bende geldim buraya mustakbel polis eşi olaraktansengözlerimebaksanab
hosgeldın canım:1hug:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende geldim buraya mustakbel polis eşi olaraktansengözlerimebaksanab
öldümm kankaa bittimm
buu mutfakk tadilatıı mahvettii yaa
çer çöp olduu
Günaydınlarrrrrrr:icecream:
Ngs Nineniz geldiiiii:dance:
Herkes iyidir inşallah:Saruboceq:
Çoluk,çocuk,sağlık,keyifler nasıl?
Herkese sağlıklı,huzurlu bir gün olsun.....
Şeniz Şeniz Şeniz
Sende benim gibi erkencisin bende az önce uyandım bi bakayım dedim ne var ne yok kk da. sende mi poliis eşisin cnm bizde öyle, bu topik altında buluştuk, mutluyuz guruluyuz.. heheeh :))):lepi::sm_cool::roflol:
günaydın arkadaşlar ...........
herkese mutlu hafta sonları umarım güzel bir pazar kahvaltısının ardından hoş bir gün geçirirsiniz..........
Ben hep erkenciyimdirdelikafaduldenbu aralar yoktum,tanışamadık...hoşgeldin aramıza...a.s.Sende benim gibi erkencisin bende az önce uyandım bi bakayım dedim ne var ne yok kk da. sende mi poliis eşisin cnm bizde öyle, bu topik altında buluştuk, mutluyuz guruluyuz.. heheeh :))):lepi::sm_cool::roflol:
gülancım,maşallahdelikanlı olmuşlar...sağlıklar dilerimŞenizgünaydın arkadaşlar ...........
herkese mutlu hafta sonları umarım güzel bir pazar kahvaltısının ardından hoş bir gün geçirirsiniz..........
şükür heee...kavuşturana:1hug:bende özledim annemŞenizAnkara'daydım..düğüne gittim:CüvCüv:sukur kavusturana:Saruboceq:
nerdesın sen yaa:çok üzgünüm:
cok ozledım:asigim:
Ben hep erkenciyimdirdelikafaduldenbu aralar yoktum,tanışamadık...hoşgeldin aramıza...a.s.
gülancım,maşallahdelikanlı olmuşlar...sağlıklar dilerimŞeniz
şükür heee...kavuşturana:1hug:bende özledim annemŞenizAnkara'daydım..düğüne gittim:CüvCüv:
Şeniz
ne dugunmus ama..:dilcikar:
asıret dugunumuydu hayırdır..sırnaşık şey
bır gıttın gelmen 1 ayı buldu..:1closedeyes:
yoksa gelının gebelık haberını duymadan gelmıyım mı dedın nıhaha...delikafadulden
Ankara'da yeğenimin düğünü vardı...allah mesut etsin...düğünden sonra hemen dönecektim...babam hastalandısenağlama dönemedim....hastaneye kaldırdık..neyse tedavi gördü...şimdilik iyi:Saruboceq:hastaneden çıkardık..birazda annemle babamla evde vakit geçirdim...moral çok önemli tabii...babacığımı iyileştirdim evime döndüm:CüvCüv:
Rabbim herkese önce sağlık versin:Saruboceq:
Ne bilim gelin bebekten hiç bahsetmiyorÇok üzgünüm çoookonun da sırası varmış,öyle diyolar:1rolleyes:
GÜNAYDINNNNN....
Herkese,güzel bir gün olsun.....
Gözecim saol canım...hoşbulduk:1hug:
Dişli,gelin benden uzaktaya,tırnaklarımı gösteremiyorum:roflol: