evt ben 1.kanaldaki bölümlerin hemen hemen hepsini izlemiştim ozaman cok zevklıydı ama aile dizisi kıvamındaydı şimdi is gerilim entrika neararsan var encokta sadık alının hallerını sevıyorudum ama sımdıde meraktanmı alıskanlıktanmı artık yınede ızlıyorum
selaüm aleyküm kızlar....ne harika bir bölümdü dimi valla özlemişim herkesi böyle gülerken görmeye şimdi sadece cihanla nemide gülüyor dizide herşeyden bi haberler ya :)))))))lütfen şu haftalık dizi entrikalarını bitirin de eski formatınıza dönün ya seyirci çooookk mutsuz bu gidişattan
herkes hoşgeldi kızlar....sanırm bugünde gergin bir bölüm bizleri bekliyor...şadan rüyayı görünce fenalaşıp hastalanmasa bari....
haklısın deryacım onlar için önemli olan reyting ama günlük bir dizide bu kadar heyecan normal değil işte aman öyle yada böyle izliyoruz işte......
doğru normal değil ama dediğin gibi herşeye rağman izliyoruz şahsen ben merakla bekliyorum bi sonraki bölümü :) gerçekmiş gibi geliyo yaşanan herşey
deniz o resimdeki kızınmı hayatım???????????
evet canım benim kızım....a.sa.s
dün akşam eşime kısaca dizinin gidişatını anlatıp ondan bir senarya koparayım dedim çok başarılıdır bu konuda ama daha ben misketin günerle nasıl evlendiğini anlatırken bir baktım horluyor:1shok::1shok:adamı uyuttu resmen dizi eeee izlemeyen heyecan duymuyor tabi senaryo falan da alamadım :sm_confused:
Maşallah Allah bağışlasın ben kızın olduğunu bilmiyordum çok tatlırabbim bana ve tüm isteyenlerede nasip etsin inşallahsenağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?