Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
Merhabalar....Ya rüya ve şadanın kavuşma sahnesinde yözyaşarım sel oldu gitti vallaha. Bugünki bölüm çok güzeldi. Rikkat babaanne olacağının kesin kanıtına vardı. Artık olaylar hızlandı... Sally herşeyi kermitin yüzüne vurdu. İyide oldu yani.....

kızlar afedersiniz ama 4,5 aylık bebeği şimdi 3 haftalık diyemi yutturacaklar yuh artık ne diyeyim daha:roflol:

Evet yaaa sana katılıyorum canım. Korku filminden fırlamış gibiydi. Kapkara... Ya belkide bize çirkin görünmesi için özellikle öyle makyaj yapıyorlardır kızcağıza:1ninca:

kızlar ben geldim ama bugün diziyi izleme fırsatım malesef olmadı biri özet geçebilirmi????

slm kıslar yaa misketin bebek 4,5 aylıkmıs yuhhh artık 4,5 aylık bebek hiçmi bellı olmaz bide onu 3 haftalık die yutturcaklar millete

hiç belli deyil yani bakıyorum bakıyorum sanki yokmuş gibi hıh bunlar dokuz aylık olunca karnını şişiriler benneyaptımkibenneyaptımki

Bugün cihan peyamiye amcasının kötü durumda olduğunu söyler. Peyami safayı görmeye gider ve onu zil zurna sarhoş bulur. Safa peyamiye nevanın dava açmasına izin vermeyeceğini söyler ve sızar. Misket bütün gece uyuyamamıştır. ve günerden uyku ilacı yazmasını ister. Sonra misket bahane ile evden erkenden çıkar. gizliden rüzgarı görmek istediğini söyler. Bu arada rüzgarda misketi uzaktan görebilmek iğçin yanıp tutuşur. Ve tesadüfen birbirleriyle karışılaşırlar. Bakışırlar. ve rüzgar toparlanıp yoluna devam eder. Misket kontrole gider. Bebeğin erkek olduğunu söyler doktoru. Rikkat şeydayı hastaneye iş görüşmesine götürür. Aslında istediği günerin agzını aramaktır. Günere siz böyle apar topar evlenmeniz bebek olduğu içinmi diye ima eder.güner bunu doğrulamaz. 3 haftalık der. Hemşire güneri acilen çağırır.

ve güner misketin sonuçlarını masasında unutur. Rikkat bunu bulur ve aslında bebeğin 18 haftalık olduğunu ve rüzgardan olduğuna ve torun geldiğine öğrenir. Kesinlikle. Bu arada şadan neva ile konuşmak için füsuna gider. Ben iyi baba olamadım kızlarımı anlamadım ve benzeri sözler ile nevaya aslında dargın olduğunu belli eder ve gitmek üzereyken rüya ortaya çıkar ve baba diye seslenir şadan döner ve kızıyla göz göze gelir ve şok olur. Ayrıyetten baba kız ağlarlar. tamamen duygu yüklü bir sahneydi....

arkadaşlar birebir olmasada bu iki konuda yazdıklarım çıktı :teytey:
evet bu dizinin senaryosunu ben yazmıyorum ama burda sizlerle yazıp paylaştığım yazılar dizide çıkınca inanın çok mutlu oluyorum ve şimdide bu mutluluğumu paylaşmak istedim sizlerle :1hug::içelim:

evet haklısın. Ben nevada hiç duygulanamıyorum yapmacık geliyor. Rüya ise süper. Bakışları çok şey anlatıyor

gerçekyen yaa 4,5 aylık olmuş hamilelik hiçmi belli olmaz o karın hiç çocuk doğurmasak yutturacaklardaa:roflol:

vallaha semuşcum senaryoların tutuyor. Devam arkadaşım devam. Kız yoksa rüyayamı yatıyon görmek için?CADIARZU:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…