- Konu Sahibi nabermaykil
-
Nasil oluyo merak ettim?Ki
Anaokulu ogretmeniyim diyor. Çocuk gelişimi mezunu anaokulu öğretmeni değildir.
Her ay 15k kazanan biri için sorun değildir. :)
Biz hem çirkiniz hem de enayi
Derken :) anlamadım.Nasil oluyo merak ettim?
Anladığım şekilde cevaplayayım. Çocuk gelişimi mezunu birinin ogretmenlik yapması için formasyon eğitimi alması gerekiyor.Nasil oluyo merak ettim?
Cocuk gelisimi mezunuyla, anaokulu ogretmeni farkli okullardan mi mezun oluyo ? Cocuk gelisimi mezunu ne is yapiyo gibi gibiDerken :) anlamadım.
Ok anladim sagolAnladığım şekilde cevaplayayım. Çocuk gelişimi mezunu birinin ogretmenlik yapması için formasyon eğitimi alması gerekiyor.
Saça botoks yaptırmak daha az maliyetli diye düşünüyorumO 15k'nın yarısından çoğu kuaföre makyaja kıyafete gidiyordur zaten. Hadi diyelim her gün fön çektirse sadece o bile 30-40 liradan aşağı değil. Ayda sırf 1000 tl föne gidiyor.
Neyse zenginin malı züğürdün çenesi. Allah daha çok versin, gözümüz yok. :)
Biri sağlık fakültesi biri eğitim fakültesi mezunu. Anaokulu öğretmeni olmak için okul öncesi okumak gerekiyor. Çocuk gelişimi uzmanları da kreş anaokulu gibi kurumların çeşitli kademelerinde çalışabiliyor. Öğretmenlik için formasyon gerekiyor.Cocuk gelisimi mezunuyla, anaokulu ogretmeni farkli okullardan mi mezun oluyo ? Cocuk gelisimi mezunu ne is yapiyo gibi gibi
Supersin, teşekkür ederimBiri sağlık fakültesi biri eğitim fakültesi mezunu. Anaokulu öğretmeni olmak için okul öncesi okumak gerekiyor. Çocuk gelişimi uzmanları da kreş anaokulu gibi kurumların çeşitli kademelerinde çalışabiliyor. Öğretmenlik için formasyon gerekiyor.
Demek ki evdeki 15k harcayamadığı için güzel değil :)O 15k'nın yarısından çoğu kuaföre makyaja kıyafete gidiyordur zaten. Hadi diyelim her gün fön çektirse sadece o bile 30-40 liradan aşağı değil. Ayda sırf 1000 tl föne gidiyor.
Neyse zenginin malı züğürdün çenesi. Allah daha çok versin, gözümüz yok. :)
O eğitimi ne kadar alabildiği de tartışılır zaten. Bu kişinin isini yapamaması toplumun hayrına olmuş zaten. Hiç uzulemedim.Ki
Anaokulu ogretmeniyim diyor. Çocuk gelişimi mezunu anaokulu öğretmeni değildir.
Beni beni bu işlere karıştıran senin minnoş enişten demek istedimUzun sureli bi iliskim var, sevgilim cok iyi cok anlayıslı bi insan. Artık ciddi dusunmeye basladık ikimizde universite mezunu, isinde gucunde insanlarız. Eskiden dayısı pavyon tarzı bir yer isletiyormus bi kac sene once kapatmıs. Cok samimiyetleri de yok yılda 2 kez anca gorusuyorlar. Sizce bu bi sorun yaratır mı ilerde bizim icin yaratmaz gibi geliyor ama emin olamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Demek ki evdekinden daha güzeliz yapacak bir şey yok
ah canım... neden bu kadar dik başlısın? gerçekten bir büyüğün olarak soruyorum sana.Evet değilenayı gibi 2500 bine öğretmenlik yapacağıma böylesi çok daha iyi
Konu sahibinde çeker alır onu oradan evinin erkeği çocuklarımın babası olacaksın diye.... Ve kötü adam dayı olaya el atar ve oğlan için kaçınılmaz son
Siz bana salça oldunuz?yoo hiçte üzücü değil asıl köle gibi çalışmak üzücü. Herkesin beyni var tek konsmatris ben değilim. Örnek olduğumu düşünmüyorum. Demek ki evdekinden daha güzeliz yapacak bir şey yok
Cocuk gelisimi mezunuyla, anaokulu ogretmeni farkli okullardan mi mezun oluyo ? Cocuk gelisimi mezunu ne is yapiyo gibi gibi
Cok guzel anlattin, valla bu sefer cok guzel anladimAy benim alanım açılın ben cevaplayayım
A.Ö eğitim fakültesi mezunu oluyor
4 yıllık ÇG mezunu ise sağlık bilimleri fakültesi mezunu olup sağlıkçı gibi oluyor. Devlet hastanelerine atanıp çocuk gelişimci unvanı ile çalışıyorlar. Lisansını aldıkları gelişimsel tarama ve değerlendirme testlerini uyguluyorlar
Bir De 2 yıllık ÇG mezunları var. Onlar da anaokullarında yardımcı eleman olarak çalışıyorlar.
Konuya 1 ay geç kalmışım ama olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?