Bizim Evin Senaryoları:)

sizce hangi rüzgar daha başarılıydı?

• Ankete Katılan
    74
  • Anket Kapalı .

BaiLeyS

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
6.525
13
683
Bunca zaman tartıştık durduk...senaristlere çattık....hep ben olsam daha güzel yazardım...ben olsam böyle yapardım ben olsam şöyle yapardım diye fikirler ürettik...hatta senaristlere komplo teorileri de kurduk aramızda...ama bizi duyan olmadı bu zamana kadar...

işte size fırsat....bizim evin hallerini siz yazın bizde okuyalım...buyrun efemmmmmmmm:içelim:

canım hayırlısı olsun...ilk mesajın ve senaryon benden....

rüzgar ince hastalıa tutulur ve günleri sayılıdır...misket bu yüzden vicdan azabı çeker ve dayanamayıp herşeyi rüzgara anlatır.Kalan günlerini iyi geçirmesi için....

(Fazla salladım sanırım)

denizim teşekkürler bitanem...umarım senaryon gerçekleşmez :)

şöyle olsa daha güzel olur....

"Rikkat ve peyami bu işin peşini bırakmazlar ve sonunda ismet dayanamayıp herşeyi açıklamak zorunda kalır.Herşeyi öğrenen rikkat ve peyami oğullarına bir şekilde yardımcı olarak yaptıkları hatayı düzeltmeye çalışırlar.Misketide bunun için ikna ederler ve rüzgarada söylerler asıl gerçeği.Fakat güner öyle alışmıştır ki bu evliliğe biraz itiraz eder gibi olur.Fakat olayların arasında kemiranla karşılaşır ve bütün dşünceleri kerimana yönelir.Böylece boşanmaya karar verirler.Güner kerimanın gönlünü alma çabalarındadır.Rüzgarda şeydadan ayrılmak için dava açar ve şeyda istemesede boşanmak zorunda kalır.artık rüzgar ve misket birleşmişlerdir."

misket bebegini dogurmuş aradan yıllar geçmiştir.misket ve güner yurtdışına gitmişlerdir günerin işi dolayısıyla.aradan gecen seneler ne rüzgarın misketi unutmasını nede misketin rüzgarı unutmasını başaramamıştır.nemide anne yatak döşek hastadır ve son günlerinde misketi güneri ve torununu görmek ister ve onları çagırır.misket ve güner ikilem yaşar fakat nemideye dayanamazlar vede ankaraya geri gelirler.diger yandan rüzgarda misketin döndügünü ögrenince buruk bir mutluluk yaşar.şeyda her zamanki gibi pusudadır canınıniçini kimseye kaptırmamak için gözlerini 4 açar.güner trafik kazasında ölür.baş saglıgı dilemeye gelen şeyda rüzgar rikkat ve peyami misketi çok degişmiş ve olgunlaşmış bulurlar.misketin kızı aynı rüzgara benzemektedir ve birbirlerini çok severler gerçek baba-kız :) bir gün tüm aile piknige giderler.bir ara misket ve rüzgar yanlız kalırlar ve birbirlerini ne kadar özlediklerini ve sevdiklerini itiraf ederle birbirlerine..o esnada herşeye tanık olan şeyda duyduklarının etkisiyle şaşkına döner ve koşmaya başlar aniden karşısına çıkan arabanın altına girer ve olay yerinde ölüüür :) daha sonra didem rüzgarın gerçek babası oldugunu ögrenir ve miskete küser. ama misket ve rüzgar kendilerini affettiriler ve evlenip mutlu mesut yaşarlaar :):)

süpersin canım benim....gözümün önünde canlandırdım biran...

işteee bu senaryoda benden

misket hamileliğinin 9. ayındadır...Rüzgarla mecbur kaldığı zamanlar haricinde karşılaşmamıştır...çünkü rüzgarın nefret dolu bakışlarını her gördüğünde, herseferinde misket canlı canlı mezara girdiğini hisseder...Rüzgardan ayrı kalmanın,onu kaybetmenin verdiği üzüntü misketin hamileliğini tehdit eder..oldukça zor bi hamilelik yaşamaktadır misket..sonlara yaklaştıkça artık gerçeği gizleyemeyeceğini,bu durumun kendi ve bebeğini çok yıprattığını düşünür...ismette miskete hamileliği boyunca rüzgara gerçeği anlatması ve bu duruma bir son vermesi için öğüt vermekte ama miskete her zamanki gibi dinletememektedir...bu arada rüzgar, bebeği öğrendikten sonra misketten nefret etmekte ve bu kadar aptal olabildiği için kendine kızmaktadır...Şeyda'da misket hayatlarından tamamen çıktığı için mutludur ama rüzgara kendini hala aşık edememiştir ve rüzgar belli etmesede ruhunun derinliklerinde hala misketi sevdiğini hissetmektedir...

Misket dayanamaz ve hamileliğinin son ayında Rüzgara gerçeği anlatmaya karar verir...çünkü bu durum onu ve bebeğini incitmektedir....misket rüzgara telefon eder....rüzgar telefondakinin misket olduğunu duyunca şok olur ama konuşmak istemez....misket tekrar arar...rüzgar kendiyle epey mücadele ettikten sonra dayanamaz ve telefonu açar...misket buluşmak istediğini ve ona anlatması gereken önemli bişey olduğunu söyler...rüzgarla buluşma yeri ayarlarlar...misket buluşmaya günerle gidecektir...bütün zor zamanlarında olduğu gibi bu buluşmada da güner misketi yanlız bırakmaz...

