- 23 Temmuz 2015
- 67
- 72
- 88
- Konu Sahibi nabermaykil
-
Yok cok nadir gorusuyorlar zaten adam kapatmıs baska yere tasınmıs orda da baska isler yapıyor. Ama facebook hesabını buldum arkadasları vs hep eskort tarzı hesaplar. Rahatsız oldumCok icli dislilar mi bu dayiyla?
Ondan mi tereddut ettiniz?
Yok aslında sevgilimin hic oyle yerlerle isi yok. Acık oldugunda bile bir kez gittigini gormedim sadece cok evime sokmak istemeyecegim bir insan gibi duruyorİleri de aklına girer mi diye düşündünüz acaba?
Yani emin olun insanın karakteri ile ilgili bunlar ..
Ben bi sorun görmedim alaka da .
Yok cok nadir gorusuyorlar zaten adam kapatmıs baska yere tasınmıs orda da baska isler yapıyor. Ama facebook hesabını buldum arkadasları vs hep eskort tarzı hesaplar. Rahatsız oldum
Yok aslında sevgilimin hic oyle yerlerle isi yok. Acık oldugunda bile bir kez gittigini gormedim sadece cok evime sokmak istemeyecegim bir insan gibi duruyor
İş ciddilestigi icin kafama takıyorum sanırımBir sorun olmaz. Kendinizi yormayin bu dusuncelerle.
İşi yoksa tamam sıkıntı yok o zaman.. ileri de ne olacağını bilemezsiniz o adamın hayatı size bi zararı olmadığı sürece problem olmaz . İleri de sıkıntı olduğunda tepkinizi tavrınızı net ve sert koyarsınız şimdiden bnları düşünmek gereksiz .Yok cok nadir gorusuyorlar zaten adam kapatmıs baska yere tasınmıs orda da baska isler yapıyor. Ama facebook hesabını buldum arkadasları vs hep eskort tarzı hesaplar. Rahatsız oldum
Yok aslında sevgilimin hic oyle yerlerle isi yok. Acık oldugunda bile bir kez gittigini gormedim sadece cok evime sokmak istemeyecegim bir insan gibi duruyor
Pavyon dediin az aksiyonlu, vurdulu, kirdili belali olcak, huzurevi mi isletiyoruz kardisiiimNiye yaratsın bende şu an o tarz bir yerde çalışıyorum. Hiç sorun olmadı. Patronlarımın başına bir şeyde gelmiyo
Ahahahaha şu ana kadar karşılaşmadım açıkçası. Eğlence, makara var hepPavyon dediin az aksiyonlu, vurdulu, kirdili belali olcak, huzurevi mi isletiyoruz kardisiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?