Biz neyiz?

konuyu başka bir tarafa çekmiyorum ne zaman istesem gurur çemberi diyorsun sen önce tutarlı konuş ozaman tutarsız konuşup yorumları yanlış yerlere çekiyosunuz deme ayıp birşey istemiyorsunki gururunun çemberi oluşsunda kendini geri çekesin sen nedense iş ciddiye binince oluyormuş o gurur çemberi bence sen ciddiyetten korkuyorsun alışmışsın laylay lom[/QUOTE
Bizde size demek istiyoruz ki o adamdan zaten sevgili olmaz.siz bu kismi atliyorsunuz. Sevse bahaneler olmazdi sizde kendinizi bahanelere inandirmissiniz[/QUOTE lütfen birde bunu erkek zihniyle düşünmeye çalışır mısın? Bahane uydurmasını gerektiren bir durum yok sonuçta ben onu kollarını zincire vurup bir odaya kapatmıyıcam, benimle sevgiliylende istediğini yapar eder aynı zamanda benide idare edebilir ve benim ruhumda bunu duymayabilir ama o aksıne benim duymak istediklerimi değil doğru olanı söyledi hep yanlışta yapsa doğruyu söyledi belkide yanlışlarını kabullendiğimi düşündürdüm bilmiyorum öf kafam allak bullak oldu

Ben aciklayayim, seven ama guvenmeyen bir kadin, sevmeyen ama guvenen bir adam. Sen seviyosun ama adamin hislerine ve karakterine guvenmedigin icin ciddi adim atamiyosun, adam seni sevmiyo sadece takiliyo seninle ilgin hosuna gidiyo sevse zaten gonullu baglanir senin guvenini de kazanirdi. Ilersi de olmaz bu isin

4 yılda bişey olmadıysa ne bileyim ya seven insan duramaz ki seven adam şimdiye kadar bu işin adını koyardı :KK64:

Ben aciklayayim, seven ama guvenmeyen bir kadin, sevmeyen ama guvenen bir adam. Sen seviyosun ama adamin hislerine ve karakterine guvenmedigin icin ciddi adim atamiyosun, adam seni sevmiyo sadece takiliyo seninle ilgin hosuna gidiyo sevse zaten gonullu baglanir senin guvenini de kazanirdi. Ilersi de olmaz bu isin
Aksine çok fazla güveniyorum. Seviyorum ama nasıl seviyorum bilmiyorum ne derece bi sevgi kestiremiyorum, hislerimin adı yok. Benimle takılma gibi bi durumu söz konusu değil çünkü takılmalık bişeyler yaşamıyoruz sadece konuşuyoruz bu durum ona katsa katsa en fazla ne katabilirki? Bir de bana hiç yalan söylemiyor davranışlarımı ona karşı değiştirdiğimde bu durumun hoşuna gitmediğini açıkça söylüyo, bana karşı çok dürüst hatta biraz çok fazla dürüst. Sevgilim olsa ne yapardın diye sorduğumda sevgilin mi var demişti hayır sadece soruyorum dediğimde olucak mı demişti hayır sadece ne hissediceğini merak ediyorum demiştim düşünemiyorum bilmiyorum ağlardım herhalde demişti. Acaba ordan mı yürüsem bişeylerin kafasına dank etmesi için beni bi başkasıyla mı görmesi gerekiyor? Şimdi diyiceksiniz illa ağlardım dedi diye ağlıyıcak mı? Şimdi bu anlatılamaz bir şey bana bu 4 yıl içinde öyle güven vermişki zaman zaman mutsuz olduğumda beni teselli etmek yerine acıma tuz basıyodu geçicek yerine geçmiyicek şükretmeyi öğreniceksin diyordu ya bu öyle bişeyki çok gerçekçi vicdanını rahatlatmak için içimi rahatlatmak yerine bana doğruları söylüyodu. Hayatına kim girerse girsin gölge gibiyim hayatında, aklında bunu hiçbişey yapmıyarak yapıyorum. Çoğu zaman dökülüyor söylüyor ağzına geleni bütün hissettiklerini ardından tekrar kendini ağırdan alıp şımarma diyede eklemeyi unutmuyor

