Biz mi hatalıyız

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar eşimin ailesi çok aramız çok kötü mesafeli bi ilişkimiz var.sebepler kayınpederimin düğün zamanı 1 lira bile harcamaması eşimi her yerde kötülemesi bizi bayramda evine kabul etmemesi görümcemin nişanıma bile gelmemesi sorun bunlar genel olarak yani . 1 senelik evliyim gurbetten geldim beni 1 kere aramadılar sormadılar 1 kere evime bile gelmediler adresimi bile bilmiyorlar siz düşünün gerisini neyse ben evlendiğimden beri 10 kere falan gittim bayramlar dahil onlar hiç gelmediler ama kayınvalidem Özünde iyi bi insan kp onu etkiliyor ben bole düşünüyorum bugun eşimle sinemaya gittik tesadüf gittiğimiz sinema eşimin anneannesinin evi ile yan yana eşim dedi ki Çıkışta dedemlere gidelim mi dedi ben de tabi ki dedim çünkü çok seviyorum dedesini teyzelerini amcalarını akraba anne baba sevgisini gösteriyorlar bana burda neyse filmden çıktık tam dedemlere giriyorduk apartman da kv mi gördük o da tam çıkıyormuş annesini ziyarete gelmiş bana sarıldı öptü ayaküstü konuştuk gitti biz dedemlerle baş başa kaldık anneannem dedi ki oğlum dedi yalnış anlama ama annenlere hiç gitmiyormuşsunuz annen çok üzülüyo daha çok gidin oğlum sevaptır dedi ben buna inanılmaz delirdim ya nasıl gidipte şikayet ediyorsun ayda 1 defa gittim daha ne yapabilirim eşim de sinirlendi çok üzüldüm dedemlerin bole konuşmasına

Oooofff icim bayiliyor o geldi bu gelmedi o aradi bu aramadi muhabbetlerine. Herkesin bir hayati var ya kabul etsinler.

sen demedinmi onlarfda benim evime hiç gelmedi, gurbetten geldim hiç yakınlık görmedim

kendinizi savunun belirli aralıklarla gittiğinizi söyleyin altta kalmayın kafanızada takmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…