Biz valla geliniz diye bu saçmalık.

Kıyamam kes bağlantını torunları yeğenleri olacak bide kafası büyükmükmüş deseydin sizin kafa küçük ama içinde düşünüp konuşacak şey yok tövbe tövbe

Çocuğumu göndermem zaten asla. Kızıma daha önce de annen sana kızıyor mu diye sorarlardı hayır deyince aaaaa diyorlardı acaba ne arıyorlar hiç gitmemek ya da yılda 1
Ben anlamıyorum zaten bu kv görümce kp topluluğunu sanane çocuk benim çocuğum benden daha iyisini düşünemez kimse daha 7 aydır anneyi ama ikizlerim için gerekirse tüm sulaleyi silerim hakediyor bu tarz tavırlar

Kıyamam kes bağlantını torunları yeğenleri olacak bide kafası büyükmükmüş deseydin sizin kafa küçük ama içinde düşünüp konuşacak şey yok tövbe tövbe
Küçük kızım için ses edemiyorlar ay bu çok tatlı deyip diğer kızımıda üstüne salıyorlar amaçları hep kaos. En iyisi bu eşimle de aramı bozdular vitrinlik koca oldu halı paspas nerdeyse. Bir süre görüşmeyeceğim sonrasında da keserim komple

Cimcirme izi böyle olmaz gel gösterivereyim nasıl olduğunu kolunda deseydiniz keşke. Ay ne arsızlık ya bana sinir bastı burada verin ağızlarının payını lütfen

Olay anlaşıldı.kendisi çocukları dövdüğü için sende de aynısı bekliyor .pusuda bekliyor yani .sırf onunla çocuklar için tartistigin için.benim yengem de çocuklari döver bende elinden almıştım insan olarak.git psikologa görün demiştim tam üzerinden 1 buçuk yıl geçti .hala oğlumu vurmami bekliyor Allah'ın psikopat kadını . baktı olmuyor.biara oğlum caddedeydik yengemle hastaneye gidiyorduk çocuğumun elini tutuyordum .ama çocuğum ısrarla elimi birakmaknistiyor bıraksam Allah korusun arabalar geçiyor.bende kizdim ' dur oğlum yaa ' dedim .bana ne derse iyi :) kizmakta travma yaratır çocukta dedi .:) Sırf daha önce çocuğa el kaldırma yazık gunah dediğim icin

Heh işte bu benden daha çok daha iyi kim düşünür ya. Hasta oldular onlar fosur fosur uyurken brn baktım yok şu besin yok şu vitamin yok aktivite lua saat uyku aman o bu hep ben bana diyor ki dolaylı olarak çocuğun kolunu burmuşsun mümkün mü ya bu mümkün mü ben öğrencisi ile bile oturup sessizce oturan konuşan kadın kendi evladının kolunu buracağım. İçim şişti

Öyleler canim oyle...Ben kv suratına cocuk benim ister döverim ister severim derim.Yalandan ay kızdın mi dövdün mü diyip durur hee derim dövdüm Allah askina üvey anne miyim ben neden cocuklarima zulmedeyimYani sahiplenme tiyatroları bunlarr cevaplarını ver geç

Sen bence boyle gereksizlerdsn uzak dur bayram seyran dışında fazla tuz göz olmaya gelmiyor

Cimcirme izi böyle olmaz gel gösterivereyim nasıl olduğunu kolunda deseydiniz keşke. Ay ne arsızlık ya bana sinir bastı burada verin ağızlarının payını lütfen
Çok arsızlar ya valla tanımlama çok doğru. Çünkü susmuyorlar hiç. 1 aylıktı emiyor beslemez dediler 2 aylıktı yamuk bakıyor dediler 3 aylıktı agu demiyor dediler 4 aylıktı kafası büyük tümör olabilir dediler 5 aylıktı dönmüyor mu derken olay şimdi yapıyor değil sen yaptın döndü

Allahım yarabbim şimdi ortadan ikiye çatlıycam bu ne yüzsüzlüktür kendini bilmezliktir sen ailene sahip çık onlara kapıyı göster gerisi seni ilgilendirmesin

Allah akıl fikir versin bırakıp gitse çocuk Allah korusun çarpsa araba böylesi kına da yakar. Demek tek densiz benimkiler değil. Kızıma soruyor annen kızıyor mu dövüyor mu diye kız sorulur mu ya neden sorar insan bunu

İnsanlar lafını bilmiyor.Ben gerçekten bilinçli yapıldığını düşünmüyorum sadece bu tip insanlar olgunlaşamamış kusur aramayı birşey çıkarmayı huy edinmişler.

Ya ne pis insanlar ne kötüler. Sahiplenmesin çocuklarımı benim hiç hemde çünkü artık göstermesim yok onlara

Hiç kesme canım görüşmeyi onları nasıl catlatirsin onu biliyorsundur tanirsan onları her gorusdugunuzde kiskandir onları

Aynen. Ben özellikle dikkatimi çekti.nerde çocuğuna el kaldırmayan el bebek gül bebek bakan anne varsa.hep onlarin çocuklarına kötü davranmasını bekliyorlar.akillarinca vicdan rahatlatmaya mi çalışıyorlar nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…