• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Gözeğim kolay gelsin temizliğin ama güzel olmuştur eminim mutfAğın
keşkem bizimde yaptırsalar

Günaydınlarrrrrrr:icecream:
Ngs Nineniz geldiiiii:dance:
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Çoluk,çocuk,sağlık,keyifler nasıl?
Herkese sağlıklı,huzurlu bir gün olsun.....
21434f0502gx1is9.gif

Şeniz Şeniz Şeniz

Sende benim gibi erkencisin bende az önce uyandım bi bakayım dedim ne var ne yok kk da. sende mi poliis eşisin cnm bizde öyle, bu topik altında buluştuk, mutluyuz guruluyuz.. heheeh :))):lepi::sm_cool::roflol:

günaydın arkadaşlar ...........
herkese mutlu hafta sonları umarım güzel bir pazar kahvaltısının ardından hoş bir gün geçirirsiniz..........

Günaydınlarrrrrrr:icecream:
Ngs Nineniz geldiiiii:dance:
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Çoluk,çocuk,sağlık,keyifler nasıl?
Herkese sağlıklı,huzurlu bir gün olsun.....
21434f0502gx1is9.gif

Şeniz Şeniz Şeniz

sukur kavusturana:Saruboceq:
nerdesın sen yaa:çok üzgünüm:
cok ozledım:asigim:

Sende benim gibi erkencisin bende az önce uyandım bi bakayım dedim ne var ne yok kk da. sende mi poliis eşisin cnm bizde öyle, bu topik altında buluştuk, mutluyuz guruluyuz.. heheeh :))):lepi::sm_cool::roflol:

herkese mutlu hafta sonları umarım güzel bir pazar kahvaltısının ardından hoş bir gün geçirirsiniz..........

ıyı pazarlar canlarım:içelim:

Ben hep erkenciyimdirdelikafaduldenbu aralar yoktum,tanışamadık...hoşgeldin aramıza...a.s.

gülancım,maşallah:nazar:delikanlı olmuşlar...sağlıklar dilerimŞeniz

sukur kavusturana:Saruboceq:
nerdesın sen yaa:çok üzgünüm:
cok ozledım:asigim:
şükür heee...kavuşturana:1hug:bende özledim annemŞenizAnkara'daydım..düğüne gittim:CüvCüv:
Şeniz

gunaydın :kahve:
saglık mutluluk huzur dolu bır hafta dılerım a.s.

Ben hep erkenciyimdirdelikafaduldenbu aralar yoktum,tanışamadık...hoşgeldin aramıza...a.s.

gülancım,maşallah:nazar:delikanlı olmuşlar...sağlıklar dilerimŞeniz

şükür heee...kavuşturana:1hug:bende özledim annemŞenizAnkara'daydım..düğüne gittim:CüvCüv:
Şeniz

ne dugunmus ama..:dilcikar:
asıret dugunumuydu hayırdır..sırnaşık şey
bır gıttın gelmen 1 ayı buldu..:1closedeyes:
yoksa gelının gebelık haberını duymadan gelmıyım mı dedın nıhaha...delikafadulden

ne dugunmus ama..:dilcikar:
asıret dugunumuydu hayırdır..sırnaşık şey
bır gıttın gelmen 1 ayı buldu..:1closedeyes:
yoksa gelının gebelık haberını duymadan gelmıyım mı dedın nıhaha...delikafadulden

Ankara'da yeğenimin düğünü vardı...allah mesut etsin...düğünden sonra hemen dönecektim...babam hastalandısenağlama dönemedim....hastaneye kaldırdık..neyse tedavi gördü...şimdilik iyi:Saruboceq:hastaneden çıkardık..birazda annemle babamla evde vakit geçirdim...moral çok önemli tabii...babacığımı iyileştirdim evime döndüm:CüvCüv:

Rabbim herkese önce sağlık versin:Saruboceq:

Ne bilim gelin bebekten hiç bahsetmiyorÇok üzgünüm çoookonun da sırası varmış,öyle diyolar:1rolleyes:

Günaydınlarrrr....
Nasılsınız?Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Sağlık,huzur diliyorum hepinize:1hug:
Şeniz

Ankara'da yeğenimin düğünü vardı...allah mesut etsin...düğünden sonra hemen dönecektim...babam hastalandısenağlama dönemedim....hastaneye kaldırdık..neyse tedavi gördü...şimdilik iyi:Saruboceq:hastaneden çıkardık..birazda annemle babamla evde vakit geçirdim...moral çok önemli tabii...babacığımı iyileştirdim evime döndüm:CüvCüv:

Rabbim herkese önce sağlık versin:Saruboceq:

Ne bilim gelin bebekten hiç bahsetmiyorÇok üzgünüm çoookonun da sırası varmış,öyle diyolar:1rolleyes:

gecmıs olsun annem:teselli:
sımdı ıyıymıs ama bu haber sevındırıcıkaydirigubbakcemile5

demek gelını ıkna edemedın yoksa senın elınden kurtulmus olması ılgınc..delikafadulden

GÜNAYDINNNNN....
Herkese,güzel bir gün olsun.....

Gözecim saol canım...hoşbulduk:1hug:

Dişli,gelin benden uzaktaya,tırnaklarımı gösteremiyorum:roflol:

GÜNAYDINNNNN....
Herkese,güzel bir gün olsun.....

Gözecim saol canım...hoşbulduk:1hug:

Dişli,gelin benden uzaktaya,tırnaklarımı gösteremiyorum:roflol:

tunaydın:kahve:
senın hakıkı gelınde bu yuzden dunyanın dıger ucunda zaten..delikafadulden

gunaydınlar:kahve:
saglık mutluluk huzur dolu bır gun olsun herbırımız ıcın :lepi: