• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bizden Haberler.. Hamile kalanlar ve isteyenler, hep birlikte..

Selam canlarım nasılsınız her birinizi okudum ama ayrı ayrı yazmaya zamanım yok malum benımkı tepemden inmiyo amaaan bir düşkün sormayın babası gelince benim pabucum attaaa gidiyo maymun bari emege saygı göster diyorum:)))dun dr gittik hırıltısını birtürlü geçmedi gitti yaaa:((hep hava veriyoruz dr önemli bişi yok diyor ama benim içim rahat etmiyor valla evden çıkmıyorum desem yeridir nerde üşttü anlamıyorum saglıgı ıyı keyfı yerınde burnu tıkalı agzından nefes alırkende hırıldıyo işte çigerleri iyiymiş saglıklı olsunlarda valla kafayı yıyecem...
ölçuleri maşallah cok ıyı boyu 86 kılosu 14.5 ebe hanıma sordum obezıteyemı gıdıyor oglum dıye hayır ne alaka gayet guzel buyuyor bıraz iri cocuk dedı iştahı cok guzel gun ıcersınde yedırdıklerımı yazayım.
KAHVALTI..sut 5 6 tane cıcı bebe bısküviekmek içibıraz peynır tahın pekmez karısımı bır tatlı kasıgı bazen zeytın tabakta bunlar ayretten rafadan yumurta ona bayılıyo.
ÖĞLEN..bır kase tepeleme ekmek dogranmıs corba yanında yogurt
İKİNDİ..evde varsa pudunk sutlaç meyvelı yogurt hangısı denk gelırse..
AKŞAM..sulu yemek patates olur ıspanakolur fasulye olur ne varsa pilav ve makarna vermıyorum sımdılık
yatmaya yakında cıcıbebelı sut gece 3 4 gıbı sade sut bazen 5 i buluyo bellıomuyor
ertesı gun yıne aynı bazen mama yapıyoırum ama cok degıl kabızlıksorunu var nadıren yapıyorum...resmını yolluyorum hadı herkesıöptum....

arkadaşlar mrb.ben cumartesi günü rahim film çektircem.gerçi doktora da sorucam ama size de sormadan edemedi.acaba filmden sonra korunsam mı yoksa korunmasam mı?yumurtlama günlerime de az kalıyor filmden sonraki günleerde başlıyor.fikir verirseniz sevinirm..

acemiperi, canım ya senin bebişte huysuzluk var mı? benimki kaç gündür bizi parmağında oynatıyor. sürekli mızmız sürekli ağlama...
Sorma canim ya azi disi cikiyor ustune hasta da oldu gece gunduz cigliklar, aglamalar, mizmizliklar. Evde cani sikiliyor ya kucucuk basiyla disari cikip oynamak insan gormek istiyor simdiden. On gundur cok zor geciyor. Buyudukce duzelecegine sinir ediyor beni. Ustume yapisti iyice

Selam canlarım nasılsınız her birinizi okudum ama ayrı ayrı yazmaya zamanım yok malum benımkı tepemden inmiyo amaaan bir düşkün sormayın babası gelince benim pabucum attaaa gidiyo maymun bari emege saygı göster diyorum:)))dun dr gittik hırıltısını birtürlü geçmedi gitti yaaa:((hep hava veriyoruz dr önemli bişi yok diyor ama benim içim rahat etmiyor valla evden çıkmıyorum desem yeridir nerde üşttü anlamıyorum saglıgı ıyı keyfı yerınde burnu tıkalı agzından nefes alırkende hırıldıyo işte çigerleri iyiymiş saglıklı olsunlarda valla kafayı yıyecem...
ölçuleri maşallah cok ıyı boyu 86 kılosu 14.5 ebe hanıma sordum obezıteyemı gıdıyor oglum dıye hayır ne alaka gayet guzel buyuyor bıraz iri cocuk dedı iştahı cok guzel gun ıcersınde yedırdıklerımı yazayım.
KAHVALTI..sut 5 6 tane cıcı bebe bısküviekmek içibıraz peynır tahın pekmez karısımı bır tatlı kasıgı bazen zeytın tabakta bunlar ayretten rafadan yumurta ona bayılıyo.
AKŞAM..sulu yemek patates olur ıspanakolur fasulye olur ne varsa pilav ve makarna vermıyorum sımdılık
yatmaya yakında cıcıbebelı sut gece 3 4 gıbı sade sut bazen 5 i buluyo bellıomuyor
ertesı gun yıne aynı bazen mama yapıyoırum ama cok degıl kabızlıksorunu var nadıren yapıyorum...resmını yolluyorum hadı herkesıöptum....

