• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

teşekkür ederiz teyzoşlar.
he he bu kardeş sorusu bana deildir herhal. ama ben 2016da allah nasip ederse ikinciyi düşünüyom. e yaş 30u geçti. çok ertelememek lazım.
biz yarı yaşımızı doldurduk. artık 6 aylığız :) benim hayalimde yaş günümüze çok var ama diş buğdayı yapmak istiyorum.
sünnet için de dr.umuz 1 yaşını doldurmadan yaptırın diyo. büyük ihtimal sonbaharda yaptırırız.
Biz uc aylikken sunnetini yaptirdik cok rahat ettik. Kucukken cok kolay oluyor

maşallahh nice senelere inş hayırlı sağlıklı ömrü olsun
Amin canim insallah

ben işi bırakalı 3 sene oldu canım :) düşünmüyorum daha zaten. ben erken emekli oldum diyelim :)
bu nazlı oğlanlar sonra da fırlama oluyor işte naparsın ama bu halleri ile de daha sevdiriyorlar kendilerini sanki :)
biz aynıyız işte. biraz geziyoruz. geçen sene tatil olayı olmadı göze alamadık inşallah 15 gün sonra falan kaçıcaz biraz. inşallah denizi sever oğlum.
Ben ekimde baslayacagim ise canim. Su an yusuf yusuf modundayim. Dugun falan var bu sene esimin ve benim esimle bkardeslerimiz iki ay arayla evleniyor. Tatile de gidecegiz bakalim Tunisle ne kadar tatil olursa artik. Oyle tatli ki dun bi suru saklabanlik yapti bize.KUmandayi getirip bana verdi. Boyle kucuk seyler cok mutlu edior beni

Felsefem nbr canim cok oldu gorusmeyeli.. Bak gecen sene senin dusunceni cilginca bulmustum ama simdi ayni duruma dustum. Kizim on aylikken hamile kaldim ogrendigimde kizimin d.gunuydu ve on haftalik hamile oldugumu ogrendim cildirdim agladim noldu simdi kizim onwlti aylik oldu oğlum alti aylik karnimda:( ;) insallah senin icinde hersey olumlu olmustur neler yapiyorsunuz hayat nelere gebe baksana;)))
Ahhahahaa zuzuzuuuuu :1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Kiz sen ne hizli ciktin masallah sana biri kucakta biri karinda cifter cifter buyuturmus masallah :nazar::nazar::nazar: Ayy cok sevindim valla. Bi kiz bi erkek hem de cok guzel olmus ya sen bu isi bitirdin ben ne yapicam bakalim yas oldu otuz. Kafa cocuk kaldirmiyor. Seneye yaptim yaptim yoksa birkac yil ertelenir cocuk olayi :1:

Biz uc aylikken sunnetini yaptirdik cok rahat ettik. Kucukken cok kolay oluyor

Amin canim insallah

Ben ekimde baslayacagim ise canim. Su an yusuf yusuf modundayim. Dugun falan var bu sene esimin ve benim esimle bkardeslerimiz iki ay arayla evleniyor. Tatile de gidecegiz bakalim Tunisle ne kadar tatil olursa artik. Oyle tatli ki dun bi suru saklabanlik yapti bize.KUmandayi getirip bana verdi. Boyle kucuk seyler cok mutlu edior beni

Ahhahahaa zuzuzuuuuu :1::1::1::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: Kiz sen ne hizli ciktin masallah sana biri kucakta biri karinda cifter cifter buyuturmus masallah :nazar::nazar::nazar: Ayy cok sevindim valla. Bi kiz bi erkek hem de cok guzel olmus ya sen bu isi bitirdin ben ne yapicam bakalim yas oldu otuz. Kafa cocuk kaldirmiyor. Seneye yaptim yaptim yoksa birkac yil ertelenir cocuk olayi :1:

Ertele tabi kizimin en hareketli zamaninda hamileligimi gecirmeye cakisiyorum ole kolay diil bu cocuk henuz dogmadi bile... Evet avantaji var olacak tabi ama iki yil sonra simdiden sevinmek erken olacak biraz daha bekle sekerim benim.basima surpris bi hamilelik geldi istegim.disinda ama suan alistim bu fikre... Ama iki bebekle hem ugrasip hem nasil ise gidecegim ne yapacagim kalmia durumdayim. Donum bir sekilde dogum yapmayi bekliyorum.ayrica normal dogum.yais biri olarak korku icindeyim!!!