Yaklasık 4 yıldır birbirimizi tanıyoruz, tanısmamız efso zati, bir ara sevgili olduk herşey iyi hoş güzeldi, günü birlik ilişkilerine rağmen sevgili olduğumuz süre içinde hiçbişey yaşamadık hatta bu 4 yıl içinde hiçbişey yaşamadık. Sevgili olduk ayrıldık ama yinede birbirimizden kopamadık. Tekrar sevgili olmadık ama arkadaşta sayılmazdık. Mesajlaşmalarımız başkası tarafından okunsa iki aşık gibi (kesinlikle vıcık vıcık konuşmayız aksıne ikimizde çok kendimiziz birbirimize karşı) buluşmamız başkası tarafından gözlemlense iki yakın dost gibi. 4 yıl içinde ne o başkasını sevdi ne de ben doğru düzgün ilişkilerimiz bile olmadı, arada içinde bulunduğum durumdan sıkılıp hayatımdan çıkardım ama kopamadım. Biraz boşluk biraz eksik hissettim aklımdan çıkarsam rüyalarımdan çıkaramadım. Ya o pes etti geri geldi ya ben aylarda sürse yine birbirimize döndük hani ne seninle oluyor ne de sensiz diye bir söz vardır ya cuk diye oturuyor hissettiklerime. Deli gibi özlüyorum saçma sapan hayaller kuruyorum, yanına gidip sımsıkı sarılıp o geçen 4 yılın acısını çıkartmak istiyorum kokusunu içime çekip öpmek artık onu tanımak değil yaşamak istiyorum, ezberledim diyebilicek kadar tanıdım denilebilir. Sorun şuki oda özlüyo oda deli gibi istiyo beni ama olmuyo korkuyo bağlanmaktan bağlandıktan sonra ayrılmamızdan kaybetmekten napıcağımı hiç bilmiyorum nereye kadar böyle gidicek hiçbir fikrim yok. Onu kaybetmemek için hayatıma kimseyi almıyorum onuda alamıyorum çok sapma sapan bişeyin içinde kalakaldım napıcağımı hiç bilmiyorum soruyorlar neyin diye hislerime göre çok şeyim herşeyim ama bir yandanda hiçbirşeyim değil nasıl oluyoda bir yandan herşeyim diğer yandan hiçbirşeyim oluyor?​

profilinde 18 yaşında görünüyorsun. cidden 18 yaşındaysan bu kişiyle 14 yaşında tanıştın.

zaten ne ciddi ilişkisi olacak o yaşta? öyle bir yazmışsın ki sanırsın en az 25 yaşındasın.

daha küçüksünüz. yok ilişkim olmadı hayatıma kimseyi almadım falan nedir.

18 yaşında değilsen bu yorumumu geri alıyorum.

18 yaşındaysan zaten ilişkilere kafayı takacağına ders çalışsan daha iyi yaparsın.

konuyu okumadan, yorumlara göz atmadan cevabim hazirdi zaten.
konu basligi "biz neyiz" ve 4 yillik gel gitler
birbirinizi oyalayip gidersiniz.

Baskalarini kullanan bir erkegi nasil öpüp koklamak geliyor içinizden? İğrenç.

Aşşağılamak değil herkes karakterine yakışanı yapar kişi kullanıldığını bile bile müsade ediyorsa bu hemcinsimde olsa karşı cinsimde gözümde kalitesiz insan imajını yaratır aksini idda eden ise vicdanını yaratlatmaya çalışıyordur. Bu tabiki benim kişisel fikrim ayriyetten beni yedekte tutmasından ne gibi bir çıkar elde edebilirki?

Hadi diyelim o kadinlar kalitesiz. Kalitesiz biriyle beraber olan birinin de onlardan farki yok ki. Siz gelmis burada konu acmissiniz "biz neyiz" diye, kalitesiz biri icin... Burada da ikinci cumlemi kendiniz icin okuyun lutfen.

4 senedir ne halt oldugunuz belli degilse demek ki seni de kullaniyor.

Uzgunum ama illa kullanmak demek sevgili olup altina yatmak degildir.

Bi mesaj atar bi atmaz, bi kopar bi dayanamaz bunun adi da kullanmak olur.

Gonul eglendirmek, boslukta kalmamak, birini bulana kadar zamani degerlendirmek yani size yaptığı.

