- 5 Mart 2017
- 1.786
- 1.988
- Konu Sahibi bensanademistim
İnsanları anlamıyorum. Gerçi böylelerine insan demek de istemiyorum... Okurken kanım dondu. Bazen haberlerde benzer olaylar görüyorum haberlere çıkanlar genelde sizin kadar şanslı olmuyor ölmüş oluyorlar. Kendimi o insanların yerine koyuyorum o olayı yaşadığımı düşünüyorum. Ve hazmedemiyorum düşününce. Neden bu canilik? Neden bu kadar adi insanlarla aynı şartlarda yaşıyoruz? Neden birileri bir şeyler yapmıyor? Her yerde mobese var sözde bu mobeseler ne işe yarıyor acaba? Birleri neden bu şerefsizleri durdurmuyor? Daha geçen haberlerde trafik magandası kurşunuyla arabada babasının kucağında oturan masum bir çocuk öldü. Arabadaki ailenin hiçbir suçu yoktu.
Böyle şerefsizlerin yaşamaya hakkı yok evet. Ama ben devletin düzenine adalet sistemine de kızıyorum. Suçluların peşine yeteri kadar düşmüyorlar. Size bir şey olsaydı emin olun en fazla bir ay sonra o şerefsizler tutuksuz yargılanırdı. Nefret ediyorum insanlardan.
Böyle şerefsizlerin yaşamaya hakkı yok evet. Ama ben devletin düzenine adalet sistemine de kızıyorum. Suçluların peşine yeteri kadar düşmüyorlar. Size bir şey olsaydı emin olun en fazla bir ay sonra o şerefsizler tutuksuz yargılanırdı. Nefret ediyorum insanlardan.