• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Sitemiz bu değildir! Bu şekilde anılmamalıyız!

Kıslarr sözlükte şu anda 1.5 milyonun üzerinde başlık, 8.5 milyonun üzerinde de mesaj var, kulübe yazılan mesaj sayısıysa alt tarafı 15 şakkıdı

Valla bence burada kendi içinde çok daha fazla eleştiriliyor KK yerimseniben

merhaba ben aranıza yeni katıldım ama gerçekten çok üzücü tüm yazılanları okudum öyle olsa bizim işimiz ne burda çok mutluyum siteye katıldıgım için bence takmayıııın sevgiler

aman ne takılıyosunuz bunlara:delphin:
ısteyen gelır burda takılır, ıstemeyene aha kapı orda şutarafagitti

neymiş buraya yorum yazanlar takılanlar
karakuru,kokuşmuş tipler mi :1shok: bizi gaz odasına koysalar avrupa birliğinemi girermişiz ben yanlış mı okudum :umursamaz: psikoljide yazan moron ve idoit kavramları bu kişilğiğe göre bulunmuş galiba delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

heheeeeyt o sözlüklerden kaç tanesini cebimden çıkardım ben. ama bazı şeylerine de katılıyorum ne yazık ki, sadece dilleri ağır.

hımm acaba bu yorumları yazanlar henüz kişiliği oturmamış kimlik arayışında olan bireylermi merak ettim doğrusu kaydirigubbakcemile3

ben böyle yorumlara güler geçerim üzrinde düşünmeye bile değmez bu tip insanlar paylaşımdan uzaklar ve benciller burunları havada kanımca ...

bizi kezbanalara benzetmişler ....
ne deyimki okuyanımızla okumayanımızla ben gayet samimi ve cehaaletten uzak olduğumuzu düşünüyorum

bu yazıları yazanlarada şunu diyorum kendileri okumuş kültürlü falan filan üstün insanlar yaaa

MEY BİTER SAKİ KALIR
HER RENK SOLAR HAKİ KALIR
DİPLOMA İNSANIN CEHLİNİ ALSADA
MAYASINDA VARSA EŞEKLİK BAKİ KALIR ....laelaelaelaelae

türkçe öğretmenliği mezunu pimpirikli ( anlayana kapak olsun ):enbuyukkk:

Bu eksi sözlüktekiler hepsi üniversite ögrencisi,bakmayin siz onlara,benimde yasim 19 üniversite ögrencisiyim,ama bunlar biraz asi olanlari,bas kaldiranlar,kanlari fokur fokur kayniyor bunlarin,illa ki bir yere satasmalari sart bunlarin,asi bunlar....

türk kızlarının ve kadınlarının vahim durumunu ortaya koyan site. bu siteye girdiğim gün türk kızlarının kötülenme sebebini gerçekten anladım. üyelerinin pek çoğunun hayatları evlilik ve çocuk yapmaktan ibaret.

Aklı başında bir insan kendi toplumundaki kadınları böylesine komik bir şekilde ne eleştirir ne de aşağılar.. Bunlar ya kitap okumuyor eğitimleri yüzeysel yada okurken akıllarından başka şeyler geçiriyor ben bu eleştirileri çok yakışıksız buldum..
Benden onlara tavsiye daha ince düşünsünler.
Ayrıca Türk yazarken baş harfinin büyük olması gerekirdi burdan da ne olduğu bu insanların çok ciddiye alımaması gerektiği çok açık bence hiç gerilmeye gerek yok..

meyve veren ağaç taşlanır yerimseniben

reklamın iyisi kötüsü olmaz :icecream:

ağzı olan konuşur boşver:dilcikar:

neymiş kk 'lı olmak bir ayrıcalıkmış öyle olmasa niye konuşulsunki :enbuyukkk:turkbayragi

türk kızlarının ve kadınlarının vahim durumunu ortaya koyan site. bu siteye girdiğim gün türk kızlarının kötülenme sebebini gerçekten anladım. üyelerinin pek çoğunun hayatları evlilik ve çocuk yapmaktan ibaret.

Aklı başında bir insan kendi toplumundaki kadınları böylesine komik bir şekilde ne eleştirir ne de aşağılar.. Bunlar ya kitap okumuyor eğitimleri yüzeysel yada okurken akıllarından başka şeyler geçiriyor ben bu eleştirileri çok yakışıksız buldum..
Ayrıca Türk yazarken baş harfinin büyük olması gerekirdi burdan da ne olduğu bu insanların çok ciddiye alımaması gerektiği çok açık bence hiç gerilmeye gerek yok..

ona bakarsanız sizin 'yada' yazdığınız kelime de 'ya da' olarak ayrı yazılır..

bence aşırı tepki vermişsiniz, tabii ki de beğenenin yanında beğenmeyen de olacak. ayrıca bence de çoğu doğru, kaldı ki eleştiri iyi ve kötü olarak zaten birbirinden ayrılamaz, bir bütündür. bu yazıları yazanların da bizler gibi dünya görüşleri farklı bir birey olduğunu, kiminin eleştiri yapmak için bile yeterli seviyede olmadığını ve aynı zamanda kiminin de bizden daha eğitimli ve aklı başında olduğunu unutmamak lazım. ha saçmalayan olayı abartan yok mu? var tabii ama genele bakacak olursak, yalan değil yani..

