Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .

ebrarrcım sayfalar çok fazla olduğundan ağırlaştırıyo sanırım siteyi...ondan sildiler o kadar sayfayı ama emeklerimiz de boşa gitti malesef çok üzüldük ve bi daha yazmama kararı aldık...burayı açmıştık dün ve burdan devam etmeye karar verdik senin ve diğer arkadaşlarımızın da desteği için çok teşekkürler...yapacak bişey yok devam edicez güzel yorumlarımız ve senaryolarımıza :):)

senaryo başlığı altında açıldı ve herkesten bi senaryo bekliyorum canım ama yorumlarda olacak tabi....hani senaristleri eleştiriyorduk ya şimdi senarist bizleriz valla herkesden senaryo bekliyorum canım arkadaşlarım duyurulur

şuan eksikler var ama geleceğini düşünüyorum diğer arkadaşlarımında:) senaryo lütfennnnnnnn:)

çok teşekkürler ebrarr...şu mutlu sonla biten senaryolara bayılıyorum...güzel olmuş valla emeğine sağlık...emeğinin silinmemesi dileklerimle hihihih

merhaba arkadaşlar öncelikle derya'cım böyle güzel bir: bizim evin halleri senaryoları:) sayfası açtığın için teşekkürler a.s. içimizdeki gizli yetenekler ortaya çıkacaktır a.s kimbilir belki birileri yazılanları beğenirde içimizden o kişi teklif bile alır olurmu olur hadi hayırlısı,hadi bakalım herkese kolay gelsin a.s ve senaristlerin neler yaşadığını neler düşündüğünü anlamış oluruz bu sayede yanlız bu seferde kendi aramızda yazdığımız senaryolar dizide gerçekten çıkarsa nerden aldınız bu senaryoları demesinler :roflol: neyse hepsi hayalimizin ürünüdür... a.s
ilk sayfadan itibaren yazılanların hepsini okudum hepside ayrı güzellikteydi yazanların hepsinin emeğine vede hayal gücüne sağlık...a.s. bende yazdım bir senaryo ama benimki 1 haftalık yada 15 günlük öyle sizin gibi filmin sonunu getiremedim ....yerimseniben ama zamanla oda olur a.s

semuşum çok teşekkürler yorumların için...o zaman 1 haftalık senaryonu alalım...hatta sizce pazartesi oynayacak bölümde neler olacak?? yazdınız mı pazartesinin senaryosunu...hadi ama kızlar tembellik yok :)

ŞEYDA MİSKET RÜZGAR GÜNER: Şeyda Rüzgar'ın devamlı misket diye sayıklaması üzerine rüzgarın o haline artık dayanamaz ve evde kimsenin olmadığı bir zamanda misket'i arayarak misketi eve çağırır,miskette rüzgarı görmeği çok istediği için teklifi kabul eder ve rüzgarı görmeye gider.güner onu eve kadar arabayla bırakır.Rüzgar'ı o halde baygın yatarken gören misket dayanamaz çok üzülür ...şeyda ise onları başbaşa bırakıp odadan çıkar...misket rüzgarın elini tutarak onunla konuşmaya başlar...herşey seni sevdiğim için ben senden bir başkasıyla birlikte olamam,elini karnına götürür ve herşey doğacak bebeğimiz için der..günerle olan evliliğimde senin zannettiğin gibi gerçek bir evlilik değil sadece bir formaliteden yapılmış bir evlilik der..herşey seninle benim olan doğacak olan bebeğimiz için benim yaşadığım zorlukları o yaşamasın diye..rüzgar senden bir can taşıyorum içimde ve kız olursa senin istediğin gibi adı DİDEM olacak gözümün nuru senden bana bir yaşama sevinci, erkek olursada UFUK olacak der.ve osırada ev halkı gelmeye başlar ...rüzgarın yanında misketin olduğunu öğrenincede rüzgarın bu halini görmek içinmi gelmiş diye konuşurlarken misket odadan çıkar kimseye birşey söylemeden evden çıkıp gider..güner aşağıda arabada onu beklemektedir misketi alır eve götürür..
RİKKATLE PEYAMİ İSE:rikkat misketin günerden hamile olduğunu peyamiye söyler..ama rikkatin kafasını karıştıran misketin söylediği ben rüzgar için herşeyi yaparım sözü vardır ..rikkat iyice düşünür misket bunu neden söyledi hemde evliyken ????

RÜZGAR:rüzgarsa bir an için kendine gelir gibi olur,misketin o an için yanında olduğunu elini tuttuğunu onunla konuştuğunu düşünür,ama odada kimse yoktur,bunun bir rüya olduğunu düşünür ve yine kendinden geçer derin bir uykuya dalar...

SAYHAN İSMET KERİMAN DİLA:dila sayhandan iyice soğumaya başlar eskisi gibi artık babam beni sevmiyor diye düşünür..kerimansa sayhanın evde olmadığı zamanlarda ismetten izin alarak eve gelir ve dilayı görmeye devam eder,ama bunu sayhandan gizlerler ve hatta dila arkadaşıma ödev yapmaya gidiyorum diye kerimana gider ismet kızının üzülmemesi için sayhana bu yalanı söylemeye mecbur kalır ama sayhan bunuda öğrenir ve kerimanla konuşur ya diladan uzak duracaksın benim şartlarımda görmeyi kabul edeceksin yada bütün gerçeyi ismete anlatıcağım artık sen karar ver der ve bu sayhandan kerimana son uyarıdır...

