Bunun için konu açmak istemiyorum aslında ama okuduğum konuların üstüne gelince yazmak istedim. Dün kv ve görümceler ile kvnin bahçesinde 1 saat zaman geçirdik. Bu sürede sürekli kızlarımı incelediler sürekli ve hep laf soktular birisi çok ağırdı kızdırdı. Görümce büyük kızımın poposuna bakıp'' aa bezi yok sanırım söylüyor mu çişini' 'dedi bende' 'hayır söylemiyor tam öğrenemedik idare ediyoruz.' ' dedim. O da' ' aaaa neden ki bence sen bir şeyleri yanlış yaptın yoksa 1 haftada öğrenmesi gerekirdi 1 ay çok uzun bir süre.' ' dedi bende" zorla değil nasıl isterse öyle ben sorun etmiyorum istediği gibi davranabilir kızım" dedim. Neyse bu geçti dün sabah kızımın kolunda bir kızarıklık gördüm çok korktum böcek mi ısırdı çarptı mı bilemedim sonra aklıma arkadaşımın kızı ile oynarken kızımın kaçıp yanıma gelmesi ve o kızın yanına gitmemesi geldi sanırım o koluna bir şey yaptı. Neyse görümcem kızımı inceledi resmen ve onu görüp " aaaaa ne oldu buraya" dedi. Bende " bilmiyorum dedim çünkü arkadaşın kızı mı yaptı böcek mi gezdi de kızardı bilemedim mesela bugün yok kolunda teni hassas böyle böcek dolaşır kızarır o tarz bir şey . Neyse bana dönüp" aslında kimse ile görüşmüyorsun eve kimse gelmiyor bu çocuğun kolu burulmuş veya cimcirilmiş" dedi bende" ne demek açıklar mısın? "dedim. Sustu. Bana benim kızıma zarar verdiğimi söyledi gibi geldi yanlışsam düzeltin lütfen. Neyse bu kez kv kişisi küçük kızıma dönüp şortu katlı bir modeldi sıcaktan kucağına alınca iz yapmış hafif kırmızı olur ya öyle olmuş bana dönüp aaaaa bak kızarmış krem sür dedi. Ona da sorun yok zaten kremli poposu o eşya izi siz eşya izine de mi sürüyorsunuz krem her şeye krem sürülmez bu kez ciddi bir sorunda etki etmez dedim ama beni dinlemedi bile. Büyük kızım 26 aylık diğeri 7 aylık büyük kızına 23 aylık olduğunda refleks ile aaaaa naptın sen diyr bağırdım çünkü küçük kızımın parmağını ısırıp bırakmamıştı bir k3z düşerken beni korkuttuyorsun otur artık diye kızdım. Bunun dışında düşmesi dışında olan durumlarda aaaaa aaayyy yapmaaa durrr diye bağırmak dışında ona hiç bağırmadım bile beni buarada tanıyan tanır çevremde bilir ki görümce kişisi eşimden dolayıda bilir beni çünkü onları sevmediğim için görüşmüyorum. Nasıl bir anne nasıl bir eşim bilir. Bunu sırf geliniz diye mi yapıyorlar yani ne yapmaya çalışıyorlar böyle 3 4 ay sonra 1 saat yeğen torun görmüşsün otur sev ne aranıyorsun. Ki bu görümcem 3 kızı var onları döver hakaret eder ölün gidin bıktım bırakın beni diye kötü sözler eden bir kadındır yanımda nelere şahit oldum o çocukları hep kurtardım görümcem ile tartıştım bile ya şok ettiler yine beni. Her ailede böyle tipler var mı ya ne yapalım bunlara. Ben görüşmemeyi tercih ettim ayda yılda bir gbi hiç mi görüşmesem acaba