bak şimdi yaaaaaa.......bekar olmanın faydaları Ebrarcım....Eşin ikindi vakti karnım çok aç bişeyler varsa yemek yemeğe gelicem.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! diyeeeee aranma ihtimalin yok:))))))))))
bekarlık sultanlık güzel bir söz :1closedeyes:
neyse emir büyük yerden ben kalkayımda şöööleeee sıcacık bi gözleme yapayım kocama .....gellin beraber yiyelim ...yanınada bi çay ...ohhh mis gibi...canınız çeksin sizde kilo alasınız diye yaptım:Ç)))))))
gel anacım yiyelim .....aşk olsun....ben yapayım resmini çekip gönderiyim size yemiş kadar olursun:sm_cool:
yiyin kısssımmm gözümüzmü var iskenderinizde......elcağızımla yapcem ben gözlememi....:)))))))))))))))sizin gibi hazırcımıyız biz...sen evlen görürüm ben seni....iskenderi rüyanda görürsün...artık yemek tarifleri topiğinde ilk sırada görürüz seni herhalde:)))))))))))))
neyse hadi ben çıktım.şimdi gelicek ben hala pc başındayım..öptüm sizi kocaman....sonra devam ederiz inşallah...
ayy ne bu gözlemeler falan bakıyım bensiz hıh
ayy ne bu gözlemeler falan bakıyım bensiz hıh
kız ben geyik bölümündeki topiğe yazmıstım ama sorun cıktı yollamadı mesajı sorada acılmadı kk zaten yoksam gözlemeye senle deryayıda cağırdımdıa.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?