Felsefem nbr canim cok oldu gorusmeyeli.. Bak gecen sene senin dusunceni cilginca bulmustum ama simdi ayni duruma dustum. Kizim on aylikken hamile kaldim ogrendigimde kizimin d.gunuydu ve on haftalik hamile oldugumu ogrendim cildirdim agladim noldu simdi kizim onwlti aylik oldu oğlum alti aylik karnimda:( ;) insallah senin icinde hersey olumlu olmustur neler yapiyorsunuz hayat nelere gebe baksana;)))
zuzu canım çok sevindim eee nasıl hamile kaldın emzirmiyor muydun ay darısı başıma inşallah bende ikinciyi istiyorum hazır herşeyden vazgeçmişken ama benim adet herzamanki gibi canı isteyince geliyor okadar doktora gittim bir sürü test tahlil bişey yok ama adette yok bak en son 15 haziranda adet oldum gerisi yok hamilelik yok adette yok bakalım ne olacak hayırlısı.üçünüzü kocaman öptüm

iyi akşamlar kızlar geçen hafta cuma günü oğlum sünnet oldu erkek adam oldu kuzum darısı olmayan erkek bebişlerimize :)

hayırlı olsuuuuunnn paşamıza :)
çabucak iyileşir inşallah canım.
darısı da başımıza daha niyetine bile girmedik gerçi ama :)

kızlaaarr 3 5 yere daha yazarsam belki içim rahatlar mı bilemedim ama az önce doktordan çıktım ultrasound da küçük bir nokta gördü kesin bişi diemem ama olabilir de dedi. kan testi verdim saat 2 de çıkacak nasıl geçer zaman ooooffff ölcem ben heyecandan!!!

merhaba bacişlerimm,
uzun zamandır yazamadım size..Son durumum hakkında haberlerimi vermek istiyorum :)) Kan değerlerim düşük olduğu için demir serumu takviyesi yapılıyor doğum öncesi..Coraspini 34.haftada bıraktım.şeker ilacını bıraktım..hem demir ilacı içiyorum hemde serum yiyorumm :)) Kızlar bugün tam olarak 37.haftanın içine girdim Allah'ım kısmet ederse :)) 20 Eylül'de de Allah ın izniyle doğum yapacağım...son 2 haftanın içine giriyorumm.Çok heyecanlıyım çok stresliyimm.Allah ım inşallah bebeğimi sağlıkla hayırla kucağıma almamı nasip eder..Şimdilik b u kadar inşallah doğumdan sonra resimde eklerim görürsünüz :))Hepinizi çok öptüm ve dualarımdasınız :)) sizlerde benim için dualarınızı eksik etmeyin olurmu..Hepiniz Allah a emanet olun :)))

merhaba bacişlerimm,
uzun zamandır yazamadım size..Son durumum hakkında haberlerimi vermek istiyorum :)) Kan değerlerim düşük olduğu için demir serumu takviyesi yapılıyor doğum öncesi..Coraspini 34.haftada bıraktım.şeker ilacını bıraktım..hem demir ilacı içiyorum hemde serum yiyorumm :)) Kızlar bugün tam olarak 37.haftanın içine girdim Allah'ım kısmet ederse :)) 20 Eylül'de de Allah ın izniyle doğum yapacağım...son 2 haftanın içine giriyorumm.Çok heyecanlıyım çok stresliyimm.Allah ım inşallah bebeğimi sağlıkla hayırla kucağıma almamı nasip eder..Şimdilik b u kadar inşallah doğumdan sonra resimde eklerim görürsünüz :))Hepinizi çok öptüm ve dualarımdasınız :)) sizlerde benim için dualarınızı eksik etmeyin olurmu..Hepiniz Allah a emanet olun :)))

ay çok az kalmış hayırlısıyla kucağına al inşşş prensesini umut bu haftada doğmuştu :)

Casperim dogum yaptin mi tatlim?

Zkyumut hayirli olsun damatligini da gorursun insallah.

Benim sipacik buyudu ANNE demeye basladi cok mesudum :) Ama birkac haftadir sinirlernip trip yapmaya eline geceni yere carpip kendini yere atmaya basladi bu da bir sendrom mu bilemiyorum

Benim sipacik buyudu ANNE demeye basladi cok mesudum :) Ama birkac haftadir sinirlernip trip yapmaya eline geceni yere carpip kendini yere atmaya basladi bu da bir sendrom mu bilemiyorum

pericimmm daha doğum yapmadımm...Çok şükür herşey yolunda gidiyor diye doktor doğumu 1 hafta daha erteledi.Allah ım izin verirse 27 eylül cumartesi sezeryan ile doğum yapacağım :) Bugün NST ye tekrar bağlandım.Perşembe günü yine NST ye bağlanıcam.Bakalım Cumartesiye kadar aksi bir durum olmaz inşallah.Gönül rahatlığı ile doğuma girerim.Allah izin verirse doğumdan eve dönünce size resimde paylaşıcam :)) çok öptümm canımm :)

pericimmm daha doğum yapmadımm...Çok şükür herşey yolunda gidiyor diye doktor doğumu 1 hafta daha erteledi.Allah ım izin verirse 27 eylül cumartesi sezeryan ile doğum yapacağım :) Bugün NST ye tekrar bağlandım.Perşembe günü yine NST ye bağlanıcam.Bakalım Cumartesiye kadar aksi bir durum olmaz inşallah.Gönül rahatlığı ile doğuma girerim.Allah izin verirse doğumdan eve dönünce size resimde paylaşıcam :)) çok öptümm canımm :)
Canım benimm okurken gözlerim doldu nerden nereye RABBIM hayırlı doğumlar nasıp etsınİNŞALLAH ben giremiyorum çok zatende forum çok degışmıs cözene kadar aylar gecer :)benden bahsedeyım oğluşum MAŞALLAH çok iyi buyumesı gelismesi sadece mevsım gecişlerinde sıkıntı yasıyoruz hava veriyorum alerjı bronsıtı var hersey normalkonusması tek tuk ama anne demıyor inadına baba tut bu ver atta gibii ama anne yok gebertecem onu diyorumkı oğlum barı emege saygın olsun bıkere anne de emzıgı agzından cıkarıyo yemınle gozumun ıcıne baka baka BABAAAA dıyor vuruyom poposuna nasıl kacıyo ALLAHım herkese nasıp et yarabbım son hallerını yukluyeyım sızı cok özledim mucckkk

