Bizim evimizden birkaç fotoğraf :)

Gerçekten mi :32: Beğenmene çok sevindim gerçekten. Yatak odamı ,banyomu da ekliycem inşallah :32:

bence çok tarz bir ev olmuş başarılı yani:34: bizimde sarı kırmızı maç odamız var halı bir türlü bulamadık bjk li halınıza bayıldım:9::9: bende eklemek istiyorum evimin fotolarını ama dekorasyon açısından çok zayıf daha bişiler alamadım evime:31:

Gülegüle iyi günlerde otur arkadaşım. Çok şirin bir evin var. :16:
evliliğin ilk yılı ister istemez ev arada dağılabiliyor. Tam olarak düzen bir yılın sonunda oturuyor gibi sanki. Ya da insanın gözü anca alışıyor :34:

bence çok tarz bir ev olmuş başarılı yani:34: bizimde sarı kırmızı maç odamız var halı bir türlü bulamadık bjk li halınıza bayıldım:9::9: bende eklemek istiyorum evimin fotolarını ama dekorasyon açısından çok zayıf daha bişiler alamadım evime:31:

Eşim görmüş de almış. Perdemiz fon perdeli,o çıkmamış resimde şimdi fark ettim.London desenli halımız var ama bjk görünce dayanamamış almış :1: $IMG_0167.webp

Perdemizin deseni bu bjk odamızın :1:

O ne güzel bir mutfak halısı öyle :)

BJK odanız da çok şeker olmuş.
Güle güle oturun.Salon resimleri çok anlaşılmıyor,daha aydınlık rsimler isteriz:)

Mutfak halın şahane ama acaba masa örtün düz renk olsa daha mı iyi olurdu acaba ?
Mesela sandalyeler halıdaki pembeden ya...Örtü de halıdaki maviden olsaydı çok güzel olurdu bence.

Son düzenleme:
Mutfak halınız çok güzel :) Evin geneli de güzel tabi ama ben en çok mutfak halısını ve perdeleri beğendim :1:

Güle güle oturun :)

O ne güzel bir mutfak halısı öyle :)

BJK odanız da çok şeker olmuş.
Güle güle oturun.Salon resimleri çok anlaşılmıyor,daha aydınlık rsimler isteriz:)

Mutfak halın şahane ama acaba masa örtün düz renk olsa daha mı iyi olurdu acaba ?
Mesela sandalyeler halıdaki pembeden ya...Örtü de halıdaki maviden olsaydı çok güzel olurdu bence.

Dikkate alıcam canım, doğru söylüyorsun. Düz renk daha iyi olabilir. çok sağol yorum yaptığın için :34:

Mutfak halımı, yatak odamın halılarını yıkamaya verdim. yatak odasına koridordaki halılarımdan alıcam. Kestirme almıştık, hiç memnun kalmadım. Diğer odalarında resimlerini,güzelce çekip koyucam :16:

Güle güle oturun canım evinizde sağlık mutlulukla.. :nazar: ben şu çok beğenilen şirin mutfak halısının marka ve model ismini soracaktım ? sevgilerr :16:

Back
X