Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
oooh maşaAllah kızlar keşke gerçekten senarist sizler olsanızda olaylar bu kadar hızlı ilerlese bence bu olaylara daha bir aydan fazla varşakkıdı

denizim ellerine sağlık güner ve misketin durumunun senin senaryondaki gibi olacağını düşünüyorum bende..

Msket rüzgarın kendisi sevmedini düşüncesiyle üzülmemektedir ve buna dayamaz ayrılık lafları etmeya başlar günerejeyyar

Rüzgar çocuka yapma istemiyle şeydayı zorlamaktadır şeyda buna hayır demekte ısrar eder ve araları gittikce bozulmamaktır şeyda dayanamaz söyler beni misket karşı nispet olarak kullnıyorsun der şaydanın durumu iye gitmektir bu açıdan sevinir :mymeka:

Neva boşanmakata ısrar eder ve sefa boşanmak istemez aralarını düzeleceğine inanır ve herkes nevayla sefanın boşanmasını duyar ve üzülüler rüya kablasın boşanmamkta ısra eder veöğütler verir ama neve kafasın koymuşt boşlanmayı şadan buna üzülür:çok üzgünüm:

Şadan ve rüya karşılaşırlar ve sarılırl biribirlarinr mutlu olur vr kızı afetini söyler:dance:

Rikkat peyami rikkat ısrar eder peyamiye çocuk konusunda ama peyami rikkate kızmamktadır ve rikkat ne olursa olsun öğreneceğim der misketle konuşmaya gider ısrar söylemez ve misketin çantasında ultrosyon resinlerini görür ve miskete sorar misket dayanamaz ve herşeyi itiraf eder bir artık emindir çocunk rüzgarındırsenağlama

İsmet günerle misketi evine yemeğe çağırı ve dila buna çok sevniri gamzeli amcası geldiği içn bir süre sonra kapı çalar dile koşa koşa kapıyı açar ve gelen kerimandı elinden tutar ve günerle taştırmaya götütrü kermitle güner biribirlerini görünce şok olurlar ve misket tanıtır Güneri bemim eşim diye keriman şaşırır :1shok:

Rüya olup biteni öğrenmektedir ve cihanla yolda giderken çetinle karşılaşırlar cihan şaşırı abi sende gitmedin felan der rüyayla tanışır nevanın kardeşi odlunu öğrenir :bbo:

:roflol::roflol::roflol:aklıma gelenlerbunlar hıh

kızlar senaryolarınız süper olmuş.çok mantıklı geldi bna. ben senaryo yazamıyorum şuan yaa kafam durdu üff havada çok sıcak sırnaşık şey:uhm:

evet başka bir senaryo daha arkadaşlar....

MİSKET ÖYLE MUTSUZDURKİ HERZAMAN RÜZGARI DÜŞÜNÜR OLMUŞTUR...MİDE BULANTISI BAHANESİYLE KENDİNİ ODAYA KAPATIP ESKİ HAYALLERİ DALIYORDUR....GÜNER BU DURUMDAN DOLAYI ÇOK ÜZGÜNDÜR.ONUNDA AKLI LARADADIR....

RÜZGARDA MİSKETİ DÜŞÜNMEDEN EDEMİYORDUR VE GÜNERDEN HAMİLE OLDUĞUNU BİR TÜRLÜ KABULLENMEK İSTEMİYORDUR.ŞEYDADAN ÇOCUK İSTEDİĞİNİ BELİRTSEDE ŞEYDANIN KABUL ETMEMESİ ONU KULLANDIĞINI DİLE GETİRMESİ RÜZGARI DAHA YARALIYORDUR.RÜZGARDA TEKRAR İÇİNE KAPANIP ESKİ GÜNLERİN HAYALLERİNE DALIYORDUR VE KENDİNİ MİSKETİ SORGULUYORDUR.

NEVA RÜYAYA AYLICAKLARINI SÖYLEMİŞTİR.FAKAT RÜYA BUNU KABULLENMEK İSTEMEZ.SEFAYLA KONUŞMAK İSTER.SEFA BOŞANMAK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLESEDE NEVA BOŞANMAYI BİR KERE KAFASINA TAKMIŞTIR.

ŞADAN RÜYAYI İLK GÖRDÜĞÜNDE GÖZYAŞLARINI TUTAMAZ VE ONA SIKICA SARILARAK ÖZLEMİNİ SEVGİNİ DİLE GETİRİR.BÜTÜN AİLE RÜYANIN GELMESİNE MUTLU OLSADA HERKESİN KENDİ DERDİ ONUN GELMESİNİ BİLE BASTIRMIŞTIR....

