• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Bebeklerimiz

Allah bağışlasın canım çok tatlı bir kız. benim kızımında çok az saçı vardı ama senin gibi yinede onlara tokalar takar kız havasına bürünmesine yardımcı olurdum. çok güzel olmuş maşallah

evet ya kızımın saçları yok nerdeyse ama yine de baglamaya çalışıyom işte

maşallah çok tatlıymış.inşallah benim oğlumda böyle tatlı olur.bende 5ayı bitmek üzere olan bi anne adayıyım.

maşallah çok tatlıymış.bende 5ayı bitmek üzere olan bi anne adayıyım.inşallah bi oğlum olcak.

oy oy oyyy bu ne tatlılık yaa Rabbim nazarlardan saklasın..kız öle herkese gösterme mazallah nazar değer.pek tatlı bahtı güzel olsun inşallaaaaaahhhh :)) Allah banada nasip etsin bölesini ya..maşallaaah maşalllaaaahhh..

yaaa ama olan var olmayan var canımmm :( insanın canı çekiyo hehe..çok tatlı maşallahh..Allah analı babalı büyütsün nazarlardan sakınsın..

canım çok tatlı masallah kızlar ya resimleri nasıl koydunuz öyle banada öğretirmisiniz

Link Silinmiştir.

Link Silinmiştir.

benim oğluşum Yiğit.
Şu an 6,5 aylık,aman maaşallah diyin,biraz irice herkes yaında gösteriyor diyor.

Back