adı geçen sitede büyük harf kullanılamıyor. büyük harf yazılsa bile küçük harf olarak çıkıyor.

ona bakarsanız sizin 'yada' yazdığınız kelime de 'ya da' olarak ayrı yazılır..

bence aşırı tepki vermişsiniz, tabii ki de beğenenin yanında beğenmeyen de olacak. ayrıca bence de çoğu doğru, kaldı ki eleştiri iyi ve kötü olarak zaten birbirinden ayrılamaz, bir bütündür. bu yazıları yazanların da bizler gibi dünya görüşleri farklı bir birey olduğunu, kiminin eleştiri yapmak için bile yeterli seviyede olmadığını ve aynı zamanda kiminin de bizden daha eğitimli ve aklı başında olduğunu unutmamak lazım. ha saçmalayan olayı abartan yok mu? var tabii ama genele bakacak olursak, yalan değil yani..

Siz burda benim verdiğim tepkiyemi takıldınız pes doğrusu. Ayrıca sizden akıllı olanlar olabilirde beni neden katıyorsunuz hayret birşey bee:roflol:
Yazın yorumunuzu buraya düşüncenizi konuyu eleştirin beni neden eleştiriyorsunuz da konuyu dallandırıp budaklandırıyorsunuz.mirmirmirmir

kıskananlar çatlasın o yorumları yapanlarda siteden kk banlanıp atılanardırrlaelaelaelaelae

site hakkında ne kadar da çok şey biliyorlar!
demek ki onlar da bir dönem takılmş burda
incelemiş okumuş vakit geçirmiş..:1closedeyes:

ii geceler kk !
iyiler yada kötüler,iyi yorumlar yada kötü yorumlar,sevecenler yada aksiler,hayret edenler yada hayrete düşürenler bu kk nın aslında temeldeki yapı taşları....burada bir istisna yada belli bir kaide olmaksızın bu siteye giriş hakkı varsa eğer herkesin yolu elbet bir gün buradan geçer....
sadece canımız sıkılr belki bize bertaraf olanlar ,ağlarız,güleriz ,neşeden boğulur tıkanırız belki,boğazımızda düğümlenen sözler,gözümüzden akan o iki damla yaş işte bu kk nın üyelerindendir...amacımız kk adını hep güzel duyurmak olsun ve her yeni gün üyelerimiz daha fazla olsun..amaç hırçınlık ise burada olmamamlı,ters yorumlara bile açık olmalıyız burası kadınların yeri kadınların olduğu her çoğunlukta elbette bunlar olur !
biz sevgi saysı emek adı altında toplanan güçlü olmak isteyen kadınların bütünüyüz diyen herkese sevgilerimle.....

Vay be biz neymişikkötükedihüso
Her zaman iyi şeyler yazılcak diye birşey yok ama hadlerini aşanlar olmuşş ve bu her ortamda her yerde olan şeylerdir kafaya takmamak lazım aslında burda olan bu sitenin nasıl bi yer olduğunu iyi biliyor zaten etikete gerek yok eskiler bilir kötükedihüso kötü yorumları sallayın iyiler bizimle kaydirigubbakcemile4

Siz burda benim verdiğim tepkiyemi takıldınız pes doğrusu. Ayrıca sizden akıllı olanlar olabilirde beni neden katıyorsunuz hayret birşey bee:roflol:
Yazın yorumunuzu buraya düşüncenizi konuyu eleştirin beni neden eleştiriyorsunuz da konuyu dallandırıp budaklandırıyorsunuz.mirmirmirmir

iki ayrı paragrafta yazmıştım yazımı, yine de karışıklık olabilir tabii, sadece ilk cümlem sizin içindi. ayrıca sizin tepkinize özellikle takıldım evet çünkü bir harfin yazılma şekliyle insanlar hakkında bu kadar kesin kararlar verilmesi gerektiğini söyleyen bir kişi ya türkçeye her kuralıyla doğru yazacak kadar -özellikle de bu yöndeki eleştirisinin olduğu bir yazıda dikkat edecek kadar- önem veriyordur ya da takıldığı şeye takılınacak kadar gülünç bir tepki vermiştir.

konuyu kişisel tartışmaya çekmek istemiyorum ha yok içimde kalır derseniz özel mesaj atın lütfen, ama bu dünyada her doğrunun sizinki ya da bir başkasınınki olmadığını kabul edelim. orada ne güzel şeyler yazanlar da var bunlar da çöpe atılmış olunur yoksa.

şöle bşy varr kıssa ve öz söylemek istiyorummm meyve veren agaç taşlanırrrrrr buda o hesapp kıslarrr..bu sitenin nekdr büyük çerçevede oldugu malum..google den arattıgım çogu şey hatta hepsii kadınlar kulübünde çıkıyorrrrr..hatta benim buraya üye olmamın sebebide budurrrr...google de arattıgım herşey bu sitede çıkıyordu ve bende merakla üye oldumm yaklaşık iki yıldırda zevkle giriyoruummm.kıskananlar çatlasın..

Back