• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim icin sorun olur mu ilerde

Ahahahaha şu ana kadar karşılaşmadım açıkçası. Eğlence, makara var hep
Valla Istanbuldayken Harbiye de oturdum bi donem, ben böyle senlikli mahalle gormedim, sabaha kadar kavga, kiyamet, kumarhane kavgalari, polisten kacanlar, travestiler, alirdim cayimi sigarami, zabaha kadar bunlari takip, pek gizeldi gari

Valla ben önemserim diğerlerinin aksine. Neticede bu adam kim? Evleneceğim kişinin annesinin kardeşi. Aynı evde büyümüşler aşağı yukarı aynı terbiyeyi almışlar. Abim pavyon açsa tabelasını malum bir yere koyardı bizimkiler. Bunu başarmış resmen adam. Ben kıllanırım arkadaş. Hayır birde dayı yani. Amcasının yeğeninin kuzeni falan değil. Ben dayıdan değil aynı evde büyüyen müstakbel Kv deden ve onun yetiştirdiği müstakbel damattan kıllanırım.

Valla Istanbuldayken Harbiye de oturdum bi donem, ben böyle senlikli mahalle gormedim, sabaha kadar kavga, kiyamet, kumarhane kavgalari, polisten kacanlar, travestiler, alirdim cayimi sigarami, zabaha kadar bunlari takip, pek gizeldi gari
Ay niye anlattim, cok pavyon vardi orda, belasi da kavgasi da bitmezdi, alzheimerli teyzeler gibi ne anlattigimi daha anlatirken unuttum bdbdbdv

Valla ben önemserim diğerlerinin aksine. Neticede bu adam kim? Evleneceğim kişinin annesinin kardeşi. Aynı evde büyümüşler aşağı yukarı aynı terbiyeyi almışlar. Abim pavyon açsa tabelasını malum bir yere koyardı bizimkiler. Bunu başarmış resmen adam. Ben kıllanırım arkadaş. Hayır birde dayı yani. Amcasının yeğeninin kuzeni falan değil. Ben dayıdan değil aynı evde büyüyen müstakbel Kv deden ve onun yetiştirdiği müstakbel damattan kıllanırım.
Bar aslında ama konsomatrisler var. Haberleri olmayabilir diye dusunuyorum

Uzun sureli bi iliskim var, sevgilim cok iyi cok anlayıslı bi insan. Artık ciddi dusunmeye basladık ikimizde universite mezunu, isinde gucunde insanlarız. Eskiden dayısı pavyon tarzı bir yer isletiyormus bi kac sene once kapatmıs. Cok samimiyetleri de yok yılda 2 kez anca gorusuyorlar. Sizce bu bi sorun yaratır mı ilerde bizim icin yaratmaz gibi geliyor ama emin olamıyorum. Siz ne düşünüyorsunuz
Ne alaka dayiyla lütfen ya insanları huyuna göre eleştirin

Bar aslında ama konsomatrisler var. Haberleri olmayabilir diye dusunuyorum
Aile ilişkileri ölümüne zayıftır ve dayı evden 18 yaşında kaçmış bir zıpçıktıdır eyvallah. Ben bunun ardına düşerdim zira bundan emin olamazsınız. Aile eğitimi neredeyse herşeydir. Hele ki, Dayının kız kardeşi olan anne ; herşeydir.

Ben öyle bir yerde çalışmıyorum. Kartalda gece klübü gibi bir yer. Karşılama yapıyorum sadece. İş adamları geliyor o yüzden kavga falan olmuyor aylık kazancımda 15 bin falan güzel iş 🤣 anaokulunda iş bulamayınca buralara düştük

Neden sorun olsunki. Benim esimin amcasida iyi işlerle ugrasmiyo (payvon,madde filan degil) gayette samimiler ailemde bunu biliyo hicte problem olmuyo bizi baglayan bi durum yok ortada kim ne yaparsa kendine yapar size bisey olmaz

Ben öyle bir yerde çalışmıyorum. Kartalda gece klübü gibi bir yer. Karşılama yapıyorum sadece. İş adamları geliyor o yüzden kavga falan olmuyor aylık kazancımda 15 bin falan güzel iş 🤣 anaokulunda iş bulamayınca buralara düştük
Guzel paraymis 👍💃

pavyona düşerim sonra biri çıkar ibrahim tatlıses'in yıldız tilbe'ye dediği tarzda şeyler der diye mi korkuyorsunuz?

şaka şaka. stresi yok etmek için yazdım :)

bir şey olmaz, ne olabilir?

bu dunyada ıyı bır yere gelmek ıcın ınsana dayı lazım lafını bence sız yanlıs anlamıssınız :D

dayı ne alaka
kım bılır sızın akrabalardan bırılerı neler yapmıstır
kendısı annesı babası kardesı yanı cekırdek aıle onemlı

Yok cok nadir gorusuyorlar zaten adam kapatmıs baska yere tasınmıs orda da baska isler yapıyor. Ama facebook hesabını buldum arkadasları vs hep eskort tarzı hesaplar. Rahatsız oldum

Yok aslında sevgilimin hic oyle yerlerle isi yok. Acık oldugunda bile bir kez gittigini gormedim sadece cok evime sokmak istemeyecegim bir insan gibi duruyor

Adamın şahsi hesabında kimin ekli olduğunu neden dert ettiniz ki? Bu kadar her şeyi didiklemeyin hayat size zindan olur. Sevgilinizin niyeti yoksa o dayıyla her gün de görüşse yine bir şey olmaz. Ben sevgilime güvenmiyorum, başka biri her an aklını çekebilir diye mi düşünüyorsunuz? Tanımadığınız insan hakkında yorum yapmayın derim ayrıca ev ikinizin ortak evi sadece sizin şahsınıza ait değil. Bu görüşünüzü umarım sevgilinizle paylaşmamışsınızdır

Back