Mssallah tosun olmus oglun.Yemek duzeni de super. Bizimki bunun yarisini anca yiyor, yogurt hic yemiyor artik. Usutmus galiba tunahan da oksurup duruyor. Resim yolluyorum demissin hani resim ?

$10259977_272681619571518_4146132108041481628_n.jpg $10003950_1406475929615763_542650780_n.jpg $1922514_258041614368852_200666361_n.jpg abdullah bebek en son hallleri

geçmiş olsun canım inş düzelir paşan. maşallah annesi ne güzel bakmışsın öyle nazar değmesin boyu kilosu çok güzel

selam bacişlerimmm ...Sizlere son gelişmeleri yazıyorum :)) Dün detaylı ultrasona girdim.5.ayın içindeyim çok şükür..veee bende Allahh kısmet ederse bir penses annesi olocağım inşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: .Herşey yolunda Allah a binlerce şükür olsun..Sadece biraz daha stresten uzak dur dedi.tansiyon ve şeker ilacı kullandığım için dikkat etmem gerekyormuş.haberleri izleme,stresli ortamlarda bulunma dedi.Allah ım bebek isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...Dün doktordayken kaç tane çift geldi hepsi de tüp bebek için gelmişler.Onlar için ve anne olmak isteyenler için çokca dua ettim.Allah ım inşallah kabul eder...bu arada kızımın adı BENGİ DİLA olacak kısmetse :))

hepinizi çokca öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum :)))

heeeyyy selamm kızlar nasılsınız. en son yazdığım yerden baktım şöyle bir.
eceliii maşallah oğluşuna, tosun tombalak.
umut paşa da gayet iyi maşallah öyle iskeletor gibi durmuyo.
hayaletimm casperım maşallah hamişiliğin ilerlemiş bayağı. allahım kızçeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
deryafımm, acemiperim sizlerin oğluşlar nasıl.
gelelim bizeeee
biz 5 ay 3 haftalığız. anne sütüne devam ediyoz. az az ek gıdaya başladık. işine gelince yiyo işine gelmeyince yemiyo benim sıpa. bi püskürttü mü saçımız başımız irmik oluyo. işte oğluşum kızlar.
$10314530_10152357584845902_9033714871244165805_n.jpg
hepinizi çok çookkk öpüyorum.

selam bacişlerimmm ...Sizlere son gelişmeleri yazıyorum :)) Dün detaylı ultrasona girdim.5.ayın içindeyim çok şükür..veee bende Allahh kısmet ederse bir penses annesi olocağım inşallah..:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: .Herşey yolunda Allah a binlerce şükür olsun..Sadece biraz daha stresten uzak dur dedi.tansiyon ve şeker ilacı kullandığım için dikkat etmem gerekyormuş.haberleri izleme,stresli ortamlarda bulunma dedi.Allah ım bebek isteyen tüm kardeşlerime sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...Dün doktordayken kaç tane çift geldi hepsi de tüp bebek için gelmişler.Onlar için ve anne olmak isteyenler için çokca dua ettim.Allah ım inşallah kabul eder...bu arada kızımın adı BENGİ DİLA olacak kısmetse :))

hamdolsun Rabbime.... izleme hiç bişey canım hele şu aralar hiiiç izleme. tatlı kızını bekle güzel güzel. adıyla yaşasın canım. güzel haberler getirmişsin ne güzel öpyorum seni :)

