- 5 Eylül 2018
- 6.515
- 7.445
- 83
- Konu Sahibi nabermaykil
-
Evet değilÜniversite okumakla vizyon sahibi olunmuyor. Kişisel değer yargılarımızı geliştirmekle, hayata bakış açımıza değer kattıkça vizyon sahibi olabiliriz. Mesela eğitim.. Anaokulunda ve ilkokuldaki öğretmenlerimiz çok çok önemli kişisel gelişimimiz için. Sizin mantalitenizdeki birinin öğretmenlik yapmaması hayırlı olmuş. Normal şartlar altında çok üzülürdüm ama yorumlarınızı ve kadına bakış açınızı okuduktan sonra üzülmedim.
E tabi bu da umrunuzda değil-dir :)
Insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapamazmış. Bu yolu siz seçmişsiniz..Evet değilenayı gibi 2500 bine öğretmenlik yapacağıma böylesi çok daha iyi
Ya tamam sus Allah aşkına. Çok boş birisin sabahtan beri laf ediyorsun ben sana yazmaya üşeniyorum artıkInsanın kendine yaptığı kötülüğü kimse kimseye yapamazmış. Bu yolu siz seçmişsiniz..
Hayat bazen insanı istemediği yollara sokabilir kimseyi yargılamıyorum.Ama bile isteye bu yolu seçmiş biri (bana boş biri diyen kişi) konsomatrislik güzellemesi yapıyor:) gerçekten sana başta üzülmüştüm de o kadar saygısız bir insansın ki ne emeği ile çalışan insanlara ne de kadınlara saygın var. Sadece aynada gördüğü şey ile tatmin olan ve bundan tatmin olan insanlar sayesinde para kazanan bir insansın. Ve burda emeği ile çalışan insanlara enayi muamelesi yapıyorsun.Ya tamam sus Allah aşkına. Çok boş birisin sabahtan beri laf ediyorsun ben sana yazmaya üşeniyorum artık
Sevgiliniz dayı pavyonunda sahneye çıkmadıysa ileride sizin için sorun olmaz. Kesin bilgi, yayalım.Uzun sureli bi iliskim var, sevgilim cok iyi cok anlayıslı bi insan. Artık ciddi dusunmeye basladık ikimizde universite mezunu, isinde gucunde insanlarız. Eskiden dayısı pavyon tarzı bir yer isletiyormus bi kac sene once kapatmıs. Cok samimiyetleri de yok yılda 2 kez anca gorusuyorlar. Sizce bu bi sorun yaratır mı ilerde bizim icin yaratmaz gibi geliyor ama emin olamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Dayısı ne alaka sanki 3 nüz evleneceksinizUzun sureli bi iliskim var, sevgilim cok iyi cok anlayıslı bi insan. Artık ciddi dusunmeye basladık ikimizde universite mezunu, isinde gucunde insanlarız. Eskiden dayısı pavyon tarzı bir yer isletiyormus bi kac sene once kapatmıs. Cok samimiyetleri de yok yılda 2 kez anca gorusuyorlar. Sizce bu bi sorun yaratır mı ilerde bizim icin yaratmaz gibi geliyor ama emin olamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Öğretmenlerin hepsi enayi ki sizin gibi birini yetiştirmişlerEvet değilenayı gibi 2500 bine öğretmenlik yapacağıma böylesi çok daha iyi
Yazdım yazdım sildim. İsabet olmuş.Evet değilenayı gibi 2500 bine öğretmenlik yapacağıma böylesi çok daha iyi
Bi kadının başka kadınlar hakkında böyle söylemesi çok üzücüSiz bana salça oldunuz?yoo hiçte üzücü değil asıl köle gibi çalışmak üzücü. Herkesin beyni var tek konsmatris ben değilim. Örnek olduğumu düşünmüyorum. Demek ki evdekinden daha güzeliz yapacak bir şey yok
Acaba bahsettiği gibi güzel mi :) :)Bi kadının başka kadınlar hakkında böyle söylemesi çok üzücü
Herkes çok güzel olabilir, güzellik geçicidir
Güzellik sorun değil artık, estetik diye bişey var.Acaba bahsettiği gibi güzel mi :) :)
Her ay 15k kazanan biri için sorun değildir. :)Güzellik sorun değil artık, estetik diye bişey var.
Anaokulu ogretmeniyim diyor. Çocuk gelişimi mezunu anaokulu öğretmeni değildir.Her ay 15k kazanan biri için sorun değildir. :)
Biz hem çirkiniz hem de enayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?