Kendinizi kullandirtmayin..

sevgilime sordum erkek mantığıyla net olarak sevmiyormuş demek o dedi, erkekler detaylı düşünmez diyede ekledi. Buda tatmin etmediyse seni başka ne mantığıyla düşünelim söylersen duymak istediğin yanıdını belki buluruz.

Boyle tutarsiz adamdan size ne köy nede kasaba olur.
Yasiniz daha kucukmus karsiniza oyle kisiler cikar ki bu bahsettiginiz insanin adini dahi anmazsiniz.
Kendinize bi cesit saplanti, takinti yapmissiniz.
Her seyini bildiginiz adamla da mutlu olmazsiniz. Kimle beraber oldu ne yasadi butun ozelini biliyorsunuz sevgili olsaniz bunlari icinize sindirememeye baslarsiniz.
Bence bu kisiyle baglari tamamen koparin.

Boyle tutarsiz adamdan size ne köy nede kasaba olur.
Yasiniz daha kucukmus karsiniza oyle kisiler cikar ki bu bahsettiginiz insanin adini dahi anmazsiniz.
Kendinize bi cesit saplanti, takinti yapmissiniz.
Her seyini bildiginiz adamla da mutlu olmazsiniz. Kimle beraber oldu ne yasadi butun ozelini biliyorsunuz sevgili olsaniz bunlari icinize sindirememeye baslarsiniz.
Bence bu kisiyle baglari tamamen koparin.
teşekkür ederim düşüncelerimi netleştirmemde yardımcı olduğunuz için :)

sevgilime sordum erkek mantığıyla net olarak sevmiyormuş demek o dedi, erkekler detaylı düşünmez diyede ekledi. Buda tatmin etmediyse seni başka ne mantığıyla düşünelim söylersen duymak istediğin yanıdını belki buluruz.
Hahah yeterince tatmin oldum ilginiz için teşşekür ederim. Benimkisi aşk anlamında sevmek değil sanırım bağımlılık ya da takıntılık olduğunuda düşünmüyorum. Kendimi anlatmam gerekirse yıllardır (uzun yıllardır) kimseyi sevemiyorum sevmeyi geçtim hoşlanmıyorum bile hiç bir erkeğide öyle aman aman denilicek kadar beğendiğimi hatırlamıyorum, kimseyi sevemediğim için hayatıma kimseyide almıyorum; tanıdıkça seversin mantığına pek olumlu bakmadığım için uzun yıllardır sevmeyi unutmuş yalnızlığıma bağımlı olmuşum. Durum böyle olunca beynim hayatımdaki birine odaklamaya çalışıyor kalbimi hani nasıl desem onu hedef alıyor kendine. O kadar duygusuz hissiz ve soğuk kanlıyımki erkeklere karşı, kendimi soyutluyorum herkesten. Tanışmak istediklerinde hemen duvarlarımı örüyorum etrafıma uzak tutuyorum kendimden istemediğimi söylüyorum kimseyi hayatımda. Erkekler çok basit ve kolay elde edilebilir gibi gibisi çok öyleler. Ben kendim girmek istiyorum birinin hayatına kendim uğraşmak istiyorum onunla, kendim elde etmeye çalışmak, ya da ne biliyim uzaktan bakışmak. Şuan egoist olduğumu düşünüyor olabilirsiniz ya da mükemmeli istediğimi, egoist olduğum zamanlar zaman zaman oldu ya da çoğu zaman sanırım bu çevremde çok beğenilmemden kaynaklanan bir durum ama şuanki yazdıklarımda kesinlikle egomu kullanmadım tamamen içimden gelenler. Mükemmeli mi istiyorum?aslında hayır benim sevgimle gözümde mükemmelleşicek adamı istiyorum. Birini sevmek onun için ağlamak, gülmek, üzülmek, saçma olan şu ki acı bile çekmek istiyorum. Yalnızlık ve hissizlik başıma öyle bir vurmuşki googleye nasıl aşık olunur diye arama yapmışluğım var. Boşlukta gibiyim sanırım bu boşluğuda o 4 yıldır hiç bir baltaya sap olamadığımız adamla doldurmaya çalışıyorum. Hastalık gibi birşey bu aşık olamamanın acısı aşk acısı çekmekten daha beter bunu bilir bunu söylerim

X