hayaletimm casperım maşallah hamişiliğin ilerlemiş bayağı. allahım kızçeni sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
gelelim bizeeee
biz 5 ay 3 haftalığız. anne sütüne devam ediyoz. az az ek gıdaya başladık. işine gelince yiyo işine gelmeyince yemiyo benim sıpa. bi püskürttü mü saçımız başımız irmik oluyo. işte oğluşum kızlar.
Eki Görüntüle 1128625

maşallah bu bebişeeee:nazar::nazar::nazar:
zorlama canım bol bol emsin annesini. ben 7 aylıkken yoğurtla başladım. 9 aydan sona kahvaltıya başladım. bol bol emsin kuzucuk. benim oğlum hala irmik sevmiyor bu arada :) sen de yoğurtla başla sonra kabızlıkla uğraşma.

kızlar benim yakışıklı oğlummmm 1 yaşında olduuuuu :)
su gibi geçti onca vakit.
doğum günü yaptık geçen hafta kuzuma. aile arasında fazla kalabalık olmadan güzel oldu :)

çok sevindim hayırlı olsun prensesin hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kafana hiç bişey takma haber felanda izleme tatlım kendine ve prensee iyi bak

gelelim bizeeee
Eki Görüntüle 1128625

oyy sen ne tatlı ne şeker bişeysin böyle maşallahh nazar değmesin :nazar::nazar:

doğum günü yaptık geçen hafta kuzuma. aile arasında fazla kalabalık olmadan güzel oldu :)

oh maşallah büyümüş akışıklı daha nice güzeler mutlu huzurl seneler olsun inşşş

nice mutlu yıllara kuzucuğuna canım. allahh uzuunn sağlıklı ömürler nasip etsin. bi foto güncellemesi istiyorum. doğum gününden bi kare olabilir, çok da güzel olur :)

CAnim senden boyle haberler aldikca cok mutlu oluyorum. Bu kez hikayen mutlu sonla bitecek insallah. Tatli kizini saglikla al kucagina , Bengi Dila sultan huzur getirsin ailene

ECELI o kucukadami yerim ben yerim yerim :nazar::nazar::nazar::nazar:

gelelim bizeeee
Eki Görüntüle 1128625
Masallah sana yavrummmm :nazar::nazar::nazar:
Benim kuzu yuruyor, iyice yaramazlasti evi darmadagin ediyor :1:

Hayirli olsun yasi kuzuya saglikla yasasin hep .Ben de haftaya yapacagim dogumgunu cok heyecanli bir hazirlik var
$etikettunahan.jpg $arabalar-aný çerçevesi2.jpg

Canlarım tektek cevap yazamıyorum MAŞALLAH SÜBHANALLAH ne tatlı olmus sankı dun gıbı yaa yerım o elma yıyen agzını maymuuun :)deryam hayırlı ugurlu olsun canım daha nıce yaşlarını göresın cespıırrrrr senı okudukca hep aglayasın gelıyoo o kadar mutluyumkı anlatacak kelıme bulamıyorum canım benım ..umut paşaaaaam sen abısın örnek olacan bızımkılere kulaklarını çek yaramazlıklarında.anneyı uzmee öpuyomm..ayşeden haber yok sanırım pembe masaldanhaber varmı kızını lsı kucagına kayıplara karıstı hayırlı olsun resmını goreydık masal bebegın...benımkı sımdı uyudu pek uyukuyla aramız yok gıbı 4 dişte kaldı dr daha saglıklı dedı bende sıkıntı yapmıyorum canları nezaman cıkmak ıstıyorlarsa buyursun gelsınler MAŞALLAH iştahımız yerınde yuruyoruz hertaraf her tarafta o aıt bır oda yaptım dagıtsın dursun hıc toplamıyorum:)banada bahane oldu hahahahahah babamız ona özel face açtı ama bızı kımse eklıyemıyor ben eklıyebılıyorum özelden adresınızı verırsenız eklerım tabı istersenız sızlerı sefiyoooommm mucckkk

oh maşallah büyümüş akışıklı daha nice güzeler mutlu huzurl seneler olsun inşşş

nice mutlu yıllara kuzucuğuna canım. allahh uzuunn sağlıklı ömürler nasip etsin. bi foto güncellemesi istiyorum. doğum gününden bi kare olabilir, çok da güzel olur :)

