Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
çok dokunaklı bi bölümdü ağladım durdum
keriman güner karşılaşması çok etkileyiciydi
ama ismetin kerimanı birden kabullenmesi tuhaf ama heralde insan çocuğunun mutluluğu için herşeyi yapabiliyo
inşallah sonu güzel biter ve rüzgarı kaybetmeyiz

yaa derya doğru bende ismete şaştım kaldım baştaki tepkisiyle simdilerde verdiği tepki alakasız
şaşırdım kerimanı nasılda kabullendi kızı için yapıo ama bence baştaki verdiği tepkiye bakınca abartılı geldi

evet yani biraz abartılıydı kadıncağız diyip durdu şok oldum
daha düne kadar yüzünü görmeye dayanamıyodu bee

380. Bölüm Özeti 14 Mayıs Çarşamba

Rüzgar hastanede yatmaktadır. Rikkat Misket’in yanında üzüntüyle Rüzgar’ın hastalığını ağzından kaçırır.

Dila Güner’i çağırmıştır, İsmet, Sayhan ve Güner Dila’nın kendilerini duymuş olabileceklerinden endişelidir. Dila Güner’le yalnız konuşmak ister.

Çetin Rüya’ya, Neva’ya aldığı pırlanta kolyenin aynısından almış, özür dilemek için iş yerine gider. Neva Rüya’nın boynunda kolyeyi görür. Önce geçmişi hatırlasa da, kolyeyi Rüya’ya hediye edenin Çetin olduğunu bilmediği için, Rüya’yı, sevdiği insan için mücadele etmesi için destekler.

ben geldim kızlar ay evet neva sefa yoktu nire gidikler acep
nemidenin de alınganlığı tuttu
zaten ismet de abarttı dediğiniz gibi önceleri nasıldı şimdi nasıl
günere üzüldüm aslında ya...

kızlarrr gıymatımı bilinsengözlerimebaksanab
dizi özeti alacam diye sabahtan beri uğrasıyom sayfayı açmıyo bi türlü ama en sonunda aldım özeti başka siteden laelaelaelaelae
hade gene iyisiniz:sm_cool::1rolleyes::roflol:

evet ya olan günere oldu kemiran gıcığı güneri suçluyo ama bence suçlu olan kendisi

sonunda kerımanla gnerde gorustu dızının dugumu cozuldu ama sezon fınalınde ruzgar olmese barı olurmu olur senarıstler artık astı kendını brezılya dızısını gectı

Dizinin 379. Bölüm 13 mayıs SALI: Çetin, hala Neva’yı unutamamaktadır. Dayanamayıp Neva’yı görmek için çalıştığı yere gelir, Safa ile ikisini birlikte görür. Bütün gün aklı Neva’da kalır, Rüya Çetin’in halini fark eder, Çetin’in eski aşkını unutamadığını anlar, bu nedenle kavga ederler. Rüzgar, Misket, Rikkat ve Peyami birlikte dışarı çıkmışlardır. Birlikte gezerlerken Rüzgar’ın hastalığını depreşir, bayılır.Dila İsmet ile Sayhan’ın üzgün hallerini görüp Güner’i arar. Güner eve gelir. İsmet ve Sayhan korkuyla Güner’in Dila’ya gerçeği söyleyip söylemeyeceğini merak ederler.

hoşbuldum canım.....girdiğimde kimse yoktu....bende çıktım şimdi tekrar girdim...ee daha nasılsınız???

KIZLARR FARKETTİNİZMİ RÜZGAR MİSKETE ALDIĞI KOLYEYİ TAKTI SONRA KAPI ÇALDI RİKKATLER GELDİ MİSKET KAPIYI AÇTIĞINDA KOLYESİ YOKTU BOYNUNDA :))) AYY NERELERE DİKKAT EDİYORUMMM :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…