• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Merhaba Bacişlerrrr,

Allah ıma binlerce binlerce şükürler olsun sağ salim doğum yaptım.Allah'ın nazarı üstünde olsun maşallah çok tatlı bir kızım oldu :))Doğuma girerken Kadınlar kulübündeki tüm anne olmak isteyen bacişler için çokca dua ettim.Allah ım inşallah kabul eder :) Şimdilik herşey yolunda.Gaz sorunu yaşıyoruz ara sıra.Ama doktor herşey yolunda dedi.Size resmini göndermeye çalışacağım.Allah ım dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Çok güzel bir duyguymuş.Hala inanamıyorum mucizeye :))Şimdilik bu kadar yeniden fırsat bulursam yazarım.Sizleri çok seviyorum çok öptüm :)Eki Görüntüle 1262172
allahım inanamıyorum hamile olduğunu bile duymadım ama doğum yapmışsın maşallah sana ve kuzuna beni hatırlarmısın bilmiyorum ama ilk kk girdiğimde yazışıyorduk prolaktin yükselmesi diye şimdi benim de bir meleğim var senin adına çoook sevindim...

Canım benimm okurken gözlerim doldu nerden nereye RABBIM hayırlı doğumlar nasıp etsınİNŞALLAH ben giremiyorum çok zatende forum çok degışmıs cözene kadar aylar gecer :)benden bahsedeyım oğluşum MAŞALLAH çok iyi buyumesı gelismesi sadece mevsım gecişlerinde sıkıntı yasıyoruz hava veriyorum alerjı bronsıtı var hersey normalkonusması tek tuk ama anne demıyor inadına baba tut bu ver atta gibii ama anne yok gebertecem onu diyorumkı oğlum barı emege saygın olsun bıkere anne de emzıgı agzından cıkarıyo yemınle gozumun ıcıne baka baka BABAAAA dıyor vuruyom poposuna nasıl kacıyo ALLAHım herkese nasıp et yarabbım son hallerını yukluyeyım sızı cok özledim mucckkk
Bizimki de pek dilli degil anne baba al ver diyor ama gerisi tarzanca. Arada bir bazi kelimeleri benden sonra tekrar ettigini farkediyorum ama sadece bir kere soyluyor o an icin. Bugun tespih ceker gibi yapip Allah dedi ya masallah kuzuma cok mutlu oldum. Bizimki zayif bir cocuk istah da iyice gitti nazar degdi sanirim :(

maşallahhh ne güzel bi duygu değilmi ne kadarlık oldu canım . benim oğlumda dediği olmadığında yada bişey yapamadığında başlıyo ağlamaya kendini yerlere atıyo çok sinirliyiz kendini dövüyor bi görsen
Ne sarlatanliklar ogrendi bir gorsen. 16 ayimiz bitti. Bildigin cocuk oldu. Ben kulak el bilmiyor saniyordum bugun sordum hem kendi organlarini hem benimkini gosterdi hic tereddutsuz. Bu cocuk surekli sasirtiyro beni :)

Merhaba Bacişlerrrr,

Allah ıma binlerce binlerce şükürler olsun sağ salim doğum yaptım.Allah'ın nazarı üstünde olsun maşallah çok tatlı bir kızım oldu :))Doğuma girerken Kadınlar kulübündeki tüm anne olmak isteyen bacişler için çokca dua ettim.Allah ım inşallah kabul eder :) Şimdilik herşey yolunda.Gaz sorunu yaşıyoruz ara sıra.Ama doktor herşey yolunda dedi.Size resmini göndermeye çalışacağım.Allah ım dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Çok güzel bir duyguymuş.Hala inanamıyorum mucizeye :))Şimdilik bu kadar yeniden fırsat bulursam yazarım.Sizleri çok seviyorum çok öptüm :)Eki Görüntüle 1262172
Kiz casperim bu prenses cok mu cok tatli pek bir guzel masallah tu tu :nazar::nazar::nazar: Kiz ogluma mi alsam ne yapsam :KK8: Bu gunleri gosteren Rabbime sukurler olsun. Sen dogurup kucagina aldin ama ben burda nasil rahatladim nasil mesut oldum anlatamam su an aglayasim var :KK61:

Bizimki de pek dilli degil anne baba al ver diyor ama gerisi tarzanca. Arada bir bazi kelimeleri benden sonra tekrar ettigini farkediyorum ama sadece bir kere soyluyor o an icin. Bugun tespih ceker gibi yapip Allah dedi ya masallah kuzuma cok mutlu oldum. Bizimki zayif bir cocuk istah da iyice gitti nazar degdi sanirim :KK43:

Ne sarlatanliklar ogrendi bir gorsen. 16 ayimiz bitti. Bildigin cocuk oldu. Ben kulak el bilmiyor saniyordum bugun sordum hem kendi organlarini hem benimkini gosterdi hic tereddutsuz. Bu cocuk surekli sasirtiyro beni :)

