H
hayal23
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
Walla hella olsun....
Bravo eşin çok olgun davranmiş
25 yillik bir ailesi war ama
herkezin bildiği gibi tabi allah nasip ederse
mutlu süren evlilikle bir ömür boyu oluyor ve 25 değil 35 sene evli kalan
çiftler war.aile bir yere kadar..allah yokluklarini göstermesin ama muhtaçta etmesin
yarabbim sen bizleri koru...
tamamen katılıyorum aile candır herşeydir ama her konuda evlada destek olmayı onu hayatına hazırlamayı gerektırır.Benim bir çocugum oldugunda ona hayatı ogretmeye calısıcam hazırlamaya calısıcam sureklı kolumun altında ona gercek yasamı gosteremem ve ben her an yanında olmıycam kı...Basının caresıne bakmayı ve yuvasını kurmayı ogrenmesı gerek degıl mı?Bu yzuden eger cocugumu gercekten sevıyorsam sevdıgınle hayatını gecırmesıne olanak vermem gerek..benım aılem benı aldıgım kararlarda uyardı ama asla engel olmaya kalkmadı.Yaşa ve gör dedi annem hayatta yaşayarak öğrenilen dersler kadar hakikatli ders olamaz.Bu senın hayatınsengözlerimebaksanab[/QUOTE
KESİNLİKLE HAKLISIN ..
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM..
AMA ŞUDA BİR GERÇEK
SEN EVLADIN İÇİN BİRŞEYLER HAKKINDA YOL GÖSTERİCİ OLSANDA
HER ZAMAN SENİN DOĞRULTUNDA GİTMİYOR HAYATIN NE GETİRECEĞİNİ
KİMSE KESTİREMEZ.YANİ EŞİN AİLESİNE KARŞI ÇIKIP SENİN YANINDAYMIŞ GİBİ GÖZÜKÜP SONRADAN DEĞİŞME İHTİMALİNİDE GÖZ ÖNÜNDE TUTMAK GEREKİRDİ..
Kİ ZATEN ANNEN UYARMIŞ YAŞA VE GÖR DİE.
İNSAN BU DEVİRDE KENDİNE BİLE GÜVENEMİYOR..ANNE OLARAK TABİ Kİ EVLADININ YANINDA OLMALISIN ...
BENCE SEN AŞKIN YANINDA ÇOK ŞANLIYMIŞSIN Kİ SENİ BU KADAR SEVEN BİR
ADAM KARŞINA ÇIKMIŞ.EVLAT KONUSUNDA BENİM DÜŞÜNCEM İSE BIRAKICAKSIN
,NASIL BEBEKLER EMEKLEDİKTEN SONRA YÜRÜYEBİLİYORSA .HAYAT KONUSUNDADA ONA GÜVENİP ŞANS VERMEK GEREKİR....AMA HERZAMAN AÇIK KAPI BIRAKMALISIN Kİ KENDİNİ YANLIZ HİSSETMESİN.EŞİNİN ANNESİ ZAAFLARINA YENİK DÜŞEREK EN BÜYÜK HATAYI YAPMIŞ.AMA HAKİKATEN EVLADINI DÜŞÜNÜYORSA İLERİDE MUHAKKAK KABULLENCEKTİR.KABULLENMEZSE EĞER ZATEN EŞİN GEREĞİNİ YAPARAK CEVABINI VERECEKTİR BENCE..
rabbim mutluluğunuzu daim etsin arkadaşım..cok etkilendim yazından zor zamanları gecmişsiniz,inşallah 15 yıl sonrada bu aşkınız devam eder ...allah yar ve yardımcın olsun .
roman gibi bi hayat yaşamışsın yaa helal olsun sevdiğine seni bırakmamış gerçek sevgi die buna denir işte mutluluğunuz kat kat artsın inşallahh
[/QUOTE
KESİNLİKLE HAKLISIN ..
SENİN ADINA ÇOK SEVİNDİM..
AMA ŞUDA BİR GERÇEK
SEN EVLADIN İÇİN BİRŞEYLER HAKKINDA YOL GÖSTERİCİ OLSANDA
HER ZAMAN SENİN DOĞRULTUNDA GİTMİYOR HAYATIN NE GETİRECEĞİNİ
KİMSE KESTİREMEZ.YANİ EŞİN AİLESİNE KARŞI ÇIKIP SENİN YANINDAYMIŞ GİBİ GÖZÜKÜP SONRADAN DEĞİŞME İHTİMALİNİDE GÖZ ÖNÜNDE TUTMAK GEREKİRDİ..
Kİ ZATEN ANNEN UYARMIŞ YAŞA VE GÖR DİE.
İNSAN BU DEVİRDE KENDİNE BİLE GÜVENEMİYOR..ANNE OLARAK TABİ Kİ EVLADININ YANINDA OLMALISIN ...
BENCE SEN AŞKIN YANINDA ÇOK ŞANLIYMIŞSIN Kİ SENİ BU KADAR SEVEN BİR
ADAM KARŞINA ÇIKMIŞ.EVLAT KONUSUNDA BENİM DÜŞÜNCEM İSE BIRAKICAKSIN
,NASIL BEBEKLER EMEKLEDİKTEN SONRA YÜRÜYEBİLİYORSA .HAYAT KONUSUNDADA ONA GÜVENİP ŞANS VERMEK GEREKİR....AMA HERZAMAN AÇIK KAPI BIRAKMALISIN Kİ KENDİNİ YANLIZ HİSSETMESİN.EŞİNİN ANNESİ ZAAFLARINA YENİK DÜŞEREK EN BÜYÜK HATAYI YAPMIŞ.AMA HAKİKATEN EVLADINI DÜŞÜNÜYORSA İLERİDE MUHAKKAK KABULLENCEKTİR.KABULLENMEZSE EĞER ZATEN EŞİN GEREĞİNİ YAPARAK CEVABINI VERECEKTİR BENCE..
Vay be neler yasanmis.
Bende buna benzer bir askin baslangicindayim biliyormusun canim.
Dilerim yasadiklarini yasamam ama sevdigim her daim, tipki senin esin gibi, tutar ellerimden.
Simdiye kadar tuttuda herzaman, minettarim ona, Allah binlerce kez razi olsun.
Ask mesafe tanimaz... Gönüller bir olunca insan herseyi basariyor herseyi...
Mutluluklar canim.
senağlamasenağlamasenağlama
duygulandım valla
rabbim her daim yardımcınız olsun canım
gönlünüzün muradını versin
yüzünüzden tebessümü eksik etmesin:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eşini takdir ettim yaa seni gerçekten seviyomuş, umarım mutluluğunuz ömür boyu sürer cnm ve inş allah benim gibi mutluluğu bir türlü bulamayanlara da nasip eder :)
Umarım yaşamazsın hayatım çünkü insan bazen gücünün tükendiğini hissediyor.Sen sadece aşkına sevgine sahip çık gerisi karsındakı ınsana kalmıs dılerım ileride eşin olur.Rabbim herkesin sevenlerin yardımcısı olsun gönlünü ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?