ÇETİN BİR BAHANEYLE ŞADANIN OFİSİNE GİDEREK NEVAYI GÖRMEYE ÇALIŞIR.FAKAT SEFA ORDADIR VE ÇETİN CESARET EDEMEZ KAPIDAN NEVAYI GÖRÜP GERİ DÖNER.SEFA İSE NEVANIN BOŞANMASINI HALA KABULLENEMEZ.

MİSKET GÜNERE BOŞANMAK İSTEDİĞİNİ İMA ETMEKTEDİR VE GÜNERİN BUNU ANLAYIŞLA KARŞILAMASI BİRAZDA OLSA MİSKETİ RAHATLATMIŞTIR.FAKAT BU BOŞANMA HİÇTE UMDUKLARI GİBİ KOLAY OLMAYACAKTIR...

bence nemide karşı çıkar boşanmalarına :S çünkü aralarında kavga yok tartışma yok şiddet yok neden ayrılıyorsunuz deyince ne diceklerki :uhm:

arkadaşlar yazdığınız senaryoların hepsini tek tek okudum hepsi süper olmuş hatta benim atladıklarımı bile yazmışsınız teşekkürler yerimseniben acaba atladığım şeyleride yazsammıki ama yok ama yazım benim kafa iyice karıştı ya üfffff .....kafamçokkarıştı :roflol::roflol::roflol:

salından sonra yazaruz senuşum ŞenizŞeniz

bence nemide karşı çıkar boşanmalarına :S çünkü aralarında kavga yok tartışma yok şiddet yok neden ayrılıyorsunuz deyince ne diceklerki :uhm:
canım benim bu konudada sen bir senaryo yaz ve sen aydınlat bizi bitanem eminim çok iyi yazarsın olmazmıyerimseniben inan benim kafam çok karıştıkafamçokkarıştı

ah ah semuşum sabahtan beri kafamda kuruyorum yemin ederim işi gücü bıraktım ama doluya koysam almıyo boşa koysam dolmuyo deyim yerindeyse :) fisfisfis
canım benim bu konudada sen bir senaryo yaz ve sen aydınlat bizi bitanem eminim çok iyi yazarsın olmazmıyerimseniben inan benim kafam çok karıştıkafamçokkarıştı

ah ah semuşum sabahtan beri kafamda kuruyorum yemin ederim işi gücü bıraktım ama doluya koysam almıyo boşa koysam dolmuyo deyim yerindeyse :) fisfisfis
peki ozaman şöyle yapalım bize sorduğun sorular varya ve kafanda oluşan diğer sorular.:uhm:işte bunlara sen olsan ne yanıt verirdir nasıl üstesinden gelirdin onları yaz inan sana bizimkinden daha iyi vede güzel bir senaryo ortaya çıkar canım birde yazdığın cevapları bizle paylaş olurmuŞeniz

olur tabiki canım bi toparlıyım da :) bu başlıgı neden açtık yoksa dimi ama yerimsenibenjeyyar

buyrun efendim atladığım;
GÜNER DİLA :Rüyanın dönüşüne verilen yemekte bir araya gelen ailede günerle dila birazdaha yakınlaşmıştır aklında ise eskiden yüz üstü bıraktığı lara vardır eğer lara bebeği dünyaya getirdiyse dila yaşlarında benimde bir çocuğum var der bunları düşünürken elinde laradan geride kalan tek küpe vardır dila onu görür bakmak ister ve hatta dila onu günerden ister sen erkeksin küpe senin neişine yarıyacak diye sonra güner dilaya küpenin hikayesini anlatır ve küpeyi vermek istemez...belkide verir??????kafamçokkarıştı bu haftalık benden bukadar yerimseniben

ellerine sağlık canım benim.inşallah tutar senaryon.olaylar çözülsünde bitsin artık bu sene seneye izleyemem bu kadar atraksiyonu bünyem kaldıramaz laelaelaelaelaenaniknanik

bencede aaa küpenin aynısından kemiran teyzemdede var der ve güner merak eder.kimmiş bu kemiran...dilada gamzeli amcayla kemiran teyzesini tanıştırmak ister hıh...kızlar yemin ediyorum hepinizin senaryosu süper olmuş ellerinize sağlık...ben bundan sonra ne yazsam yazayım sizinkinden kötü olacak ama yinede denicem bi:)

ebrar bencede keşke görseler ama eski yazılar sılınmeseydıde onları gorebılselerdı keske

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…