378.bölüm
İsmet ve Sayhan Dila’nın öfkesi karşısında güçsüz düşen Keriman’ı Güner ile görüştürmeye karar verirler. Yıllar sonra bile nefretle andığı Güner’i karşısında gören Keriman biriktirdiği acıyı ve öfkeyi onun yüzüne haykırıp kaçarcasına gidince, Güner Dila’nın kızı olduğu gerçeği ile baş başa kalır.
Peyami ile birlikte Şeyda’nın yanına giden Rikkat onun omzunda güç bulmaya çalışarak ağlar. Şeyda ise Rikkat’in haline dayanamayıp geçmişte yaşadıkları kavgaları ve nefreti bir kenara bırakıp ona destek olmaya çalışır.
Rüzgar Misket kendilerini bekleyen kötü günlerden habersiz aşklarını doya doya yaşamaya devam ederler. Birbirlerinin gözlerinin içine bakarak aşk şarkıları söylerler
379. Bölüm
Çetin, hala Neva’yı unutamamaktadır. Dayanamayıp Neva’yı görmek için çalıştığı yere gelir, Safa ile ikisini birlikte görür. Bütün gün aklı Neva’da kalır, Rüya Çetin’in halini fark eder, Çetin’in eski aşkını unutamadığını anlar, bu nedenle kavga ederler.
Rüzgar, Misket, Rikkat ve Peyami birlikte dışarı çıkmışlardır. Birlikte gezerlerken Rüzgar’ın hastalığını depreşir, bayılır.
Dila İsmet ile Sayhan’ın üzgün hallerini görüp Güner’i arar. Güner eve gelir. İsmet ve Sayhan korkuyla Güner’in Dila’ya gerçeği söyleyip söylemeyeceğini merak ederler.