CAnim senden boyle haberler aldikca cok mutlu oluyorum. Bu kez hikayen mutlu sonla bitecek insallah. Tatli kizini saglikla al kucagina , Bengi Dila sultan huzur getirsin ailene

ECELI o kucukadami yerim ben yerim yerim :nazar::nazar::nazar::nazar:

Masallah sana yavrummmm :nazar::nazar::nazar:
Benim kuzu yuruyor, iyice yaramazlasti evi darmadagin ediyor :1:

Hayirli olsun yasi kuzuya saglikla yasasin hep .Ben de haftaya yapacagim dogumgunu cok heyecanli bir hazirlik var
Eki Görüntüle 1139318 Eki Görüntüle 1139317

Canlarım tektek cevap yazamıyorum MAŞALLAH SÜBHANALLAH ne tatlı olmus sankı dun gıbı yaa yerım o elma yıyen agzını maymuuun :)deryam hayırlı ugurlu olsun canım daha nıce yaşlarını göresın cespıırrrrr senı okudukca hep aglayasın gelıyoo o kadar mutluyumkı anlatacak kelıme bulamıyorum canım benım ..umut paşaaaaam sen abısın örnek olacan bızımkılere kulaklarını çek yaramazlıklarında.anneyı uzmee öpuyomm..ayşeden haber yok sanırım pembe masaldanhaber varmı kızını lsı kucagına kayıplara karıstı hayırlı olsun resmını goreydık masal bebegın...benımkı sımdı uyudu pek uyukuyla aramız yok gıbı 4 dişte kaldı dr daha saglıklı dedı bende sıkıntı yapmıyorum canları nezaman cıkmak ıstıyorlarsa buyursun gelsınler MAŞALLAH iştahımız yerınde yuruyoruz hertaraf her tarafta o aıt bır oda yaptım dagıtsın dursun hıc toplamıyorum:)banada bahane oldu hahahahahah babamız ona özel face açtı ama bızı kımse eklıyemıyor ben eklıyebılıyorum özelden adresınızı verırsenız eklerım tabı istersenız sızlerı sefiyoooommm mucckkk

teşekkür ederiz teyzeleriiii
foto koyamıyorum baba engeli nedeniyle :(
anneler topiğinde kardeş haberleri gelmeye başladı bile. var mı burda kardeş düşünen????
bu arada pembe masal nerdesin canım ya?

teşekkür ederiz teyzeleriiii
foto koyamıyorum baba engeli nedeniyle :(
anneler topiğinde kardeş haberleri gelmeye başladı bile. var mı burda kardeş düşünen????
bu arada pembe masal nerdesin canım ya?

bizim topiktekiler sırayla hamiş kalıyo ama hep sürpriz bebek :) :) sadece biri tedaviye başlıcaktı ama hamiş olduğunu öğrendi diğerlerininki sürpriz yumurta 1 kişi doğum yaptı bile ben isteiyorum şuan en azından 2 yaşına girsin meme yi bıraksın ondan sonra bakarız belki :) eşim geçenlerde yapalım dedi anammm zor ikna ettim adamı gerçi ikna olmuş sayılmaz . bi korku yaşadım adetimden 1 hafta sonra pembe leke geldi bikaç gün sonra test yaptım anamm bide ne göreyim silik çıktı 2, çizgi çok üzülmüştüm 3 idrar 1 kan yaptım şükür değilmişim. oğlum azcık büyüsün demi ama teyzoşlar :) dün umut a sünnetiçin randevu almıştım gün alıcaktık ama hava çok kötü yağmurlu gidemedik iptal ettim

Back