Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
iyi akşamlar kızlar bende çıkıyorum yaprak dökümü başlıyo öptüm hepinizi tekrardan kandilinizi kutlarım yarın büyük gün biliyosunuz ki:) görüşmek üzere mucuksssssss...........

slm kızlar neler oldu dızıde ole ya seyda süper gıdıyo dogrusu dızıye renk gelmeye basladı sonunda

ayy kızlar eski bölümler başlamış saat 11:00 de çok sevindim bu gün izledim ilk eski taındaymış kanal 1 e ilk geçtiklerindede sonradan nasıl böyle bozmuşlar anlamdım şadanla füsun yumruğu yiyyince öldüm gülmekten yaaa:roflol:

selamlar herkeseeeee hazır mıyız büyük gün geldi :))))) yakamoz bende koptum o sahnede :)))) çok komikti yaaaaa

ay bugün eski bölümlerene güldüm özellikle fusun şadan ve sadık ahahaha mor gözlü oldular

Haziriiiiiiiz,, ( turkce harfler olmayinca ne komik oluyor bazi yazilar:roflol:)

Benim bugunku senaryomu sunayim size --- rikkat torunu oldugunu ogrenir,,,bunu peyamiye soylerken seyda duyar ve buyuk bir heyecan ve azimle ayaga kalkar ve YURUR icinden OLAMAZ ogrendiler diye hayiflanir ve sinsi bir planla bende hamileyim diye ortaliga cikar! Bunu duyan misket gunerden ayrilama fikrinden vazgecer!

ay nolur vazgeçmesin ayrılmaktan
keşke şeyda ayaklansa üff ne iyi olurdu anacım

kızlar bir şey sordum cevap vermediniz:dilcikar:
rüzgar diyorum ilk bölümden itibaren yeni rüzgarmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…