Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
kızlar ya hani arkadaş listesi var ya artık onu kullanamıyoruz galiba eskiden ekliyorduk ama şimdi öyle ebir buton göremiyorum ingilizce yazıyorda benmi göremiyorum acaba

iyiyiz valla nasıl olsun bugünkü bölümü merakla bekliyoruz hafta sonu giriyor araya sadece hafta sonları dizi saatlerinde başka şeylerle meşgul oluyoruz hergün aynı satte aynı şeyi yapıyoruz yani oturduğum koltuk bile değişmiyorsırnaşık şeysırnaşık şey

selam kızlar gecikmeli olarak herbirinize güzel bi gün diliyorum.püüf bitti eski beh hani dha vardı bölüm ahh ahh keşke baştan verse oturur izlerim tekrardan :)

selam kızlar gecikmeli olarak herbirinize güzel bi gün diliyorum.püüf bitti eski beh hani dha vardı bölüm ahh ahh keşke baştan verse oturur izlerim tekrardan :)

hoşgeldin deniz ablaaaaaaaaaaaa .....ahhhhh be güzelim biri kanal1 deki ister sen trt deki istersin ne olucak bizim bu mutluluk hayallerimiz:roflol::1no2::1no2:

hoşbulduk :) evet yaa trt1 dekini istiyorum ama kanal1 de de eski bölümleri istiyorum anam ne çok şey istiyomuşum ben lülülülülülü
hoşgeldin deniz ablaaaaaaaaaaaa .....ahhhhh be güzelim biri kanal1 deki ister sen trt deki istersin ne olucak bizim bu mutluluk hayallerimiz:roflol::1no2::1no2:

gençlik fotografıymış gerçekten degişik.aslında tipsiz bi adam degil ince uzun ama bıyıklar bozuyo işi bide saçları biraz kısaltsa belkim rüzgar kadar olamaz ama yinede idare eder misketi sırnaşık şey

:roflol::roflol::roflol:
evet fena değil aslında dün dilayla konuşurken baya hoş görünüyodu klasik türk erkeği tipi tam miskete göre hıh

hoşbulduk canım.......bugün yine internette var bişey çözemedim ya....sinir etti beni...

şeyda çok kurnaz kendini ve doğacak çocuğunu riske atmak istemez eminim...zaten rüzgarın kendini miskete nisbet yapmak için kullandığını biliyor şu aşamada çocuk istemez tabiii...
şu nevanın mıymıylığına da sinir oluyom yaa...
nemide çok abarttı çocuk meselesini...rüzgar çok aşikar yapıyor nisbetini sanki kimse anlamayacak...
hele şeyda herşeyi bile bile nasılda rüzgara hala canımın içi diyor ...
rüzgar nasıl konuştu herkeste saf saf dinledi nasıl oldu anlamadılar nemide diyorki rüzgarla misket birbirini çok seviyor kardeş gibi unuttu herhalde misket rüzgarın geçmişte nişanlı olup birbirine aşık olduğunu çocuk meselesini çok abarttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…