• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim iş yerinde olanlar...

Bence Allah'larından bulsunlar.. Hiç taş atıp üstünüze sıçratmayın derim ben.. Boşverin işinize bakın.. Evliliğinize bakın.. Böyle ahlaksız insnalar için tadınızı bozmaya değer mi bilemedim?

Değmez canım. Ama ya bana kondurmaya çalıştığı sıfat ;(

Canın sağolsun. Akıcı yazdım aslında.
İnan en çok Vs Vs itti beni .Yoksa evet akıcı anlatmışsın şimdi okudum ama bu kadar Vs kullanma bence.
Konuya gelirsek önce sana ahlak dersi veren Mine her nedense sonunda ahlaktan bihaber olan birine dönüşmüş.
Haliyle sen de sinirleniyorsun ve haklısın da.
Senin yerinde olsam bunu açık açık konuşurdum Mine ile.Önce iğneyi kendine sonra çuvaldızı başkasına batırmayı öğrensin.

Değmez canım. Ama ya bana kondurmaya çalıştığı sıfat ;(
Sonuç olarak kondurabildi mi hayır? Eşiniz de yanınızda olmuş.. Gerek bile yok uğraşmaya değmez çünkü.. Zamanınıza yazık...çok içinizde kalmasın diye bir şey önereyim Alllah muhabbetinizi artırsın maşallah aranızdan su sızmıyor diyip böyle gıcık gıcık gülerek cevabını bile beklemeden yürüyüp gidebiliriniz.. Laf sokmaksa işte laf sokmak size:)

Herif herkese mavi boncuk dagitiyor. Artik agima kimi dusurebilirsem. Ne cirkin bir dusunce yapisi. Gecici zevkler pesinde.

İnan en çok Vs Vs itti beni .Yoksa evet akıcı anlatmışsın şimdi okudum ama bu kadar Vs kullanma bence.
Konuya gelirsek önce sana ahlak dersi veren Mine her nedense sonunda ahlaktan bihaber olan birine dönüşmüş.
Haliyle sen de sinirleniyorsun ve haklısın da.
Senin yerinde olsam bunu açık açık konuşurdum Mine ile.Önce iğneyi kendine sonra çuvaldızı başkasına batırmayı öğrensin.
Telwfondan yazdım ve geri dönüp okumadım.
Haklı olabilirsiniz.
Mine ile bu konuyu konuşmak istemiyorum cünkü kendi içi nasılsa beni de öyşe zannedebilir diye.
Ama içimde de nasıl kaşdı anlatamam...

Olay öyle ya da patlak verecek mutlaka,kim ahlaksızlığı destekler ki.
Sen şimdi laf söylersen adın kıskandıya bile çıkabilir,çünkü kadın çirkef,arada tek kötü sen olursun.
Bu kişiler tecrübeliler,umarım anlatabildim.

Kesinlikle katiliyorum. Aslinda kendisinin gozu vardi beni kiskanyor der. Hatta oyle bir yapar ki aslinda o seviyeli arkadaslik yasiyor da sen samimiymissin durumuna dusersin.

Telwfondan yazdım ve geri dönüp okumadım.
Haklı olabilirsiniz.
Mine ile bu konuyu konuşmak istemiyorum cünkü kendi içi nasılsa beni de öyşe zannedebilir diye.
Ama içimde de nasıl kaşdı anlatamam...
Ama bunu ona bırakmayın derim.Evli barklı kadınsınız,size yakıştırdıklarını kabul etmeyip ona laf sokun.Hani eşi ağzına bilmem ne yaparmış, konuyu oradan açın ve sizi itham ettiği şeylerden dolayı pişman edin onu bence
Kendisi yapınca oohh mis, başkası yapınca da tuuu lanet..Böyle olmaz.

Ama bunu ona bırakmayın derim.Evli barklı kadınsınız,size yakıştırdıklarını kabul etmeyip ona laf sokun.Hani eşi ağzına bilmem ne yaparmış, konuyu oradan açın ve sizi itham ettiği şeylerden dolayı pişman edin onu bence
Kendisi yapınca oohh mis, başkası yapınca da tuuu lanet..Böyle olmaz.
Ben birşey yapmadım inan ki...zoraki idi
Keyfi değildi.
Birde Mine bana bikaç kez dedi Ahmet abi sen varken muhabbet e geliyor yoksa gelmiyor diye Ahmet in yanında.
Ben kendimi geri çektikten sonra muhabbeti baya baya ilerlettiler...

İyi iyi olsunlar boşver senden uzak olsunlar da gerisi boş.Haa kocan da biliyor durumu, sen rahat ol.Birşey yapmadığını anladım yazından ve ne yazık ki o kadından korktum ben de.Kesinlikle seni kıskanıyor.Belki Mine ye seni beğendini söylemiştir Ahmet.Beklerim bunu..Uçkuru peşinde gezen malların sayısı hiç de az değil maalesef.

istersen laf sok .. bana ne diyordun kendin ne yapıyorsun diye..
ya da alttan alttan onunla alakası yokmuş gibi ver mesajı..
ilk başta sana neden öyle davrandı acaba, kıskandı mı acaba Ahmet efendiyi ?

Bence o an bozacaktınız bu saatten sonra bir şey demeyin ve muhatap olmayın şimdi şöyle bir açıdan bakın siz laf sokunca bu kadın ay bizi kıskanıyor havalarına girebilir eğer muhatap olamaya devam ederseniz yarın öbürgün iş patladıginda sizi de olaya dahil edebilir en iyisi fazla fazla uzak durun

Allah'a havale et geç, zaten önceki iş yerinde aynı sorunu yaşayıp ders almamış, senin söylediklerin onu etkilemez. gidişattan belli aynı olayın tekrarını yaşar.
belli ki dedikoduya müsait bir yerdesiniz, servisi kaçırsanız da, yanınızda eşinizle olsa da minnet etmeyin, taksiyle gidin.

ikisi de kör şeytandan bulsun de bırak konuyu bence hiç bulaşma. çirkefle uğraşma çamuru sana bulaşır demişler...

Back