Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
artık resim falan kalmadı kızlar....sigarada kalmadı....nerden koydum bu resmi buraya

artık resim falan kalmadı kızlar....sigarada kalmadı....nerden koydum bu resmi buraya

sildin mi yoksa kız umarım silmemişsindir şurda atışıyoruz aramızda tatlı tatlı...aşkolsun yani tamam sustum bişi demiyorum bi daha hepinize iyi geceler

sildin mi yoksa kız umarım silmemişsindir şurda atışıyoruz aramızda tatlı tatlı...aşkolsun yani tamam sustum bişi demiyorum bi daha hepinize iyi geceler

evet sildim canım ama seni kırmak için yapmadımki....afedersin:çok üzgünüm:

tekrar eklerim şimdi

ben çıkıyorum kızlar üzgünüm((( keyfinizi kaçırdım hepinize iyi geceler...iyi muhabbetler....

hoşbulduk nasılsınız bakalım..eski bölüm başlıcak birazdan :)))

slm bayanlar 1 haftadır bakamıyorum foruma neler oldu bıttı anlatın bakalım dızıyıde ızleyemdım bırsey kacırdımmı merak edıyorum

slm bayanlar 1 haftadır bakamıyorum foruma neler oldu bıttı anlatın bakalım dızıyıde ızleyemdım bırsey kacırdımmı merak edıyorum

valla canım 1 haftada çok şey değişti...rüya geri döndü..rüzgar misketin bebeğini öğrendi ve miskete şeydayı kullanarak nispet yapıyo...şeydadan çocuk istediğini söyledi ama şeyda kabul etmicek şeydada değişti rüzgarın onu kullandığını düşünüyo...rikkat olayı çözdü bebeğin babasının rüzgar olduğunu düşünüyo...nevayla safa boşanıyo...dila babasıyla karşılaştı ilk kez...çok hızlı ilerledi bu hafta

oooooooo baya ılerleme var desenize takip edememek cok kotu oluyo özlemişim sizleri

evet çok ilerleme var...mümkünse bugün izlemeye çalış canım...güzel bi bölüm olacak...bende 1 gün girmesem herkesi çok özlüyorum valla:) hepinizi çok seviyorum kızlarrrrrrr....

çok güzel bitirmişler gerçekten...ne gerek vardı bu kadar uzatmaya keşke hiç başlamasaymış kanal1 de hıh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…