Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
herkese meraba kızlar tatil bitti geldik yine evimize
özledim ama misket ölüyormuymuş ne zaman başlayor ki acaba bilen varmı ki...

Eveeettt ...Kızlar 1 Eylülde yeni kanalında dizimiz başlıyor...Muhtemelen Misket yok yada bir şaşırtmaca bilemiyorum...Dizi başlayınca biz senaryolarımıza devam edelim kızlar.....

Yenı kanalındamı-tatlicadiarzu-Kız fransız kaldım hangı kanala gecdı:1shok::1shok::1shok:Ya umarım bu sezon gecen sezondan hareketlı olur.Bı konu oyle gunlerce hatta haftalarca uzayıp gıtmez.Bırde ıns.uygun bı saatte olur:içelim:

evet atv de 1 eylul
ama misket yok gibi misket ölünce rüzgarda sehri terketmiş galiba cünkü valizle dönüyordu ömürü de bence görmek istemiyor cünkü misketi onun öldürdüğünü düşünüyor...benim yorumum

eboşş naber tatlım...evet ömürü görmek istemiyor olabilir..CADIARZU.mantıklı bir yaklaşım..afferinn.kaydirigubbakcemile5

merhabalar nihayet başlıyor bizim dizi.kaydirigubbakcemile5

malesef misket çıktı kızlar..ama öldümü yoksa yerine birimi geçti daha belli değil...akat berfu öngören kendi isteğiyle diziden ayrılmış facebooktaki grubunda yazıyordu...ayrıca rüzgar yani cantuğda evlenmiş sanırım çünkü sevgilisi geçen gün facebookta medeni durumunu evli olarak değiştirdi...

ya ama ölmüş ruzgar ağlıyordu çünkim CADIARZUbelli olmaz bakalım ne olcek:smiley-cool:

selam kuzular yeni sıcak sıcak tiyolar buldum misket rahmetli olmus
durun bulduğum yazıyı kopyalıyım öptm hepinizi

YENİ TİYOLAR
Rüzgar’ın eşi Misket, bebekleri Ömür’ün doğumu sırasında hayatını kaybetmiş, bu hazin olayın üzerinden iki ay geçmiş; Rüzgar Misket’in vefatından kızı Ömür’ü sorumlu tutarak ortadan kaybolmuştur.
Rüzgar yaşadığı büyük acı nedeniyle şehirden uzak bir tür münzevi hayatı yaşarken Zeliş isimli davetsiz bir misafir çıkagelir. Rüzgar o misafirle aynı evde yaşadığından habersiz hayatına devam ederken Zeliş isimli genç kız Rüzgar’ın hayatına ve geçmişine birinci elden tanıklık edecektir.
Rikkat emekli olmuş, Füsun Misket’ten sonra güzellik salonunu kapatmış, Peyami’nin önerisiyle iki aile ortak olarak, Rüzgar ve Misket’in bebekleri Ömür’ün adı verdikleri bir pastane açmışlardır.
Çetin, vurulmasının ardından iki aydır koma halinde yatmakta, bütün deliller Safa’yı işaret ettiğinden Safa bu süreçte tutuklu olarak yargılanmaktadır;
Çetin’in hayatını kaybetmesi durumunda Safa müebbet hapse mahkum olacaktır. Rüya iki ay boyunca Çetin’in başından hiç ayrılmamış, onun uyanacağı günü beklemektedir.

safada nevaya boşanma davası açmış.........
ölenler ammada arttı dizide...benneyaptımki
fincan hala,keriman ,misketsenağlama

valla çok merak ediyorum .misketin ölüm sahnesi gösterilirmi acaba...ağlarııımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…