Bizim icin sorun olur mu ilerde

Evet değil enayı gibi 2500 bine öğretmenlik yapacağıma böylesi çok daha iyi

Ya tamam sus Allah aşkına. Çok boş birisin sabahtan beri laf ediyorsun ben sana yazmaya üşeniyorum artık
Hayat bazen insanı istemediği yollara sokabilir kimseyi yargılamıyorum.Ama bile isteye bu yolu seçmiş biri (bana boş biri diyen kişi) konsomatrislik güzellemesi yapıyor:) gerçekten sana başta üzülmüştüm de o kadar saygısız bir insansın ki ne emeği ile çalışan insanlara ne de kadınlara saygın var. Sadece aynada gördüğü şey ile tatmin olan ve bundan tatmin olan insanlar sayesinde para kazanan bir insansın. Ve burda emeği ile çalışan insanlara enayi muamelesi yapıyorsun.
Çok sabırlı ve saygılı bir insanım ama senin bu terbiyesiz tavrın ve üslubun sınırımı aştı.
Burada binlerce kadın var ve her gün aldatma konusu açılıyor. Burayı azıcık okuyor olsaydın ve boş bir insan olmasaydın " demek ki evdekinden güzelim " diye çiğ ve bayağı bir yorum yapamazdın.
Hayatımda ilk kez senin gibi bir insanla muhattap oldum. Incitmeden hayatınızdaki tehlikelerin ciddi boyutta olduğunu belirttim ama o kadar yedirememişsin ki yaptığın şeyi kendine burada saldırgan davranıyorsun.
Senin mantalitenden biri çocuk eğitmesin zaten.

Sevgiliniz dayı pavyonunda sahneye çıkmadıysa ileride sizin için sorun olmaz. Kesin bilgi, yayalım.

Dayısı ne alaka sanki 3 nüz evleneceksiniz

Evet değil enayı gibi 2500 bine öğretmenlik yapacağıma böylesi çok daha iyi
Öğretmenlerin hepsi enayi ki sizin gibi birini yetiştirmişler . Keşke zamanında size birazda saygı dersi verselermiş , en azından öyle saygın bir mesleğe enayi diye hitap etmezdiniz ...

Bi kadının başka kadınlar hakkında böyle söylemesi çok üzücü
Herkes çok güzel olabilir, güzellik geçicidir

Pavyonun düzenli müşterisi değilse ne gibi bir sorun olabilir ki?

He dayı belalı yapışkan bir tipse senede bir kere olan görüşmeyi bile kesmesi iyi olur o ayrı.

Adamın dayısının ne iş yaptığından size ne ya? Ciddi misiniz şaka mı yapıyorsunuz anlamak güç.. Allah yardımcısı olsun etrafınızdakilerin.

Pavyonun nasıl bir yer olduğunu sanıyorsunuz? İnsanlar eğlenmek, kimisi alkol almak, kimisi de kadın bulmak için pavyona gidiyor. Benim eşim gece klüplerinde, canlı müzik yapan mekanlarda çalışıyor. Pavyon bunun biraz daha düşük versiyonu. Konsimatris kadınlar masalara gidiyor.
eşimin çalıştığı yerler Etiler, Florya, Kuruçeşme’de sosyetik mekanlar. Bazen olay oluyor. Alkollü bir müşteri kavga çıkarıyor, body guardlara sataşıyorlar ya da yan masadan niye yanımdakine baktın diye kavga ediyorlar. Silahlı olaylarda oluyor. Bir tane patronu çok tehlikeli bir adamdı. Şarkıcı Bayhan sahne aldığında mekanı kurşunladılar. Gece işi, gündüz çalışmaya benzemiyor. Ama insanlara karşı ön yargılı olmanız hoş değil. Çok güzel işletilen, sadece eğlendirmek amaçlı yerlerde var. Şarkıcısından, komisine kadar pek çok insan bu sayede evine ekmek götürüyor.
kaldı ki adam dayı imiş. İlişkiniz ne boyutta olabilir. Bayramdan bayrama merhaba merhaba.

Dayısının 2 yıl öncesine kadar pavyonu varmış, demek ki korona döneminde kapatmak zorunda kalmış
Bu gidişle tekrar açabilme ihtimali çok düşük, sorun olmaz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…