Merhaba kizlar Ben 5 haftalik hamileyim Allah isteyen herkesede nasip etsin yavrumuda bana bagislasin insaallah sizlere sormak istedigim ogreneli bir bucuk hafta oldu o zaman kese gorunmedi 15 gün sonra gel bakalim dedi cok tedirgin oldum acaba dış gebelik olabilirmi diye ilk kez hamile kaldim o yuzden hic bir bilgim yok gecen gun göbeğimde kalp atışı na benzer bir pit pit diye bisey oldu damar atmasi gibi sordum canlanmis olabilir denildi bana ama iki gündür artik olmuyor diyebilirim bu bir sorunmu aranizda bilgisi olan varmi

maşallahhh ne güzel bi duygu değilmi ne kadarlık oldu canım . benim oğlumda dediği olmadığında yada bişey yapamadığında başlıyo ağlamaya kendini yerlere atıyo çok sinirliyiz kendini dövüyor bi görsen

Merhaba Bacişlerrrr,

Allah ıma binlerce binlerce şükürler olsun sağ salim doğum yaptım.Allah'ın nazarı üstünde olsun maşallah çok tatlı bir kızım oldu :))Doğuma girerken Kadınlar kulübündeki tüm anne olmak isteyen bacişler için çokca dua ettim.Allah ım inşallah kabul eder :) Şimdilik herşey yolunda.Gaz sorunu yaşıyoruz ara sıra.Ama doktor herşey yolunda dedi.Size resmini göndermeye çalışacağım.Allah ım dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Çok güzel bir duyguymuş.Hala inanamıyorum mucizeye :))Şimdilik bu kadar yeniden fırsat bulursam yazarım.Sizleri çok seviyorum çok öptüm :) IMG_2317.JPG

Merhaba Bacişlerrrr,

Allah ıma binlerce binlerce şükürler olsun sağ salim doğum yaptım.Allah'ın nazarı üstünde olsun maşallah çok tatlı bir kızım oldu :))Doğuma girerken Kadınlar kulübündeki tüm anne olmak isteyen bacişler için çokca dua ettim.Allah ım inşallah kabul eder :) Şimdilik herşey yolunda.Gaz sorunu yaşıyoruz ara sıra.Ama doktor herşey yolunda dedi.Size resmini göndermeye çalışacağım.Allah ım dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Çok güzel bir duyguymuş.Hala inanamıyorum mucizeye :))Şimdilik bu kadar yeniden fırsat bulursam yazarım.Sizleri çok seviyorum çok öptüm :)Eki Görüntüle 1262172

canımmmm.. bugünleri gösteren Rabbime hamdolsun...
artık sen de annesin :)
tatlı kızıını yerim yerimmm fb li teyzesi olarak :)
casperım bol bol rezene içiyorsun. kimyonu sofrandan eksik etme. gazı için...

Merhaba Bacişlerrrr,

Allah ıma binlerce binlerce şükürler olsun sağ salim doğum yaptım.Allah'ın nazarı üstünde olsun maşallah çok tatlı bir kızım oldu :))Doğuma girerken Kadınlar kulübündeki tüm anne olmak isteyen bacişler için çokca dua ettim.Allah ım inşallah kabul eder :) Şimdilik herşey yolunda.Gaz sorunu yaşıyoruz ara sıra.Ama doktor herşey yolunda dedi.Size resmini göndermeye çalışacağım.Allah ım dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Çok güzel bir duyguymuş.Hala inanamıyorum mucizeye :))Şimdilik bu kadar yeniden fırsat bulursam yazarım.Sizleri çok seviyorum çok öptüm :)Eki Görüntüle 1262172

ayyyyy kuzuuuumm Allah bağışlasın minik prensesiniii maşallah kuzuma yaaaa nasılda tatlııııı tontişim Allah nazarlardan korusuuuunn.. Çok şükür casperımm sende kavuştun bebeğine.. Darısı anne olmak isteyen heeeerkese olsun inşallaaaaahhh Rabbim yavrucuğunuda sana bağışlasın sağlıklıca büyütürsünüz İnşallah çoooook öpüyorum kuzunuda senideeeeee :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK68::KK68::KK15::KK15::KK15:

Merhaba Bacişlerrrr,

ay yerim ki ben bunuuu çok tatlı maşallahh nazarlardan korusun Rabbim çok sevindim canım

Back