• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Bebeklerimiz

Kızlar Selam..;* Özledim SouL'um yaa..:smiley-cool:
Benim kartopuşum da 8.5 aylık oldu,6.dişi de çıkardı elh.:emir_bebek:Paka paka (bye bye anlamında,rusça) diyor el sallıyor herkese,mama,baba,deee deeell (gel gel),huuu (su) kelimelerini söylüyor ve öpücük ver tatlım diyoruz yanağımızı vakumluyor.Eriyoruz tabi cümleten..:asigim::asigim:Senin ki ZEYTUN benim ki BEYNUL dadlarından yinmez bunlar ya.:nazar:.Libyanın maskotu olduk artık..:icecream:Gören herkes istisnasız aşka geliyor başlıyor bağırmaya LA İLAHE İLLALLAH MAAŞALLAH TEBAREKALLAH!..ayağnı öpüyorlar yanağı sıkıyorlar bunlar bir anda oluyor mudahele edemiyoruz im buradakı herkesten hala kıskanıyor bizi..Ama diyorum ki;alışmamız lazım onların bu tavrı değişmeyecğine göre..Esmer herkes,ee bebek hastası hepsi üstelik bir de böyle beyaz farklı görünce,yapışıyorlar..Ben de gündüz feneri bebelere bayılıyorum zenci çok var burda,saçları dudakları o kadar güzel ki Ayyy:icecream:.RABBIM herkesin pıtırcığını bağışlasın..CANIM vaktim olursa atıcam ben de resimlerimizi inş..SİZE özel...öpüyorum:kahve:
a.s.:1hug:

kızlar bugun cok mutluyum cok saçma olacak nasıl farketmedim bilmiyorum ama minik turşu m *bu lakabı babamız taktı* iki diş birden cıkarmış uçları görunuyor ne kadar zamanda yerinden fırlar bilmiyorum ama dişetleri hiç kabarmadı.
bugun u guncemize yazdık...
diş bugdayımızıda yapıcez artık
hayırrlısıyla
Darısı tüm annişlerimizin başına.....

resim096ji6.jpg

dscn1387qg6.jpg

][/SIZE][/FONT][/I]

Bu ne :1shok: aayyyyy bu cok cirkin şakkıdışakkıdı

annesi sen bunu sevme jeyyar ver bunu şutarafagitti

bana ver ah ben cok severim:icecream: ..oohhh löpüs löpüs

ay cok tatli bu massallah yerim ben bunu yaaaa

:nazar:

Allah anali babali büyütsün

diger bebeklerde cok tatli allah bagislasin

Bu ne :1shok: aayyyyy bu cok cirkin şakkıdışakkıdı

annesi sen bunu sevme jeyyar ver bunu şutarafagitti

bana ver ah ben cok severim:icecream: ..oohhh löpüs löpüs

ay cok tatli bu massallah yerim ben bunu yaaaa

:nazar:

Allah anali babali büyütsün

diger bebeklerde cok tatli allah bagislasin

teşekkürler canım
bütün kk bebekleri anneleri olarak sana teşşekkürler gerçi şimdi cok azız ama
bu guzel bebeklerin anneleri olarak
aramızda oldugun için teşekkürler. Şeniz

Arkadaşlar sizlerle 2.kez hala olduğumu,mutluluğumu paylaşmıştım.Bundan 4 ay evvel gözlerini açtı ''merhaba ben geldim''dedi.
Annemin rahatsızlığı sebebiyle gittiğimde ne göreyim bizim Burcu kocaman bir kız olmuş.Işıl ışıl bakan maviş maviş gözleri,hiç durmadan hareket eden elleri kolları ile harika bir bebek olmuş.
Bu mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istedim,biliyorum ki sizlerde benim kadar bu minik yiyeğinimi sevecek ve onun için güzel dualarınızı eksik etmeyeceksiniz..
Bakın halaları şu güzelliğe:nazar::nazar:

halbl1.jpg

Canim kirkbirkere maşallahh çok tatli

allah bağışlasın canım..
o ne tatlı ne güzel bişi ölecoksekeriremsu

Allah annesine babasına,sevdiklerine bağışlasın inş :nazar:

Rabbim olmayanlarada nasip etsin inşallah..Onu görünce benim bile doğurasım geldi.Oğlum bile bayıldı onu görünce.Arkadaşlar teşekkür ederim..Bir resim daha ekleyeceğim bekleyin doyamadım minik kuşuma,doyulmaz zaten:nazar:doyulurmu..

Maşallah Adıvarcım..:nazar::nazar::nazar:
Bizim yerimizede öp kokla
Rabbim anasına babasına vatanına milletine bagışlasın..
Saglık sıhhat ve mutlulukla büyüsün tombik prenses..

Ay yavrum benimŞeniz
Allah nazarlardan saklasın:nazar:
Mis gibide kokar o şimdi:asigim:
Analı babalı büyüsün,mutlu bir insan olsun inşaallaha.s.

Ay bu ne guzel bir bebek yerim onu ben ya Allah anasina babasina bagislasin cok tatli adivarim ya valla benim yegenim olsaydi boyle isirirdim her yerini :D

canlarım benim çok teşekkürler ederim..Güzel dilekler ve dualarınız için a.s.
Annem çok iyi şükürler olsun,yarın kontrolü var şu geçirdiği 15 gün çok önemli atlatırsa hiç bir riski kalmayacak..Bunlarada şükürler olsun...

canlarım benim çok teşekkürler ederim..Güzel dilekler ve dualarınız için a.s.
Annem çok iyi şükürler olsun,yarın kontrolü var şu geçirdiği 15 gün çok önemli atlatırsa hiç bir riski kalmayacak..Bunlarada şükürler olsun...

canım annenin iyi olmasına sevindimm inşallah o riskte kalkarrr acil acil acil şifalarrra.s.

Back