- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Herhalde tamamen bırakacağız dimi sıktılar artık ya valla. Sorunları yetmiyor birde sorun çıkarıyorlar. Aylardır görmediler normalde de 2 ayda bir ki 20 dk lık mesafedeyiz ona rağmen herhalde insan değil bunlarGörüsmeyin kesin çözüm..
Çocuğumu göndermem zaten asla. Kızıma daha önce de annen sana kızıyor mu diye sorarlardı hayır deyince aaaaa diyorlardı acaba ne arıyorlarBazı aileler görüşmemeyi hakediyor gerçekten yani bu kadar mutsuz oluyorsam ben gitmezdim derdim cocukalr olmasa ama kendim gitmesem böyle insanların yanına çocuk yollamakta olmaz ay bilemedim şu ansinirden çözüm turemedim
Diyemedim ya aklıma gelmedi sinirden şok oldum imaya ama haketti daha ağır demek lazımdı keşke aklıma gelseydikızarıklık için ben senin gibi dövmüyorum diyemedin mi?
Normalde zaten görüşme yapmıyoruz beni kızdırdıkları için 3 4 ayda bir öyle ama bu nebilim demek komple keseceğimOkurken bunaldım görüşmeyin bu nedir ya
O raddeye gelmem o çirkeftir de ben yanaşma n zaten en fazla dava açarımGörüşmeyin görümcenizle birbirinizi sevmek zorunda değilsiniz eger görüşmeye devam edersen bu yazının iki katıyla burda tekrar konu açarsın görümcemle saç baş giriştik ortalık toz duman diye görümcesiz hava sahası dilerim. Takma kafana boşver.
görüşmemek çözüm değil kocanla aran bozulur zaten yılda bir görüşüyoruz onuda mı yapmayalıma gelebilir iş,karakter belli cevabını hazırla sussun kavga et tersle demiyorum fakat zekice verilen cevap herkesi sustururDiyemedim ya aklıma gelmedi sinirden şok oldum imaya ama haketti daha ağır demek lazımdı keşke aklıma gelseydi
Onuda kes bacım haketmiyor böyle insanlar evlat senin evladın senden daha iyi bilecek değiller ya sınır oldum vallaNormalde zaten görüşme yapmıyoruz beni kızdırdıkları için 3 4 ayda bir öyle ama bu nebilim demek komple keseceğim
Zaten onlar yüzünden kocamla sıkıntı yaşıyoruz. Güzelim kocamın şeklini değiştirdiler daha düzelmedi birde böyle olursa daha kötü olacak onu kaybedeceğim doğru. En iyisi susturmakgörüşmemek çözüm değil kocanla aran bozulur zaten yılda bir görüşüyoruz onuda mı yapmayalıma gelebilir iş,karakter belli cevabını hazırla sussun kavga et tersle demiyorum fakat zekice verilen cevap herkesi susturur
Hep açık aranır mı ya hep arıyorlar kaşı böyle kuşu böyle. Kızım sık sık düşüyor ay çok düşüyor ay konuşamadı ay kafası büyük ay beyninde tümör olabilir ay yan baktı füz baktı ağzına yüzüne et yaniOnuda kes bacım haketmiyor böyle insanlar evlat senin evladın senden daha iyi bilecek değiller ya sınır oldum valla
Ya onun hatrı zaten yoksa ben hayatımdan çoktan çıkarırım ki istemem ya güzel kocamla aramı da bozdular ay benim kocam olsa böyle rahat olmama izin vermez öeşit çeşit yemek ister temizkik ister diye diye kendi sorunlarını anlatarak değiştirdiler huzurumuzu kaçırdılar hala gelmedik kendimize birde bu çıktı okkalı laf lazımda aklına gelmiyor işte şok olduğum içinİnsanın o anda aklına gelmiyor aslında böyle zamanlarda söylenecek sözler varda sonra geliyor akıl başa ama çizginizi belli edin arkası kesilmez sonra ki eşinizin hatrına bence tamamen ipleri koparmayın ama size laf söylemelerine De müsade etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?