Kiz casperim bu prenses cok mu cok tatli pek bir guzel masallah tu tu :nazar::nazar::nazar: Kiz ogluma mi alsam ne yapsam :KK8: Bu gunleri gosteren Rabbime sukurler olsun. Sen dogurup kucagina aldin ama ben burda nasil rahatladim nasil mesut oldum anlatamam su an aglayasim var :KK61:

maşallahh ahh canım şimdiki nesil çocuklar çok zeki bilmedikleri bişey yok resmen anne karnında öğrenip geliyolar dünyaya

Selam bacişlerimm,
yeni sayfayı anlayamadığım için sizlere ayrı ayrı yazamadım :) Allah hepinizden razı olsun.Güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim canlarım.Allah ım cümle anne olmak isteyen bacişlerime de aynı duyguyu yaşamayı nasip etsin inşallah.Çok şükür 3 haftayı bitirdik.1 aylık olunca kalça ultrasonu çekilecek ve ilk ay aşısı yapılacak.Günlerim şükrederek geçiyor Allah'ıma .Annem yanımda kalıyor kırkım dolana kadar.Allah tan anneme yakın taşındım da rahat ettim.Kayınvalidem de var ama bi yararı yok ayrı mesele :D ilerleyen zamanlarda yine resim yüklerim.Hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın.Yavrularınızı kokluyorum bolca :) Allah a emanet olun inşallah sevgilerrrr :)

bu grup niye böyle sessiz ya bu değişiklik iyi olmadı alışamadım ben foruma

bu grup niye böyle sessiz ya bu değişiklik iyi olmadı alışamadım ben foruma
merhaba kızlar ben çoookkk uzun zamandır gremiyorum.
şimdi bi girdim inanaın bu başlığı zor buldum. sitenin yeni tasarımı çok göz yorucu geldi bana.
şimdi gçmişe bakıcam.
bu arada hayaletim casperim da anne olmuş. canım allah sağlıklı uzun ömürler versin evladına.
benim oğluşum da 13,5 ayık oldu. ben işe başladım.
şimdi bi geçmişe bakayım neler yapmışsınız.

Merhaba Bacişlerrrr,

maşallah kuzucuğuma...
acemi peri tek deilsin rakibim sana.
ben de oğlum için talibim bu güzelliğe :KK36:
hem benim oğlumda fenerbahçeliiii :KK39:
buraya resim yükleyemiyorum. yükleyebilsem yğeninizi göstercem size de beceremedim. hep hata veriyo.

Felsefem nbr canim cok oldu gorusmeyeli.. Bak gecen sene senin dusunceni cilginca bulmustum ama simdi ayni duruma dustum. Kizim on aylikken hamile kaldim ogrendigimde kizimin d.gunuydu ve on haftalik hamile oldugumu ogrendim cildirdim agladim noldu simdi kizim onwlti aylik oldu oğlum alti aylik karnimda:KK43: :KK66: insallah senin icinde hersey olumlu olmustur neler yapiyorsunuz hayat nelere gebe baksana:KK66:))
:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:zuzuuuuuuuu canım hayırlı olsunnn. ayy çok şaşırdım ve sevindim.
allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. bak hemide oğlanmış. bi kız bi oğlan ne güzel. tabi zorlanacaksın ama harika bi şey.
benim yanımda bi tane aile büyüğüm olsa ben de iki yıl dolar dolmaz yapcam bi tane de. tek başına çocuk büyütmek zor biraz. eşim de çok yoğun çalışıyo. o yüzden bi srpriz olmazsa daha vakit var bana.
tekrar tebrik ederim canımmmm:KK68::KK68:

Bende bende hamiş olmak istiyorum :)) sizin mutlu haberlerinizi okudukça daha çok heycanlanıyorum rabbim baanada nasip etsin inşallah :) olmayan ve isteyen herkese nasip etsin inşallah :-)

Kızlar nasılsınız görüşmeyeli? Ben işe başlayalı 3 ay oldu, oğluma annem bakıyor. Tatlı oğlum iyice fırlama oldu kendi alfabesi ile çatır çatır konuşuyor biz bazen anlıyoruz ama çoğu zaman anlamıyoruz. O kadar hareketli ki onu izlerken ben yoruluyorum. Sanırım b u aralar 2 yaş sendromunun sinyalleri başladı herşeye inat, yapmak istediklerine itiraz edince kıyameti koparıyor acıtasyonda çok başarılı. 20 aylık oldu ne çabuk geçiyor günler ya

İkinci çocuğu önümüzdeki yıl düşünüyoruz eşimle o yüzden şimdiden spora ve diyete başladım. 12 kg fazla var, hamilelik öncesi olduğum kilodan ise 4 kg fazlam var. Zayıf hamile kalayım ki file dönüşmeyeyim.

