Bizi neredeyse öldürüyorlardı

Her ülkede yok böyle birşey, ortadoğu bataklığına battıkça bizim için en güvenli yer ev olacak. Kadınlar sokağa çıkmasın çıkan da başına gelene katlansın artık gibi sözler duyacağız. Daha bunlar iyi günlerimiz.
Konu sahibine büyük geçmiş olsun. Bence de seni gördükleri için yapmışlardır. Yani söylemeye dilim varmıyor işte sana fenalık yapmak istedikleri için at arabaya tenhaya götür şeklinde. Korkup çekinecekleri bir şey mi var? Dekolte giymişti mini etek giymişti hatta tesettürlü biriysen motora binme şekli tahrik etti deyip yırtacaklar yeni şeriatten bozma hukuk anlayışı sayesinde. Tekrar çok büyük geçmiş olsun.

Büyük geçmiş olsun.
İnsanlar heryerde böyleler gözünün üstünde kaşın var deyip kavga çıkartıyorlar
Herkes de bir sinir bir asabiyet çözemedim gitti.İyi ki kaçıp kurtulmuşsunuz.

Konu sahibesi çok ama çok geçmiş olsun, umarım bir daha benzer korkular yaşamazsınız

Hanımlar,
sizden de rica ediyorum konuyu siyasete çevirmeyin, genelleme vb yapmayın.

Ulkenin kapilarini acip ne idugu belirsiz insanimisilari doldurmasina izin verenler var ya, onlara kusun ofkenizi!

Daha guzel gunlerimiz bunlar.

Bizi bir Hindistan'la karsilastirmaniz cok sacma! Ulkemiz cagdas medeni ulkeler arasinda, en az beklenti olarak.

Bu kadar basi bos birakildiklarini ilk kez duydum. Sebepsiz yere neden yapilir boyle bisey ya? Hayvanlar.
Cok cok gecmis olsun.
Ugradiginiz yollarin mbs sine baktirsanz bisey cikarmiki acaba?
Deli dana gibi son surat araba kullanan 2 kocaman araba dikkat ceker kamerada diye dusunuyorum.

Sokaklari geri alalim! Hadi kizlar! Her gun gruplar halinde yuruyelim, kosu yapalim, kendimiz gosterelim, bu sokaklar hepimizin. Evde durmayin!

Şu konuyu bile siyasete çekenlere diyecek laf yok gerçekten, tebrik etmek lazım.

Çok geçmiş olsun konu sahibi.
Nişanlınız da gereksiz babayiğitlik yapmamış,akıllıca davranmış.
Bu magandalar size zarar vermeye niyetliymiş besbelli.
Soyları tükensin böylesi heriflerin!!

İnsanlar böyle pisi pisine ölüyor işte. Çok geçmiş olsun. Mobese kameralarından bakıp bulabilirler ama sonunda serbest bırakırlar kesin.

Evet soylari tukensin deyince sihirli bir sekilde tukeniyorlar.

Uyarı yapmıştım sanırım, siyaset yasak, dini içerik vb yasak, hani hatırlatayım da sonra konu kapanır sizler uyarı alırsınız, neden diye sormayın.

Uyarı yapmıştım sanırım, siyaset yasak, dini içerik vb yasak, hani hatırlatayım da sonra konu kapanır sizler uyarı alırsınız, neden diye sormayın.

"Her gün biraz daha ülkemden ve insanlarında soğuyorum. Her gün başka başka tacizler, laf atmalar, kavgalar yaşamaktan, çaresiz kalmaktan bıktım artık"

Ama konu bunları içeriyor. Neden böyleyiz? Neden bu ülkede canımız bu kadar ucuz? Neden bu ülkede kötüler bu kadar çok ve özgür? Diye düşündürüyor e haliyle bunlar konuşuluyor. Bence konuyu kapatın ya da bırakın istediğimizi yazıp çizelim.

Kusura bakmayın, yazıp çizecekleriniz site kuralları çerçevesinde olabilir zira sonrasını öngörmek zor değil, beğenmiyorsan şu ülkeye git vb yazılar oluyor.

Kusura bakmayın, yazıp çizecekleriniz site kuralları çerçevesinde olabilir zira sonrasını öngörmek zor değil, beğenmiyorsan şu ülkeye git vb yazılar oluyor.
Tamam gerçekten zaten bugün tükenmiş hissediyorum kendimi. Tartışma çıkmasın lütfen. Gerçekten siyasi anlamda çatışmayalım. Bir de birbirimize girmeyelim durduk yere destek olalım.

Benim eşim sırf bu sebeplerden ötürü silah ruhsatı aldı ve taşıyor. . Ilk zamanlar çok kavga ettik ama artık alıştım.. hiçbir şekilde eşimi savunmuyorum ama bunları okuyunca haklı mı acaba dedim??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…