Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
evt ben 1.kanaldaki bölümlerin hemen hemen hepsini izlemiştim ozaman cok zevklıydı ama aile dizisi kıvamındaydı şimdi is gerilim entrika neararsan var encokta sadık alının hallerını sevıyorudum ama sımdıde meraktanmı alıskanlıktanmı artık yınede ızlıyorum

evet çok güzel biytmiş mutlu günler gelsin kötü günler gibi bişşey olmuş kanal 1 geçince hıh

insan merak ediyo gerçekten ama öyle benimsemişizki sanki onlar bizim aileden gibi ve çok inandırıcı oynuyorlar..sanki gerçekten aşıklar gibi geliyo...hele o rüzgarın dünkü öldürücü bakışları:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

selaüm aleyküm kızlar....ne harika bir bölümdü dimi valla özlemişim herkesi böyle gülerken görmeye şimdi sadece cihanla nemide gülüyor dizide herşeyden bi haberler ya :)))))))lütfen şu haftalık dizi entrikalarını bitirin de eski formatınıza dönün ya seyirci çooookk mutsuz bu gidişattan

evt oyuncular basarılı cok ınandırıcı oynuyorlar dogrusu bır sorum olacak rüya niye dönüyo kacırdım oraları

canım öyle diyosunda bu formatta reytingleri çok yüksekmiş..yani biliyosunki onlar için önemli olan izlenme oranları..kimse bizi düşünmüyo ki

herkes hoşgeldi kızlar....sanırm bugünde gergin bir bölüm bizleri bekliyor...şadan rüyayı görünce fenalaşıp hastalanmasa bari....

haklısın deryacım onlar için önemli olan reyting ama günlük bir dizide bu kadar heyecan normal değil işte aman öyle yada böyle izliyoruz işte......

herkes hoşgeldi kızlar....sanırm bugünde gergin bir bölüm bizleri bekliyor...şadan rüyayı görünce fenalaşıp hastalanmasa bari....

canımcım özetinde rüya ailede büyük sevinçle karşılanır diyordu...bişey olmaz şadana :) ben asıl şeydayı merak ediyorum..bebek olayına nasıl tepki verecek ve rüzgara davranışları nasıl olacak acaba

haklısın deryacım onlar için önemli olan reyting ama günlük bir dizide bu kadar heyecan normal değil işte aman öyle yada böyle izliyoruz işte......

doğru normal değil ama dediğin gibi herşeye rağmen izliyoruz şahsen ben merakla bekliyorum bi sonraki bölümü :) gerçekmiş gibi geliyo yaşanan herşey

ayyy çok harika bir son olmuş ama keşke son olmasaymışta devam etseymiş rüzgarın miskete gözlerini kapattığı an bittim içim kıpır kıpır oldu sanki adam bana tamam demiş:roflol:yaa malasef kanal 1 deki bölümlerin başınıda izlemeyemedim ben kaçırdım hep haberim olmamıştı kanal 1 e geçtiğinden tüh yaaa neyse artık...
bu arada rüya nın dönmesi de iyi oldu aynı rüya değil ama en azından bu baya eskisine benziyor gibi geldi bana neva gibi 180 derece farklı biri değil sanki sizce?

anam ne bileyim rüzgar sanmam çocuk yapsın ya....evde yine içine kapanabilir rüzgar....yada şeydaya çocuk istediğini dile getirir şeydada beni kullanıyorsun falander heralde...

doğru normal değil ama dediğin gibi herşeye rağman izliyoruz şahsen ben merakla bekliyorum bi sonraki bölümü :) gerçekmiş gibi geliyo yaşanan herşey

dün akşam eşime kısaca dizinin gidişatını anlatıp ondan bir senarya koparayım dedim çok başarılıdır bu konuda ama daha ben misketin günerle nasıl evlendiğini anlatırken bir baktım horluyor:1shok::1shok:adamı uyuttu resmen dizi eeee izlemeyen heyecan duymuyor tabi senaryo falan da alamadım :sm_confused:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

deme yaw uyuttu adamı hee :):) kız zaten erkekler sevmez bu tip dizileri...ben ne zaman söylesem aman ne izliyosun böle saçma şeyleri der hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…