• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Bebeklerimiz

maşallah çok şeker yerim ben onu allah bağışlasın hep güzel günlerini gör inşallah

Bebeğinizi Allah bağışlasın.. Çok tatlı.. Şansı açık olsun.. Benim de 2 aylık bir oğlum var.. Ahh benim bebeğimde bir konuşmaya başlasa, derdini bir anlatsa başka bir şey istemiyorum..

Merhaba Arkadaşlar;

Ben KK nin taze sayılıcak üyelerindenim,
Ama gebelik topicinde yada dogum yapan anneler topic leri altında pek fazla yazmasam da takip ediyorum.
İstedim ki KK ya üye olmuş bu sitede gebeligini yaşamış,Yada bebekleri olan annelerimiz burası bizim paylaşım alanımız olsun.
Bebeklerimizin Resimlerini, dogum hikayelerini ,motor becerilerini, ilk diş cıkarmasını ilk gülücügünü ,Hastalıklarını,dertlerini,tasalarını burda beraber paylaşalım.

Bizden tecrübeli anneler bize,Bizde gelecegin annelerine tecrube olalım...

Ben Kabuksuz Fındıgımın Dogumunu burda paylaşamadıgım için gercekten üzülüyordum.
Arkadaşların hemen hemen tümünün dogum hikayelerinide okuyor.Kimiyle üzülüyor Kimiyle seviniyordum.
Benim minik tırtılım 8 aylık koca bir kelebek oldu..
Bende sizinle resimlerini paylasayım...

AZRA Su

resim017qi8.jpg

resim096ji6.jpg

dscn1387qg6.jpg

dscn1385fd7.jpg

Son resmimiz KK buluşmasından monpetit im ebrar ıyla beraber cekildik....

İşte kızlar buda benim kabuksuz fındıgım... 09/11/2007
saat 19;45 dogdu...Kısa sureli ve zor bir dogum oldu..
Ama Allahıma cok şükür ki o bana cok guzel duygular yaşattı...
Seni cok seviyorum minik prensesim.......

Kızlar sizinde bebişlerinizin resimlerini hikayelerini maceralarınızı bekliyorum...

Tatlışım,harikasın.. ;) Sahile iniyoruz şimdi pıtırcıklarımızı gezdircez arkadaşlarla...İnşaallah biz de minik cadımla burada olucaz,vaktimiz olduğunca...Görüşmek üzere..

soul canım memleketten eve dönünce eklerim resim bende
azrayla olanı eklemişsin sakıncası yok tabikide
benim meleğimde şuan 9. ayında gelmeden tartıldık ölçüldük maşallah kızım doğum kilosuna göre toparladı
18.10.2007 saat 20:15 de normal doğum haftasından 22 gün önce 2.630 gram ve 47 cm olarak dünyaya gözlerini açtı(Tabiki sezeryanla)
şuan:9 kilo 72 cm olduk

soul ebrar şuan çok komik durumda ya emeklemeye çalışıyor dizlerinin üzerine gelyor popo havada sallanıp geri oturuyor daha cesaret edemiyor bir kaç haftadır herşeye alkış yapıor
bir haftaya kadar emeklicez heralde
birde ayakta durmaya bayılıyor yarım saat bile durduğu oluyor sandalyeye yaslanıp

kızlar buda benim kızım ceren..28.08.2006 doğumlu..3,300 gram 50 cm doğdu..12.20 de bi pazartesi günü dünyaya geldi...doğumumuz biraz sancılıyı ama yavrum annesini çok bekletmeden dünyaya gözlerini açtı...normal doğum yaptım...şimdi 22 aylık olduk....

Son düzenleme:
ben bu fındık kurtlarının hepsini kocaman öpüyorum...rabbim herkesin evladını bağışlasın...nazar değmesin hiçbirine...
sevgiler...

soul ebrar şuan çok komik durumda ya emeklemeye çalışıyor dizlerinin üzerine gelyor popo havada sallanıp geri oturuyor daha cesaret edemiyor bir kaç haftadır herşeye alkış yapıor
bir haftaya kadar emeklicez heralde
birde ayakta durmaya bayılıyor yarım saat bile durduğu oluyor sandalyeye yaslanıp

ayy yerim tombiki bennnn..
azrada aynı biraz hımbıl ama elini tutunca direk ayaga kalkıyor bayılıyor ayakta dursun...

birde son biraydır yattıgı yerde ayaklarıyla kendini ittire ittire gidiyor.coksekeriremsu

tam sevimli zamanları bizde hala diş yok... sırnaşık şeysırnaşık şey

bizde tam 7.5 aylıkken kontrole gittik bir sonraki haftaya tekrar cagırdılar fakat
azrayı aynı gun ege uni ye goturdugum için gidemedim

o zaman boyumuz 72 cm 11 kg dı.
bu hafta cuma bir daha gidicem artık kilo alımımız yavaşladı sıpam nerden ögrendiyse yemek yemeyi de reddediyor.

Back