Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebrizm ya ben bahsettiğin doktoru hatırladım,Aydın deyince çıkaramamıştım. Pınar Aydın O'Dwyer tam adı.hacettepede prof. kapısından bile geçme derim. nörolog utkunun görmesinden şüphelenince muayenehanesine yönlendirmişti bizi.muayene sonunda görüyor mu diye sorduğumuzda ''görüyor olabilirde olmayabilirde'' diye bunun hiç önemi yokmuş gibi-mesele bu değilmiş gibi geçiştirerek yanıt vermiş,bi dolu akılalmaz tavsiyede bulunmuş,gözlerinde kırma kusuru yok ama yinede cisimleri büyük görürse dikkatini çekebilir diyerek numaralı gözlük yazmıştı.hakkımı ve paramı helal etmediğim doktorların başında geliyor kendisi.
ebrizm canm rabbim sifalar versin insallah ,,, havalar sogudukca hastaliklar dahada cogalicak malesef insallah cooook kolay atlatirsiniz canm ... biz gökceye grip asisi yaptiriyruz her kis sende minik prensese yaptirsan faydasi olur canmm .. berili öpüyorum canm kib
neden kimsecikler ugramiyo topige biz hepinizi özledik ve merak ediyoruz bebisler nasillar neler yapiyolar .....
merhabalar..
ylnz o immun sistemi güçlendiren bitkiseli yazarsan sevinirim..Utku da kreşe başladı.günde 2-3 saat gidiyor..sürekli grip oluyor ama kreşi sevdi sanki,almak istemiyorum..okula gidelim mi deyince yaşasın deyip zıplıyor:)) mikroplarlada er geç tanışması lazım sonuçta.ben Mehtaptan esinlenip başlatmıştım aslında ama Berkay yine ara vermiş..İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur..
ebrizmde yazmıyor,Berilimiz nasıl neler yapıyor acaba?
arkadaşlar hangi oyuncaklarla neler oynuyorsunuz fırsat bulduğunuzda paylaşırsanız sevinirim.Utku oyuncaklarla çok ilgili bi çocuk değil.biliyorsunuz nörolojik sıkıntıları olmuştu.öyle bi oyuncağı eline alıp kendi kendine oynamıyor,ya da şununla oynayacağım diye tutturmuyor.sadece kitap ve bisiklet istiyor(henüz pedal çeviremiyor) bende daha çok eğitici oyuncaklar alıp özel eğitimde gibi oyunlar oynatıyorum..puzzle falan yapamıyor.doktorculuk,tamircilik oynuyoruz.ahşap kulplu puzzle yerleştirme,halka geçirme falan..masal okuyup canlandırma yapıyoruz.saklambaç seviyor..ama oyun repertuvarımız sınırlı.eğitici oyun ve oyuncak önerilerilerinizi bekliyorum..
bi de bu ara pilava başladık şükür..1-2 kaşık ama öğürmeden,kusmadan..masanın yanına gelip kendi istiyo:)))
nerelerdesiniz arkadaşlar. hepinize iyi günler dilerim![]()