• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizim Bebeklerimiz

Ma$aLLahh Nazar DeğmeSin..aLLah anaLı ßaßaLı ßüyütsün Çok $eKer..ßu arAda Tuana da en Sewdiğim 3 isimDen ßiri ..:)

nazlı bayıldın bebegine tatlım benim ne kadar güzel o büyük resmini falan yeni gördüm daha Allah'ım banada böyle bir tatlı kız nasip eder umarım canım...:emir_bebek:

nazlı bayıldın bebegine tatlım benim ne kadar güzel o büyük resmini falan yeni gördüm daha Allah'ım banada böyle bir tatlı kız nasip eder umarım canım...:emir_bebek:

ınsallah canım en kısa zamanda

Son düzenleme:
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

Allah bağışlasın cok tatlı ,dans edişini izledim bayıldım :) Allah o tatlı gülümsemesini hiç eksik etmesin yüzünden insallah .

aaa Sizdede bir Ece var demek :)
Kizim henüz yürümüyor, kenarlari tutunarak ilerleyebiliyor evde.
6 tane disi var. Hele 6. si co kzor cikti. Dis cikma dönemleride zor oluyor bazen.
Bizimkide 28 Mayis dogumlu.
Siz dogumgününü kutluyor musunuz? Neler planliyorsun, fikrin varsa bende ögrenmis olurum.
Sevgiler..

maaşallah canım Allaha emanet olsun dün bir ara videolarınada bakmıştım hele o gülüşü süperdi Rabbim tüm ömrü boyunca güldürsün inşaallah :1yes2:

kelebekgibi biz 3 kere doğum günü kutlamak zorundayız:)
bu yüzden ve ece yürüyemediği için seneye bıraktım tüm düşündüğüm güzel şeyleri...
aslında şöyle şatafatlı bi dogumgünü yakışır kızıma ama seneye inşallah
:))
babaannelere ayrı anneannelere ayrı dogumgünü:(
bir de salı gününe denk geldiği için ki bence gününde kutlanmalı dogumgünü eşim ben ve ece ile teyzesi kendi içimizde kutlayacağız.3 oldu dimi:))
kendim hazırlamayı düşünüyorum,ama pastasını yaptıracağım üzerine twety resmi bi de nazar boncugu olacak.twetye benziyo benim fıstık hem de onu çok seviyoo.ama san biyerde gördüğüm 1 yaş menüsünü mail olarak atarım...
çok tatlılar veletler yaa... maşallah

haklisin kraliceece bu yil dogumgünlerinden zaten birsey anlamayacaklar ama insan yinede ilk yil oldugu icin hevesleniyor yaa.
Bende aileyi cagiracagim yani yinede 15 kisi olur rahat.Sen bana menüyü ve tarifleri gönderirsen sevinirim..Soguk seyler olsa daha iyi..

Allah bağışlasın maşallah çok tatlı ya yerim ben onu çıtır çıtır Allah evlenince bize de böyle güzel bebişler nasip etsin

Back