Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .
aaa kaçırdım mı denizi
ya kuşum iyisindir umarım çok öptüm seni
anneler günün kutlu olsun bebişim...

anneler gününüz kutlu olsun canlarım allah size daha nice nice anneler günü yaşatsın bebişlerinizle a.s.

Dizinin 378. Bölüm Özeti:
İsmet ve Sayhan Dila’nın öfkesi karşısında güçsüz düşen Keriman’ı Güner ile görüştürmeye karar verirler. Yıllar sonra bile nefretle andığı Güner’i karşısında gören Keriman biriktirdiği acıyı ve öfkeyi onun yüzüne haykırıp kaçarcasına gidince, Güner Dila’nın kızı olduğu gerçeği ile baş başa kalır.

Peyami ile birlikte Şeyda’nın yanına giden Rikkat onun omzunda güç bulmaya çalışarak ağlar. Şeyda ise Rikkat’in haline dayanamayıp geçmişte yaşadıkları kavgaları ve nefreti bir kenara bırakıp ona destek olmaya çalışır.

Rüzgar Misket kendilerini bekleyen kötü günlerden habersiz aşklarını doya doya yaşamaya devam ederler. Birbirlerinin gözlerinin içine bakarak aşk şarkıları söylerler.

Selam Kizlar...oofff Suan Seyrediyorumda Rikkat Ne Agladi öle Ya...ruzgarda Hiç Suphelenmiyor...amma Acik Verdi...mahvetti Ortaligida Benide...ooff...yuzumuz Gulmucekmi Bu Dizide Hiç Ya...

Ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim
Ben seni sevdiğimi de dünyalara bildirdim
İndirdin kaşlarını
Babanı babanımı öldürdüm
İndirdin kaşlarını indirdin kaşlarını
Babanı babanımı öldürdüm

İn dereye dereye de al dereden taşları
İn dereye dereyede al dereden taşları
Geçti bizden sevdalık al cebimden saçlar
Geçti bizden sevdalık al cebimden saçları
Kız evinin önünede sereceğim kilimi
Kız evinin önünede sereceğim kilimi
Oy bi hayli zamanda görmedim sevdiğimi
Oy bi hayli zamanda görmedim görmedim sevdiğimi

slm kıslar özeti okumasam off kermitle güner gene karşılasamıycak derdim özeti okuyunca bekledim durdum karşılasıcaklar diye ama nasıl aktı günerin gözünden yaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…