her türlü eleştiriye açık olmalıyız...
iyi yorumlar olacağı gibi kotu yorumlar olması da gayet normal
biz büyük bi siteyiz
böyle ufak şeylerle uğraşmak bize yakışmaz
it ürür kervan yürür buyrunnnnnnnnn
türk kızlarının ve kadınlarının vahim durumunu ortaya koyan site. bu siteye girdiğim gün türk kızlarının kötülenme sebebini gerçekten anladım. üyelerinin pek çoğunun hayatları evlilik ve çocuk yapmaktan ibaret.
Aklı başında bir insan kendi toplumundaki kadınları böylesine komik bir şekilde ne eleştirir ne de aşağılar.. Bunlar ya kitap okumuyor eğitimleri yüzeysel yada okurken akıllarından başka şeyler geçiriyor ben bu eleştirileri çok yakışıksız buldum..
Benden onlara tavsiye daha ince düşünsünler.
Ayrıca Türk yazarken baş harfinin büyük olması gerekirdi burdan da ne olduğu bu insanların çok ciddiye alımaması gerektiği çok açık bence hiç gerilmeye gerek yok..
türk kızlarının ve kadınlarının vahim durumunu ortaya koyan site. bu siteye girdiğim gün türk kızlarının kötülenme sebebini gerçekten anladım. üyelerinin pek çoğunun hayatları evlilik ve çocuk yapmaktan ibaret.
Aklı başında bir insan kendi toplumundaki kadınları böylesine komik bir şekilde ne eleştirir ne de aşağılar.. Bunlar ya kitap okumuyor eğitimleri yüzeysel yada okurken akıllarından başka şeyler geçiriyor ben bu eleştirileri çok yakışıksız buldum..
Benden onlara tavsiye daha ince düşünsünler.
Ayrıca Türk yazarken baş harfinin büyük olması gerekirdi burdan da ne olduğu bu insanların çok ciddiye alımaması gerektiği çok açık bence hiç gerilmeye gerek yok..
ona bakarsanız sizin 'yada' yazdığınız kelime de 'ya da' olarak ayrı yazılır..
bence aşırı tepki vermişsiniz, tabii ki de beğenenin yanında beğenmeyen de olacak. ayrıca bence de çoğu doğru, kaldı ki eleştiri iyi ve kötü olarak zaten birbirinden ayrılamaz, bir bütündür. bu yazıları yazanların da bizler gibi dünya görüşleri farklı bir birey olduğunu, kiminin eleştiri yapmak için bile yeterli seviyede olmadığını ve aynı zamanda kiminin de bizden daha eğitimli ve aklı başında olduğunu unutmamak lazım. ha saçmalayan olayı abartan yok mu? var tabii ama genele bakacak olursak, yalan değil yani..
Siz burda benim verdiğim tepkiyemi takıldınız pes doğrusu. Ayrıca sizden akıllı olanlar olabilirde beni neden katıyorsunuz hayret birşey bee:roflol:
Yazın yorumunuzu buraya düşüncenizi konuyu eleştirin beni neden eleştiriyorsunuz da konuyu dallandırıp budaklandırıyorsunuz.mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?