Bizim Sitemiz bu değildir! Bu şekilde anılmamalıyız!

ya ben geçen gün nette gezerken bir zayıflama ilacı reklamına denk geldim çok etkili bişeymiş diye ilgimi çekti siteye girdim reklamda yer alan bir link vardı adam akıllı yazılmış uzunca bu sitede bu ürün hakkında paylaşımlmış bi üyemizin bu ürün üzerine tercih ve tavsiyesini okudum .bu reklam sahibi insanlar bu ürünü tanıtırken baş sayfasında yer vermiş olduğu link bize ait yani bayanlar hepte kötü konuşulmuyor demek ki sitemiz...başkaları bizim hakkımızda haklı gururunu sunurken bizler ise bazen burada birbirimizle savaş veriyoruz ...

kk bir etikettir,bir amblemdir kim ne derse desin kk bir çok insanında haklı gurur kaynağıdır!

valla cok komik cogu seye güldüm
hem begenmiyolar hem bakınıyolar mübarekler kelime kelimesine yazmıslar bu ne meraktır yahuu
sitemizi kıskanıyorlar yani co içten bi sitene ararsan var ve deneyimlerimizi paylasıyoruz ama cok dikkatli olmak lazım yani böyle insanlar girip yanlıs yönlendimesine izin vermiyelim
bunları okuyunca aklıma şu konu geldi biyerde
rusların neden bukadar güzel olduklarını söyledikklerinde birisi ben biliyorum komsumuz bu konusyla pek ilgili oda cok arastırmıs eşlerinin sipermlerini yğzlerine sürüyolarmıs bende uyguladım güzel oluyo diye bişey yazmıstı
ben bu yazıdan bişey anlamamıstım bu ne ya bu dedim hatta kardeş sipermi kabamı bosalttırıp yüzüne sürüyosun yoksa direk yüzünemi fıskırttırıyosun diye dalga gecmiştim ve cıkmıstım
yani dikkat etmek gerek baksana nederseniz yapacaklar durumunu almıs bazı kendini bilmezlere izin vermeyelim habuarada ben eminimki bunları yazan insanlar üyeler yani aramızdalar
sitemizi kıskanıyorlar ben herzaman ah cekiyorum okadar evlenmeden önce gelinlik modelleri kına elbiseleri sac modelleri vs aradım ama bu siteyle karsılasmadım malesef keske benimde hemen karsıma cıksaydı ama kısmet heralde nebilim bu siteyi hamilelik belirtilerini ararken buldum ve cok memnunum kıskananlar catlasın evet her alemden calıyoruz her aradıgın var hersey paylastıkca güzeldir bde daha aman üye olma gir cık senide ceker site diye itiraf ediyolar farkında değiller kıskananlar catlasınkaydirigubbakcemile5

zaten onlar da fark etmişler bu sitenin faydalarını. günlük hayatta nerede bulacaksınız bu kadar kadını bu kadar farklı bilgiyi evet bu insanı gerçekten de içine çeken bir şey çünkü statik değil bu site, sürekli birileri yeni ve güzel fikirlerle geliyor. ama insana saçma gelenleri de var açıkçası, tamamen kulaktan dolma bilgiler, uydurma diyemiyorum ama içi boş şeyler de var. (işte bu konudaki eleştirilere katılıyorum.) olmaması imkansız zaten bu kadar çok konu içinde. ama faydalı bilgilerin sayısı öylesine bastırıyor ki bunları insan sürekli yeni şeyler öğrenme çabasında sayfa sayfa dolaşıyor forumları.

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
:enbuyukkk:kessinlikle katiliyorum bu yoruma:enbuyukkk:
iyi kötü elesdiriyi yeri geliyo
kk üyesi olan bile yapiyo ne yazikki
cok sahit olduk sonucda

kim ne derse desin bu sitenin çok yararını gördüm hem iyi arkadaşlar hem iyi deneyimler sonucu paylaşılan bilgiler.mesela bi bilgisayar sitesinde ne paylaşılır bilgisayar ile ilgili şeyler,parçaları,sorunları,çözümleri.
e burası da kadın sitesi.ne görmeyi bekliyolardı acaba.tam da olması gerektiği gibi bi site bence.

:1shok:aaa neler yazmis ayol kendini bilmez bencede sutlanmis eziklerin isi bu:dilcikar:

iyi de arkadaşlar yapılan yorum ve gözlemlerin % 90 doğru!
bazıları çirkin bir dille ,ağır eleştirelerde bulunmuş,oda aşağıdaki kopyaladığım bölüm ...
ama diğerlerinde haksız değiller ki...
ayrıca onlarda kk nın reklamı oluyor sonuçta...
reklamın iyisi kötüsü olmaz misali...

''türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.''

bu bölüm evet,ağır kaçmış ama bir o kadar da komik! delikafadulden
herkesin aynı görüşte olmasını bekleyemeyiz..bu platformdaki herkes te seçilmiş kişilikler diil sonuçta! öyle olsa bu denli tartışma ve bu denli fikir karmaşıkları ayyuka çıkmazdı...
kişilerin kendi seçimi ,kk da kk da var olanların ve olmak isteyenlerin seçimi ...
eğrisi ve doğrusuyla..

Son düzenleme:
bunu yazan bizim sitenin sıkı takipçisi bence..
baksanıza yaptığımız herşeyi yazmış kıt akıllı her kimse...

hE he sizin dediğiniz doğru nede olsa ben kültürsüz okumamışım yani beni böyle mi vuruyorsunuz Türkçe'yi iyi bilmiyorum yaa bir başkasını eleştiemiycem ne acıklı oldu be çok iyi dramım demiiimafoldumbenkaydirigubbakcemile3
Kesinlikle yazdıklarımın her hafinin arkasındayım sizinle aşık atmak değil ki derdim size özel mesajla cevap vereyim sadece bana tepki gösteriyorsunuz konu dışıyım ben yabi. bende kendimi savunmak istedim aslında gerek yok ama işte huyum kurusun haklıysam sonuna kadar susmam. Ve kesinlikle tekrar söylüyorum benim yazdıklarımı beğenmeyebilirsiniz bu normal birşey de ben hoş göremiyorum k.k deki kadınları ayrıca Türk kadınlarını aşağılayan insanlar bence iyi sözleri avukatlığı hak edecek insanlar değiller

meyve veren ağaç taşlanır hiç şaşırmadımmmmmmzemuszemus

kızlar hiçbiri beğenmiyor ama herşeyide biliyorlar sizce bu nasıl oluyor

çok basit kıçlarına tekme yiyen üyeler kendilerini tatmin ediyorlar:1closedeyes:

Ya herkes bu prototipe uygun değil ama arada bu tanımlara uyanlar var. Ben baya gördüm mesela bekar biri cinsellikten bahsedince hemen soğuk soğuk konuşanlar. Hayatta en önemli olarak gördükleri şey elti görümce kayınvalide kayınpeder dörtgeninde olanlar. Bana saçma geliyor ama durum bu. Çevre eğitim seviyesi falan etkiler bunu. Sanki siz hiç rastlamadınız mı burda böyle tiplere? Hemen savunmaya geçmemek lazım o sitede yazılan lafları hakeden üyeler olabilir.

bu sitede yaklaşık 2 aydır geziyorum aklıma takılan hangi konuyu google a yazdıysam kendimi burda buldum ve olmayacak böyle diyerek üye oldum.bir çok topicte değişik konular değişik insanlar gördüm.doktor da var burda hamile kalamayn hemşirede genel müdür de mühendiste evde oturan ev hanımı da burda hepimiz eşitiz insanlar kendileriyle veya eşleriyle ilgili sağlık sorunlarını ya da ilişkilerini neyse paylaşmak istediyse ne var..o zman herkes beğenmediği konulara girmesin kendi konusunda takılsın bunu yazanlar eleştiriyor fakat her halttan haberleri var demekki uğraşmışlar baya tek tek gezmişler..ya salakça şeyler defolup gitsinler bi dahada gelmesinler..

türkiye'deki bütün kezbanları, kara kuru, evde oturmaktan dötü kokan kızları kendine çeken site. hayırlı olsun. buraya takılanların adresini tespit edip gaz odası gibi bir operasyon yapılsa türkiye epey rahatlar aslında, avrupa gibi olur. valla bak.

tam ezikmiş.. yazık acıdım

ben de kociş ve kocişko yu ılk defa burda duydum valla kızlar
bır de su çime taze ...kırısıklıga ıyı gelır olayına cok guldum yaaa[/Blaelaelaelaelae

biraz abartılı, kimisini erkekler yazmış belli..anlamaları zaten beklenemez
Ama çoguda doğru yani abartılıda olsa
Bazen ben bile öyle başlıklar görüyorumki burada Yuhhh yanii bukadarda olmaz diyorum
açıkcasıı :1shok: :1shok:

Sonuçta vakit geçiriyoruz işte.herkez kendine uygun bişeyler buluyor.kimsenin zevki bir olmaz herkeze göre bişiyler varr

Abartı olmakla birlikte doğru olan noktalarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…