ÇETİN:çetinse nevayı çok ama çok sevmektedir..ama nevayı mutsuz ettiği içinde kendini suçlar bütün bu acı zor günleri ben yaşattım sana diye nevanın resmiyle konuşur..ve bir karar alır artık nevanın karşısına çıkmayacaktır bu onun için çok zor olsada onu görmemek en iyisi olacaktır ve bunun içinde çaba gösterir..hatta onu unutmaya bile karar verir nekadar zor olsada..ve kendi kendine seni sevmeyen birine kendini zorla sevdiremezsin der..ama kalbinin üzerindede nevanın resmini taşımaya devam eder...

NEMİDE ANNE çok sevinçlidir,misketin çok mutlu bir evlilik yaptığı ve ona bağlı sevecen bir eşi olduğu için, hele birde torun sahibi olacağı için mutluluğu bir kat daha artmıştır...hemen hazırlıklara başlar alışverişe çıkar vs ama bunu bütün aileye güzel bir kutlamaya yemeği ile haber vermek isterherkesi tek tek arar yemeğe davet eder size müjdeli bir haberimiz var mutlaka bu yemeğe bekliyoruz der..kolları sıvar güzel bir ziyafet sofrası hazırlar...yemeğe peyami ve rikkatin dışında herkes katılır onlar oğulları rüzgarın yanında kalırlar şeydada gitmek istemez pembeyle cihanı gönderirler...ve bebek müjdesini güner herkese söyler herkes çok sevinir ve çifti kutlarlar...

SAFA İLE NEVA:safa artık neva ile aynı evde kalmadığı için çok üzgündür hep onu düşünür..ve zor günlerinde yanında olamadığı için kendini suçlar ve çetini ne kadar sevmediğinde haklı olduğunu söyler kendi kendine ...ve her fırsatta nevayı görme çabasında iş yerinde eve giderken.. ve ondan özürdiler ve evlilikleri için bir fırsat daha ister..neva ise artık safadan korktuğunu her seferinde kendisini safaya karşı ispatlamak zorunda olduğu için bu evliliğin yıprandığını ve kendisininde zor günler geçirdiğinde safanın sadace tek düşüncesinin namusuna leke sürüldümü düşüncesinin yoğunlukta olduğu için nevanın yaşadığı üzüntü acı safa için ikinci planda kaldığı için neva safadan zaman ister ve bu zamandada görüşmemek ...uzun bir sürede safayla konuşmaz...ama onu nekadar sevip sevmediğini onunla evlenmek için nelere katlandığını neleri göze aldığını düşünüp acaba bir şans daha versekmiki birbirimize diye düşünür....

Selammm şekerler...Tabii ki ben de sizlerleyim:içelim:.Ama güzel bi senaryo yazmam için biraz düşünmem gerek...Bilyorsunuz ki düşünmeden yazılınca kanal 1 deki gibi oluyor:smiley-cool:

Yeni topiğiniz hayırlı olsun kızlar.İyi düşünmüşsünüz valla.Televizyondaki artık baymıştı.Böylece biraz daha hızlandırabiliriz diziyi.jeyyar

bende aceleye getirmek istemiyorum...bu akşam önümüzdeki haftanın senaryosunu yazıcam kızlar...bakalım kimler ne kadarını tahmin edebilecek :) bu arada kalpli forumumuza yeniden kavuştuk yaşasınnnnnn:)

kızlar oylarını kullanmayanlar kullansın:) sizce hangi rüzgar iyi

Burak Demir

Cantuğ Turay

guzel bı son olsun senaryo

kızlar oylarını kullanmayanlar kullansın:) sizce hangi rüzgar iyi

Burak Demir

Cantuğ Turay

anket kısmı olsa bunu anket kısmına koysanız nasıl olur.senaryolar kısmı baska baslık altında toplansa daha ıyı senaryo ve senaryo yorumları olsun bu boılum sohbet koşesı anket kosesı degıl

valla arkadaşım biz hem bölümlerle ilgili yorum yapıyoruz hemde ilerleyen bölümlerde olabilecek olaylarla ilgili senaryolar yazıyoruz önerin için teşekkürler ama ben ve arkadaşlarım böyle olmasından dolayı mutluyuz!

derya özellikle bu başlık altında açtı bu konuyu dertyacım yani biz düşündük önceden anketlere açsaydık hergün bir sürü anket açılıyo ve bir sürü anket cevaplanıyo bir gün içinde o yüzden arka sayfalara düşcekdi.zaten hem sohbet hem senaryo bilgi paylaşımı hemde anket oldu sanırım böyle olması daha iyi oldu şahsi görüşüm

evet kalplerimize kavuştuk siteyi böyle görünce içim açılıyo..bende iyiyim canımıniçi nasıl olsun...artık beh fan klube bakmak bile istemiyorum...gitti koca arşiv ya artık ne diyim

o zamn senaryo bolumune snaryolarla ılgılı yorumlar.dıger baslıgfada dızıyle ılgılı yoreumlar yapın daha ıyı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…