Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
keşke eski rüya gelse çok güzeldi...ama sanmam canımcım o da neva gibi gelirse şaşırma :)

valla ben bilmiyorum neden çıkmıştı ama
inşallah yeniden onu görürürz bu rolde

sanırım nevaya benzesin diye saçlarını koyuya boyamış...olabilirmi sizce kızlar....

evet olabilir denizim...eski rüya olacak belli oldu..süperrrrrr:)

neva baya zor günler geçiriyordu...çok iyi olacak onun için bi de dediğin gibi olayların çözülmesindede yardımcı olur..

bencede insanın kendi kardeşi gibi varmı yaa...ama bu nevada misket gibi inat hiçbirşeyi anlatmaz rüyaya...

asar suratını neva yok bişey böyle olması gerekiyordu der ve susar....ayrıca bugün rüzgar bebeği duyunca ben bi ellerimi yıkayayım der))))

kolay anlatılacak şeyler yaşamadı gerçekten ama bi şekilde öğrenir elbet..ilk başta kesin anlatmaz... misketle neva aynı gerçekten sır küpü ikiside
şeydadaki büyük değişim heyecanlandırdı beni
çok büyük değişiklikler olacağını hissediyorum sanırım sonunda senaristlere duyurduk sesimizi

asar suratını neva yok bişey böyle olması gerekiyordu der ve susar....ayrıca bugün rüzgar bebeği duyunca ben bi ellerimi yıkayayım der))))

:roflol::roflol::roflol::roflol:
çok komikti o kız yaa...bence rüzgar elleriyle başbaşa bırakılması gereken bi adam:roflol::roflol:

bencede sonunda sesimizi duyurabildik....bakalım neler olacak neler....ama biraz hızlanma var maşaallah dizimizde umarım hep böyle devam eder...umarım eskisi gibi günü birlik konular işlenir yani böyle aylarca sürmez....

selamün aleyküm kızlar.....nasılsınız keyifler nasıl ben dün gece silinen 2sayfaya taktım kafayı düşünüyorum bir türlü bulamıyorum niye silindiğini sizce neden silinmiştir

kızlar biz senaristlerden daha iyi yazarız demiştik ama itiraf etmek lazımki bu hafta değerli senaristlerimizin senaryoları solladı bizi :)

geçenlerde sır kapısı diye bir program varya orda kerimanı gördüm acayip şaşırdım kendi sesini kullanmış ama çok enerjikti dizide alışmışım ruh hali çökmüş görüntüsüne öyle görünce acayip geldi iyi aile kızını yoldan çıkarmaya çalışan birini oynuyordulülülülülülü

a.s baharcım hoşgeldin...konuyla alakasız sayfaları siliyorlar sanırım..tam açıklama gelmediği için bizde bilmiyoruz

hoşbulduk canım benim ya ne saçma ama burda birbirimize iyi geceler de dileyemiyoruz artık o sayfalarda hatırlarsan sen ben çıkıyorum geç oldu yazmıştın bende iyi gecelr dilemiştim sadece iki mesaj konuyla alakasız ama en kısa zamanda açıklama yaparlarsa iyi olur bende kızıyorum artık deniz gibi yorum falan yazmıcam heeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…