Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
canım biz daha önce msj attık deryayla beraber şeydaya.ama zamanının olmadıgını teşekkür ederek zarif bi şekilde giremeyecegini belirtmişti.

evet kıs ver sitenin linki adresini ziyaret etsinler
ŞenizŞenizbelki sanryolarımıdan etkileninler

işte benim senaryom;

misket,rüzgarı tamamen kaybetmekten korkmaktadır.artık bu oyuna devam edemeyeceğini anlar ve günerle boşanma kararı alırlar.şimdi asıl sorun bunu aileye açıklamak olacaktır.

rüzgar bebek haberini aldıktan sonra yine eskisi gibi içine kapanır.şeydanın da çocuk yapmak istememesi rüzgara 2. bir şok yaşatmıştır.şimdi tek yapmak istediği şey misketin hayatını mahvetmek ve misketi mutsuz, huzursuz etmektir.onunla aynı ortamda olmanın ve nispet yapmanın yollarını arar.ama unuttuğu birşey vardır şeyda eski şeyda değildir !!!

şeyda yeniden çalışmak istemektedir.bütün bu yaşananlar şeydayı da fazlasıyla yormuş ve üzmüştür.bu sayede rüzgardan biraz uzaklaşarak onu yanlız bırakmaya ve misketi unutmasına yardımcı olmaya çalışır.

rüya babasıyla karşılaşmaktan kaçınmaktadır.rüya evde yanlız olduğu sırada telefon çalar ve telefonu açtığında karşısındaki kişinin babası olduğunu anlar.şadan telefondakinin rüya olduğunu duyunca çok şaşırır ve duygulanır.hemen kızının yanına gider...

neva safadan ayrılmaya kesin kararlıdır.safanın aykutu hırpalaması nevaya çok doğru bi karar verdiğini düşündürür.bu boşanma kesinlikle gerçekleşecektir.safada nevaya yeniden ulaşmanın yollarını arar.

çetin nevaya yaklaşamaz vereceği tepkiden çekinmektedir.onunla yeniden konuşabilmesi ve kendine aşık edebilmesi için safadan boşanmasını beklemektedir.

rikkat günerin odasında gördüğü belgelerden dolayı artık emindir.bebek rüzgarın bebeğidir.hemen misketle konuşmaya gider.zaten boşanmaya karar veren misket bütün gerçeği rikkate anlatır.boşanma sürecinde rikkat ve ismet, miskete yardımcı olacaktırtatlicadiarzu

benden bu kadar...

yaw misket kolay kolay boşanamaz ama boşanmak istemesi bile rüzgara yeter heralde :))
derya senaryo süper :)))

teşekkürler ebrar düşünsene misketin boşanacağını duyunca kimbilir nasıl sevinir garibim ayyyy canım benim ya...bakalım görebilcez mi o günleri:çok üzgünüm:

mersi denizcim çok naziksin teşekkürler :):)

Son düzenleme:
ben geldim deryam güzel olmuş senaryon canımcım niye bu kadar sinirlisin onu anlamdımCADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…