Biz size Hitler olamazsınız demiyoruz...

Beni cımbızla mudirem bu siyaset yüzünden ders çalışamıyorum geçen hafta banliydim 3 ünite bitirdim
Ooooo özel istek en sevdiğimama ne güzel oldu değil mi? Banlamasam 3 ünite biter miydi
Şimdi tek ünite bile bitmez buradayken tümüyle sizin iyiliğiniz için, geleceğinizi düşünüyorum

Ben gelmeden Mune gelmiş bu sefer hata koduyla yüz yüze kalmayacağım
Konuya baktım yorumlar almış başını gitmiş haber neredee yazılanlar neredee toparlanmaz daha

Ben gelmeden Mune gelmiş bu sefer hata koduyla yüz yüze kalmayacağım
Konuya baktım yorumlar almış başını gitmiş haber neredee yazılanlar neredee toparlanmaz daha
Ablacım konu çoktan patlamış gitmiş, başı sonu neresi anlayana aşk olsun
Mercimek çorbası tarifi bile verebilirsin

Ablacım konu çoktan patlamış gitmiş, başı sonu neresi anlayana aşk olsun
Mercimek çorbası tarifi bile verebilirsin
muna abla aslında eleştiri nedir nasıl yapılırdan başlasak yavaş yavaş siyasi tartışmanın ne olduğuna kadar geliriz zamanla bu topikde olması gerektiği hale gelir belki

bende tırsa tırsa geyik yapıyorum konuda peh müdüre bile gelmiş geyiğin dibine vurmuş tutmayın beni
Konu mu kalmış kuzum, benim abim seni döver'e dönmüş burası, 2. üyelikler bile dökülmüş ortaya, eller bellerdeydi
Şimdi ben geyik yapıyorum ama bir sor neden yapıyorum, banlanırken anlamasınlar strese girmesinler diye, gülerken hoppppp gri
Hiç anlamadılar kim gitti kim kaldı.
Buranın KİB'leri bu kadarmış, bitti bile

ahada kurtardık bugünde:). kim gitti bakiim ben.

Sen hiiiiiç konuşma, 350 lira mıydı gitti 3 haftalık pazar parası

Bence sende hiiiiç konuşma , pazarda 100 lira mı harcanır yahu her seferde

Hiç ekonomi bilmiyorsunuz hiiiiiç Kaynana bahçesine sırtını dayayan aus tan inciler kitabımı imzalayıp dağıtma zamanı gelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…