Merhaba sevgili arkadaşlar ,
kadınlar kulübünü hep takip ederdim kısmet bana da yazmakmış.Çok uzatmadan konuya gireyim...biz nişanlımla çok büyük bir aşkla ve büyük engeller aşarak bi araya geldik.ve birbirimize deliler gibide baglıyız.Fakat nişanlım ne kadar mutlu ve huzurlu olmak isterse o kadar engel çıkartıyor ailesi önüne malesef.önce annesi evi terk etti tam mutlu olacağı zaman ailemin karsısına sorunlarla çıkmak onu cok yıprattı...kayınpederim deseniz tam bir kayınvalide yani...herseye burnunu sokan gün içersinde işinin arasında nişanlımın bin kere arayıp talimatlar yagdıran bi adam...oglu nişanlanacak ama dünya umrunda degil...yaptığı herseyin bohcam için bile verdiği her pararnın kurusu kurusuna hesabını yapıp defalarca kere söylenen bi adam...neyse nişanı istemeyi nasıl yapıcam derken nişanlım araya yengemiz girip bi şekilde istemem nişanım oldu...şimdi düğün hazırlıklarına basladık fakat düğün salonu tutucaz oooo çok para hayatta vermem diyor kayınpederim...nikah yapın geçin diyor...Bunlardan aileme inanın bahsetmiyorum bile...bilseler o kadar sorun olur ki...ama bahsetmem cünkü nişanlım canım var arada ...onu asla kimseye karsı küçük düşürmem...kara kara düşünüyor...ben bu aileyle nasıl halledicem nasıl bu düğünün altından kalkıcam diye...diyorum ki üzme canını onlar bilmiyorsa görevlerini yapacaklarını bizim bi allahımız var dedim sonra birlikte öderiz...neden annem babam varken beni bu hallere soktular diyor...o kadar üzülüyorum ki bazen sözler kalıyo boğazımda...bi şekilde mutlu etmeye calısıyorum onu....hep kayınpederler böylemi yoksa benimkimi böyle....insan bir tane erkek evladı için mutlulugunu değilde paranın durma hesabını yaparmı...bu arada kayınpederim cok zengin mal mülk gırla arkadaslar...zaten kayınvalideminde cekip gitme nedeni bu...kayınpederime bişeyleri hep yalvartarak yaptırmak zorunda kalıypruz...bir sürü lafını edip sonra yapanlardan...ama bende yıprandım artık bazı seylerde hevesim bile kalmadı...sırf nişanlım üzülmesin diye böyle yapıvercemize söyle yaparız diyorum...oda beni mutlu edemediği için üzülüyo biliyorum...benim ailem mütevazi kendi halinde bi aile olması gereken neyse zaten yapıyor...lütfen bize dua edermisiniz sagsalim evlenip yuvamızı kurmamız için...daha eşya alışverişinde neler olacak inanın bilmiyorum...biz hep bu adama yalvarmak zorundamı kalıcaz...biliyorum bu bizim sınavımız ama insan kırılıyor işte...varken yok diyor...nişanlım zaten yanlız yasıyrdu bu aile sorunları nedeniyle...ilişkimiz baslayınca baska şehirden kalkıp benim yanıma geldi ve sıfırdan geldi buraya ...az cok esya alıp küçük bi ev tuttuk...cok zor anlar yasadık bu zamana gelene kadar ama cok şükür kimseye muhtaç olmadık işsiz olduğu anlarda ben çalıyordum biraz param vardı derken bugünlere geldik allahıma cok sükür...bu süre zarfında ailesinin tek yaptığı acmısın tokmusun nasılsın demek yerine ... sorunlar yaratmaktı ona...işte böyle arkadaslarım...diyiceksiniz ki neden muhtac oluyosunuz ki babaya...bazen bunu nişanlımda bende diyorum...silicem hepsini diyo ...ama neden varken bunu yapıyo bugüne kadar ne istedim ki bu günüme kendi tırnaklarımla geldim...neden borçla evleneyim neden seni sıkıntıya sokıyım...ihtiyacım varken neden yanımda değil diyor....biz yuva kurmak derdindeyiz kayınpederim absürt absürt seyler derdin de ... anne zaten sildi gitti herseyi...nişanlımda bu konuda annesine cok kırgın bu nişan evlilik arifesinde bu hale soktuğu için herseyi...
Bende böyle bir baba olsaydı, bir kuruşuna tenezzül etmez, yapabildiğimi yapar, yapamadığım kalırdı. Benim nişanlımın babası vefat etmiş, annesin sadece emekli aylığı var. Bu yüzden biz de sadece nikah yapacağız. İçimde kalır mı kalmaz, onun bu durumunu bilerek evleniyorum. Ne kendi ailemden ne de onun ailesinden bir talepte bulunmadım. Siz de olanla yetinin çünkü kayınpederiniz yaptığını başa kalkacak birine benziyor.
çok teşekkür ederim arkadasım...baska sehre gecmeyi düşünmüyoruz fakat evet haklısın nişanlımda bunun farkında hersey bitince para derdi kalmayınca aileyiz derler diyo...ben saygımda kusur etmiyorum zaten...tek derdim nişanlımın mutlu olmasdı ve mutlulugumuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?