Aaaa sen nasıl bunu kaçırırsın kadesa görmedin mi kakonun yazdığını?Hocam benim 3 çocuk var cahilin önde gideni miyim şimdi?
Ay kendine çok güldüm konuyu biraktigim yerde sandım tüh kakao ban yemiş kaç gün acaba şimdi kim boru diyecek bana.kakao ben kib yapmadım seni cicim
He He sen hep masumsun hatta bi sen bi de ben
Genelleme yapmayın hiçbir zaman bence.
Bakın başta siz bile desteklemişsiniz başta.
Orda kaldırımda otururken saçlarından sürüklenen genç kızlardan biri olabilirdiniz sizde.
Bir kadın açık veya kapalı , asla sürüklenmemelidir.
Sizede iyi akşamlar
Hocam benim 3 çocuk var cahilin önde gideni miyim şimdi?
Tamam.E o zaman hadi ben kalkayım pişirem neli olsun...
Aaaa sen nasıl bunu kaçırırsın kadesa görmedin mi kakonun yazdığını?
Bi de ben
sen cahalsın, onun hepsini nasıl yidin zalım
yap Asena'm domestesli olsun
Demiş ki 3 çocuk doğuranlar cahil demiş demişte demiş ama gitmiş...yoook görmedim ne demiş ünlü düşünür?
Biz üç kişi idik kontes kadiş nickim
Dişlerimle çiğneyip yedim
yalnız kakaonun o mantıksızlık silsilesi mesajını 9 kişi beğenmiş ya. ona yanarım.
ay bu mesajı nasıl kaale almamışım. sizin gibiler kullandığınız laikliği diye bana iftira atmış birde.laikliğe ben ateş püskürmüyorum sen senin gibiler onu kullandınız diyorum..SENELERCE kullandınız hemde senelerceee.
şuna bakın. o ettiğiniz zulumlere. görün ben zulum etmişim örtülülere.. her zaman yanında olduğum destekledim haklarını ben.laikliğin ne olduğunu ben biliyorum ama sen senin gibiler onu kullandınız senelerce unutmadık..şimdi devran döndü o ettiğiniz zulümlere fitil,fitil çıkacak burnunuzdan..
Yazıdaki yazardan daha mantıklı rahat ol.yalnız kakaonun o mantıksızlık silsilesi mesajını 9 kişi beğenmiş ya. ona yanarım.
ben o mantık hatalarını tek tek koydıum mesajlarımla ortaya.Yazıdaki yazardan daha mantıklı rahat ol.
Hem o kadar uğraşmş emeğe saygı : p
Bunu ciddiye alıp beğenenler için üzüldüm haha :)Demiş ki 3 çocuk doğuranlar cahil demiş demişte demiş ama gitmiş...
o kadar incelemedim gelme üzerime : pben o mantık hatalarını tek tek koydıum mesajlarımla ortaya.
Bunu ciddiye alıp beğenenler için üzüldüm haha :)
Ben üzülmedim de şaşırmadım da 2 gündür bakıyordum kakaonun gidişatı hiç iyi değil banlanır demiştim ama bugün öğle sonuna kadar durmuş yine...Bunu ciddiye alıp beğenenler için üzüldüm haha :)
Bulursam birinin 2 ciyi düşünmek istemiyorum iç anadoldua geçim zor para akmıyor zaman kötü bakamam eşim ne kadar devlet memuruda olsa bakamam...Ha tüp bebekle ikizim olursa o zaman yapacak bişey yok...3 çocuk yapın diyen sevgili erdogan da en cahilleri demek ki.doğrudur.
ay bu mesajı nasıl kaale almamışım. sizin gibiler kullandığınız laikliği diye bana iftira atmış birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?