Biz nereye danışabiliriz?

sevimlikelebek80

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
122
38
13
45
Herkese merhaba.konuyu kime danışacağımi bilmiyorum
Eşim yaklaşık 8 yıldır özelleştirilmiş kurumda çalışıyor.1 hafta önce bel fıtığı olduğunu öğrendik.eşim ilçede çalışıyor şu an ayakta çalışıyor fakat beli ağrıyormuş.eşim işyerine söylemiş işyerindekiler başka bir ilçede masa başında olur demiş.biz bulunduğumuz yerden ev aldık eşimin maaşı krediye gidiyor benim maaşımla geçiniyoruz .başka ilçeye giderken vericek yıl paramız yok.
Şimdi eşim ne yapabilir?bankadan ödeme planı alıp maaşının komple krediye gittiğini gösterse olur mu?
Bilen bilgisi olan duyan var mı?lütfen yardım edin

İlçeye neden gönderiyorlar? Bulunduğunuz yerde eşinize göre iş yok mu? Sağlık raporu alın, ayakta yorucu şekilde çalışamaz diye. Ona uygun iş versinler

İlçeye neden gönderiyorlar? Bulunduğunuz yerde eşinize göre iş yok mu? Sağlık raporu alın, ayakta yorucu şekilde çalışamaz diye. Ona uygun iş versinler
Bulunduğumuz yerde ilçe fakat ayakta çalışılacak iş bar.masa başı işmışan yer diğer ilçede ama oraya vericek yol paramız kalmıyor çünkü eşimin maaşı krediye gidiyor.her ay 500 tl yol parası veremeyiz ama bu durumda ne yapabiliriz

Bulunduğumuz yerde ilçe fakat ayakta çalışılacak iş bar.masa başı işmışan yer diğer ilçede ama oraya vericek yol paramız kalmıyor çünkü eşimin maaşı krediye gidiyor.her ay 500 tl yol parası veremeyiz ama bu durumda ne yapabiliriz
Yol parasını talep etsin,yada servis yok mu.

Back
X