- 12 Temmuz 2006
- 55.524
- 212.855
- 52
-
- Konu Sahibi bensanademistim
Gölge gibi takip yasakmiydi mune abla ahhh ahhh keske zamsninda bileydik eski konularimizi istip isitip onumize koyan uyeleri yad ederdikBoşan'cı ve trollük suçlanan, suçlayan hanımlara uyarıdır:
Konuları üyeleri tiye almanız, trollemeniz veya birbirinizi gölge gibi takip edip takıntı haline getirmeniz ve bunu siteye yansıtmanız durumunda banlanırsınız.
Böyle bir niyetiniz varsa yol yakınken vazgeçin isterseniz çünkü bu uyarının devamı olmaz uygulaması olur
peki aplamBoşan'cı ve trollük suçlanan, suçlayan hanımlara uyarıdır:
Konuları üyeleri tiye almanız, trollemeniz veya birbirinizi gölge gibi takip edip takıntı haline getirmeniz ve bunu siteye yansıtmanız durumunda banlanırsınız.
Böyle bir niyetiniz varsa yol yakınken vazgeçin isterseniz çünkü bu uyarının devamı olmaz uygulaması olur
Pesinden kosmakta taciz etmekte haklilar o zaman dimi. Hey Allah im yaaa...Hanim efendi bayan oluyorduk diyoooİlk başta sizin nişanlınız küfür etmiş ama
Farkındaysanız iyi olmuş,hak etmişsiniz demedim.Durduk yere bulaşmamışlar,küfür edince yapmışlar diyorumPesinden kosmakta taciz etmekte haklilar o zaman dimi. Hey Allah im yaaa...Hanim efendi bayan oluyorduk diyooo
Sıkıstirmislar insanlari onlarda refleks olarak yapmis hakli demiyorum. Dengesiz insanlarla karsilasmislar. Peslerine dusmusler taciz etmisler. Allah korumus ki daha kotusude olabilirdi. Ilk kufur eden haksiz ama digerlerode bir bahane aramis gibi geldi. Yani kasten yapmislar gibi.Farkındaysanız iyi olmuş,hak etmişsiniz demedim.Durduk yere bulaşmamışlar,küfür edince yapmışlar diyorum