- 28 Haziran 2014
- 996
- 825
- 78
- Konu Sahibi ResimdekiHayalet
-
Önceki konumu okusaydınız hak verirdiniz. doğum sonrası depresyon değil bu sırf çocuk kız olduğu için. Tabi ki oh çekerim ne demek ya yegenimi sırf kız diye dışlayacak. Ona az bilekardesınızın ne olursa olsun kapıya koyması
aıle konseyının toplanıp karar vermesı falan....
sızın , gelının basına gelenler ıcın oh cekmenız ...
gelınınız tabıkı hatalı , dusuncesı tavrı hıc hos degıl cahıl;.
ama dogumdan sonra bazı kadınlarda gorulur cocugunu kabul edememe, emzırmek ıstememe depresyona gırmek falan.
ıkı tarafıda fazla agresıf buldum ben
bebıs hayırlı evlat olur ınsallah saglıkla sıhhatle buyusun
okudum tabıkı gelınınız cahıl de dedımÖnceki konumu okusaydınız hak verirdiniz. doğum sonrası depresyon değil bu sırf çocuk kız olduğu için. Tabi ki oh çekerim ne demek ya yegenimi sırf kız diye dışlayacak. Ona az bile
Kardeşime çok çektirdi. Nomralde kardeşim çok sakin davranırdı. Hamile iken bile kuş sütünü eksik eksik etmedi. Çocuk çeke çeke usandı artık. Sanki çocuga seçmece karpuz gibi davranıyordu gebeliğinden bu yana. Kıza hamile kaldı diye burnumuzdan getirdiTokat olmamış, ama kendi çocuğundan anneliği esirgeyen bir kadının vicdanı yoktur demektir.
O bebeğe bir şey falan yapmasın sonra? ben güvenmezdim şahsen.
Hele bebeğe yazık ya, büyüyünce öğrenirse bunları ya da büyüyünce de bu soğuk tavrı devam ederse çocuk zaten anlar, çok zor ya
Hiç doğuramasaydı o zaman görürdü gününü. Kız erkek ne farkı varsa sanki? Kendi neymiş erkek mi? Yooo, o zaman ne bu tripler? Eğitim durumu nedir bu kızın ya?Kardeşime çok çektirdi. Nomralde kardeşim çok sakin davranırdı. Hamile iken bile kuş sütünü eksik eksik etmedi. Çocuk çeke çeke usandı artık. Sanki çocuga seçmece karpuz gibi davranıyordu gebeliğinden bu yana. Kıza hamile kaldı diye burnumuzdan getirdi
Bize de çok saygısızlığı oldu idare ettik ama minicik bebeğe yapılınca kin tutmak değil düşman oluyosun. Yüreğimiz acıdı cocuk meme istiyor anne vermiyor. Çocuk aç mama vermeye kalkıyoruz cocuk beceremiyor. Çenesi titreye titreye ağlıyor. bunlara şahit olupta kin tutulmaz mı?okudum tabıkı gelınınız cahıl de dedım
sırf kız olacak dıye boyle yapıyor ama yarın bıgun ıyıkı kızım olmusta dıyecek
yınede siz kin tutmayın atsan atılmaz satsan satılmaz
yegenınız ıcın ıdare edın derım
Bu cahillikte değil duygusuzluk vicdansızlık resmen.Bir kadın nasıl bu kadar cahil olabilir?* Nasılll? Allahımmm sana geliyorum...
Sonra dönmüş demişki cinsiyet babadan oluyor bak seeeeeeeeeen. Mağaradan yeni çıkmış sizin gelin. Allah düşmanımın başına vermesin. Abinizin yerinde olsam bu psikopat kadına boşanma davası açardım net.
Lise normalde ama okul öncesi için eğitim ve staj falan görüyordu. işten attılarHiç doğuramasaydı o zaman görürdü gününü. Kız erkek ne farkı varsa sanki? Kendi neymiş erkek mi? Yooo, o zaman ne bu tripler? Eğitim durumu nedir bu kızın ya?
Ya kardeşiniz nereden buldu bu kızı, çok aramış mı cidden de? Böyle cehalet görmedim ben.Lise normalde ama okul öncesi için eğitim ve staj falan görüyordu. işten attılar
Önceki konumu okyun derim. depresyon falan değil sırf çocuk kız diye. 15 yatmasına lafımız yok ama çocuğu red edip ne kadar bakmazsam o kadar kar gibi bakmasına lafımız. tabi ki diş bileyeceğim kız diye nerdeyse sokağa bırakacak zihniyetteohhh ala pekte rahatlamissiniz...
gelin dayagi da yemis adam da olmus aferin size!!!
ben anlattiginizdan farkli oldugunu dusunuyorum.
normal ce sorunsuz dogummus mus.
bide gel o kadincagiza sor bakalim nasil zor dogurmustur tabi sizin degildi yanan can ciktida nasil cikti bide ona sormak lazim.
lohusa kadin belki depresyona girdi hayvanlarda bile reddetme olabiliyor psikolojik olarak.
anneside onbes gun yatsin demis onbes gun idare etseydiniz yok yemek yemem demis yok uyutmuyo demis kadin lohusa sendromu geciriyor kim bilir.
kardesinizde ikide bir kolundan tutup atsin sizde alindan opun aferin.
vallahi cok kinadim sizi yazik o kizcagi.
yazinizdan bile belli nasil dis bilediginiz.
ben kesinlikle depresyon gecirdigini dusunuyprum gorumce kocs kaynana iyi destek vermissiniz aferin.
bunun konusulmatan yuzude vardir sutun yok mu niye bu boyle ben iki gunde ayaga kalkmistim vs. vs. vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?