Selam can bacişlerimmm, bu forumun yeni halini hiç beğenmedim ki ben ya :KK43: bacişler Allah a çok şükür ki 5.ayımıza giriyoruz Şubat'ın 27 sinde :) Ne zor günleri burada beraberce atlattık kimi zaman güldük kimi zaman ağladık :) ama Allah'tan hiç umudumuzu kaybetmedik.Allah ım anne olmak isteyen tüm hem cinslerimize yardım etsin inşallah :) size kızımın son halini gönderiyorum ama bakarken Maşallah demeyi unutmayın haaaa :) sizleri çok öpüyorum sevgiler selamlar :)

Eklentiler

• IMG_4212.JPG
    IMG_4212.JPG
    138,1 KB · Görüntüleme: 127
Meraba kizlar bi sorum olacak cok korkuyorum benim adetlerim normalde inanilmazzz derecede sancili ve agrili gecer hastanelik olurum bu ay femera ve catlatma ignesi vuruldum igneden 19 gun adet oldum malesef ama kesinlikle ne agrim ne sancim vardi bugun adetimin 5 gunu ve inanilmazzz sancim ve ayaklarim kopacak derecede sizliyor nedir bu korkmaya basladim ve artik hastaneyede gitmek istemiyorum 3 senedir yoruldum

Selam can bacişlerimmm, bu forumun yeni halini hiç beğenmedim ki ben ya :KK43: bacişler Allah a çok şükür ki 5.ayımıza giriyoruz Şubat'ın 27 sinde :) Ne zor günleri burada beraberce atlattık kimi zaman güldük kimi zaman ağladık :) ama Allah'tan hiç umudumuzu kaybetmedik.Allah ım anne olmak isteyen tüm hem cinslerimize yardım etsin inşallah :) size kızımın son halini gönderiyorum ama bakarken Maşallah demeyi unutmayın haaaa :) sizleri çok öpüyorum sevgiler selamlar :)
Maşallah bu tatlı prensese. Çok büyümüşsünüz kocaman olmuş cimcime. Teyzesi yer onu. Benim küçük adamım da bu

Eklentiler

• 20150106_202615.jpg
    20150106_202615.jpg
    113,1 KB · Görüntüleme: 119
Merhaba hanımlar sizin bilginize ihtiyacım var emin olamadm. İdrar testinde ikinci çizgiyi gördüm kan testi yaptm onunda sonucu 133 çıktı emin olamadım. Lütfen yardımcı olun :)

Eklentiler

• DSC_0007.JPG
    DSC_0007.JPG
    132,1 KB · Görüntüleme: 111
Meraba kizlar bi sorum olacak cok korkuyorum benim adetlerim normalde inanilmazzz derecede sancili ve agrili gecer hastanelik olurum bu ay femera ve catlatma ignesi vuruldum igneden 19 gun adet oldum malesef ama kesinlikle ne agrim ne sancim vardi bugun adetimin 5 gunu ve inanilmazzz sancim ve ayaklarim kopacak derecede sizliyor nedir bu korkmaya basladim ve artik hastaneyede gitmek istemiyorum 3 senedir yoruldum
Doktora sormanda fayda var.

merhaba kizlar, cok uzun zaman oldu yazmayali. Ozledim sizi:-)
Casperim kizin maşallah cok tatliiii, acemiperi bizim bebekler cocuk oldu sanki artik dimi:-) oglum buyudu kocaman oldu, masallah boyu kilosu gayet iyi ama tam olarak konusmuyor henuz. Uykulari da hala sorunlu desem yeridir. Küçükken daha çok uyanirdi ama en azından uykuya devam ederdi, artik uyandimi tekrar uykuya dönmesi zor oluyor ya da komple kalkiyor... memeye devam, bu ay keseceğim kısmetse. 2 yasina geldi sayılır artık zamanı geldi. Ilk zamanlsr duygusala bağlıyordum ama once kendimi ikna ettim sanırım:-) sizlerde ne var ne yok?

Merhaba can dostlarim sizi o kadar ozledimki neler yapiorsunuz hayaletim masallah kizin cok tatli gelin alabilirim kilosu kadar altin yaparim :))) acwmi perim ayva recelim umutum deryam aysem off ne guzel gunlerdi :( ben iyiyim oglumu buyutuyor u m maaallah guzel gidiyo resmini yukluyebolirsem yollarim cok degismis forum anlayanaa kadar ..neyse herkese hayirli kand i ller optmu
IMG-20150326-WA0014.jpg

Eklentiler

• IMG-20150321-WA0011.jpg
    IMG-20150321-WA0011.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 83
Back