Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
anacım bunlar nasıl doktor yaa
şeyda habire günerin odasında
güner habire dışarda
aynısı aliyede de olmuştu bende sinir olmuştum.
nejat işler doktordu orda ( dizideki adı gelmedi aklıma,idare edin :dilcikar:)
habire aliyenin yanındaydı ne ara doktorluk yapıyodu
tatlicadiarzutatlicadiarzu

bencede sırf kafa karıştırmak için dila kerimanın kızı
ama araya heyecan olsun bi kaç hafta daha geçsin die öle yaptılar rüyayıda sırf inandırıcılık için koydular

yaa saati nie deiştirdilerki akşam dizimiz var bizim p.tesi doktorlar ee yaprak dökümü var daha da var
akşam yayınlardılar gecen demekki daha fazla rayting aldı
yazın devam etse i olur yazın tüm diziler tatile giriyo ama behte taile giriyo amannnnn uffff pufffffffffff

388 . Bölüm
Güner’in Dila’nın babası olduğunu öğrenirYayın Tarihi : 26 Mayıs 2008

Dila’nın babasının Dr.Güner olduğu test sonucunda ortaya çıkar. İsmet ile Sayhan bu kez de Güner’in Dila’yı almak istemesinden korkarlar. Öte yandan Keriman, Dila’dan uzak durması için Güner’in yanına gelir. Misket tartışmalarına tanık olur, Güner’in Dila’nın babası olduğunu öğrenir.

Rikkat ile Peyami, maddi birikimlerinin hesabını yaparlar. Ameliyatın parası için evi satışa çıkarırlar. Şeyda başka çözümler arıyorum acele etmeyin der. Üstüne gidince de evini Rüzgâr için satmaya kalktığı anlaşılır. Bu fedakârlığı Şeyda’nın artık büyüdüğüne, sevmeyi öğrendiğine yorulur.

Füsun, Fincan eve baskına gider. Neva’yı kolundan tutup götürmeye kalkar. Neva benim evim burası deyip gelmez. Füsun üzgün ayrılır.

389 . Bölüm
Peyami'ye sürpriz doğum günüYayın Tarihi : 27 Mayıs 2008

Bir önceki gece Rüya, Çetin’in evinde kaldığı için orada sabahlar ve Çetin Rüya’ya onun için ne kadar önemli olduğunu ifade eden sözler söyler. Rüya mutlu olur.

Peyami, Rüzgâr’ın artık hastalığını öğrenmesi gerektiğine karar verir ve bu kararını Rikkat, Misket ve Şeyda ile paylaşır. Rüzgar’a haber vermek için ararlar ama ulaşamayınca telaşlanırlar. Bu sırada Rüzgar ve cihan Peyami’nin doğum günü olması sebebiyle babalarına sürpriz yapıp mütevazı bir hazırlığa girişmişlerdir. Ve günün sonunda Rüzgâr, sürpriz yapmak için saklandığı yerden tesadüfen Rikkat, Misket ve Peyami’nin hastalığı üzerine kaygılı konuşmalarını duyar, kendisi için duyulan endişeye şahit olur. Neye uğradığını şaşırır.

Peyami, Rikkat ve Misket Rüzgar’ı o an karşılarında görünce şaşkınlık içinde kalırlar.

cemrem cıktıydım azcık geldım sımdı azcık bakıyım dedım erevızyonu ızlıcem buaksam bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…