Buluşma saatinin üzerinden 1 saat geçmiş fakat misket hala gelmemiştir...rüzgar endişelenir ve misketi arar cevap alamaz...daha sonra kötü haberi pembeden alır....misket büyük bi trafik kazası geçirmiştir ve hastanededir...hemen hastaneye koşar rüzgar....bebek sağlıklı bi şekilde doğmuştur ama misketin durumu ağırdır...

sizce sonra ne olacakkkkkkk yorum sizin :):)

inşallah gerçek olmaz benimki...mesela denizlerimin senaryoları müthiş olmuş....keşke gerçek olsa da kavuşsalar...

kızlar ben kaçıyorum hepinize ii geceler....bu sayfayı çok sevdim ben ya....tekrar hayırlısı olsun deryacımmm...öpüldünüz...

söyler opusmelı kavusma olsun mutlu yapın sunları arkadaslaR RM ARASINDA OPUSMELI SEYLER OLSUN

yasatın mısketııııı yasasıon olmesın

misket guner evlenmiştir hemde aıle arasında ısmet guner mısket nemıde ve sadanın oldugu bır kucuk torenle ve bunuda kımseye soyleyeceklerı sartıyla nıkah masasında evet demışlerdır

bir gun mısket ve guner karar verır ve tum aıleye evlendıklerını acıklamaya tum aıle evde toplanır ruzgarda dahıl guner en son gelır.mısket gunerın elını tutup bız gunerle evlendık 2 gun önce der herkes cok sasırır seyda nerdeyse göbek atacak duruma gelır peyamı ve rıkkat bırbırlerıne bakakalır.ruzgar çok kotu olur kendını dısarı atar içer içer sarhos olur.rıkkat mıskete hesap sorar neden böyle bişey yaptın mısket der.miskette ben artık ruyzgarı sevmıyorum bakın artık ben evlendım boyle olması lazımdı ve boylede oldu der

neyse gunler gecer.şeyda mutludur ve yurumeye baslamıstır bıle vede mısket evlendı ruzgar ona kaldı dıye sevınır.ruzgarda eve hergun sarhoş gelmeye baslarBIR gun seyda bu fırsattan yararlanır yıne boyle sarhoş oldugu bır gun onu soyar ve yataga yatırır kendıde soyunur sabah oldugunda şeyda uyanmış ruzgarı opup koklamaktadır ruzgar uyanır napıyorsun seyda bu halımız ne sen nıye soyunuksun ben nıye boyleyım der.seydada hatırlamıyormusun askım dun gece bırlıkte olduk cok guzel bı geceydı der ruzgarda ınanmıyorum seyda buna der seyda ıse ama askım halımız anlatıyordur heralde der.ruzgar seydaya bakar bakar içinden acaba olmuşmudur der dusunur durur.

ote yanda ıse mısket ve guner bu AKSAM mısketın hamıle oldugunu herkese acıklayacaklardır.aksam nemıdeye soylerler nemıde cok sevınır bunu herkese yayar.rıkkatler duyunca uzulur tabı ruzgara dıyemezler ama seydacık hemen yetıstırır bunu zaten ruzgar umıtsızdır ıyıcene umutsızlıge duser

neyse efendım mısket ve guner bebegın cınsıyetını ögrenırler erkektır.amna bı sorun vardır.sorun mıskettedır .doktor gunerle konusur mısket hanım kendıne ıyı bakmazsa ayakta cok durursa .dogum sırasında ya bebegı ya anneyı kaybedebılırız yada her ıkısını bırden der guner uzuntuden kahrolur bunu mıskete bellı etmemeye calısır.ve gunlerden bır gun mısket guzelık salonundayken ruzgar gelır fusunun yanına gelmıştır aslında ama mısketıde gormeye gelmıştır fusun ruzgarı oturtur konusurlar.mıskette gıdecekken dogum sancıları baslar.mısket bayılır.ruzgar onu kucagına alır ve taksıye bınıp hastaneye gıderler.tum herkes ordadır bebek dogar ama mısketın durumu krıtıktır.guner ruzgarı cagırır ruzgara herseyı anlatır ruzgar mısketın yanına gıder sarılırlar bırbırlerıne mısket ruzgarı ve bebegını opr ve ölür.tum aıle basında dır

aradan yıllar gecer

fusun ve sadan barısmıstır.sakız hanım evlenmıştır.

neva ve safa nın ıkız cocukları olmuştur.

ruya ve bora donmuştur onlarında bebeklerı vardır

abdul ve pembe evlenmıştır

ve ruzgar hayata oglu umutla baglanmıstır

canımın içi şeyda ıle ruzgar bosanmıslardır

kerıman ve aykut evlenmıstır ve buralardan gıtmışlerdır. dılayı da ısmetlere bırakmışlardır

sally cetınle evlenır

ceylan ve cıhanda sonunda cıkmaya baslarlar

zeynep dıla mert buyumuş bırer gen c kız bırer genc erkek olmuşlardır

senaryo güzel olmuş teşekkürler...ayrıca arkadaşlar benim yazdığım senaryonun devamını getirebilirsiniz kendinize göre...merak ediyorum neler çıkacak

bitkisel hayata girer ve epebirzaman bitkisel hayyata kalır güner herşeyi rüzgara anlatır şakkıdı

evet kurtulur ve güzel bir düğünle evlenirler ve bu arada ismetle sayhanında oğlu olmıştur işte mutlu son :bbo:he oldumu kıs devamı benneyaptımki

süper olmuş..mutlu son diye buna derler...umarım sayın senaristler okuyorlardır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…