Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
sağolun kızlar bu gün ilk bölümlerdede onu görünce şaşırdım hemen değişmedi sanıyorduma.s.

ben geldim kizlar ama bakiyorumda kimse kalmamis sitede.....bugun aksilik klavyem bozuldu acilmadi bilgisayar (((simdi biraz ugrastim ve sonunda oldu:)))))rikkat artik tamamen inansada bizde rahatlasak....miskette seydayi bilmiyomus gibi hala ona neden inanir bilmem...bir insan bukadar saf nasil olabilir bilmem........

hosbulduk evt kımse yok galıba dızıden sonra cıkarlar ya sen bılıyomusun rıkkat ogrenıyor torunu oldugunu yazmıs bırarkadas sen bılıyomusun ozetı merat ettım sımdı

evet biliyorum canim....nemide saolsun gunerin 3 ay once yurtdisindan geldigini soyleyince rikkate ozaman sanirim kafasina dank edecek:))))

Selam Kizlar...rikkat Akilli Kadin Olayi çözer...bide Su Gunerle Keriman Karsilassa Tam Süper Olacak..bu Arada Cüniyttt Abimin Filmide Bitmedi Ya...:):):)

Evet Hem Yalan Uyduruyo...hemde Oturup Içleniyo Sonra...anlamsiz Davranislari Var...devamli Mutsuz...yaptigindan Eminsen Biraz Mutluluk Rolu Yap Bari..surati Bes Karis Hep...ama Kimse Anlamiyor...buda Enteresan...

misketin davranısları cok sacma gelıyo bana helede sonradan pışman olması yok soleseydım yok gızlemeseydım ay artık sıktı yani birde dizide herkez kendı kendıne konusuyo ve cok sacma oluyo

gercekten cetın ve ruyadada bıseyler olacak sanırım öyle gözüküyo ya dün çetin haksız yeri yedi yine dayagı sefadan

arkadaşlar maşallah size 2 gün gelemedim dün bir ara uğrayıp çıktım okuyamadığım sayfaları okuyorum şuan daha bitiremedim hızınıza yetişemiyorum ben diziden sonra görüşürüz inş.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…