Biz hiç evlat sahibi olamayacak mıyız?

2 yıllık Evliyim, Hiç Korunmadığım Halde Çocuk Olmadı. İstiyorum Olmasını Ama Deli Gibi Değil. HAYIRLISI Diyorum. Şimdi Vermiyorsa Vardır Bi Bildiği Diyorum. Sıkma Canını Gün Gelecek Kafanı Kaşıyacak Zaman Bulamıcaksın. Bugünleri Aradıgın Bile Olacak. Allah Sana En Kısa Zamanda Hayırlı ve Sağlıklı Bir Çocuk Nasip Eder insAllah...

Kimi olmasin bakamam diye fellik fellik kacar cocuktan kimi de 6 ayda pes eder kendinize gelin umutlu olun bence..bu arada ISTEYENE versin Rabbim ben de su an hazir degilim mesela zamani gelince olsun diyenlerdenim ve cok da yeni evli degilim

Canım benim bence böyle düşünmen için çok erken.
Yıllarca çocuk sahibi olamayıp bi anda doğal yolla çocuk sahibi olanlar var
Moralle çok ilgisi var etrafımda çok örneğini gördüm. Bence rahat ol hiç düşünme
Yani düşünmeyi bırak akışına bırak bak nasıl oluyor görürsün :)

Kesinlikle çocuğun olacak sadece rahatla biraz kafanı meşgul edecek başka birşey bul bir süre eminim çok duymuşsundur böyle laflar ama işe yarayacak belli ki eşinin de psikolojisi bozulmuş unutma sen hamile kalabiliyorsun bir sorununuz yok aslında gerilmekten başka en kısa zamanda güzel haberler alırsın sonra da bu yazdıklarını okur boşa üzdüm kendimi dersin allah isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin

Allah yardımcımız olsun canım 5 düşük yapmış biri olarak yaşadıklarını en derinden yaşıyorum. Sertleşme sorununa gelince ister istemez eşinizde siz negatif sonucu alınca etkileniyor siz aglıyorsunuz ama onlar içine atıyor . İnanki yumurta takibi yaptırırken doktor şu günlerde girin ilişkiye diyince benim eşim yapmazdı ya benimle kavga ederdi ya küserdik yani kesin bi kılıf buluyodu yapmamak için çünkü korkuyodu tutmaz diye yapmamak daha iyidir deyip kestirip atıyodu. Sizde üzülmeyin insallah saglıklı evlatlarınız olur. Herşeyin hayırlısını istemek lazım

Tamamda 5 ay önce kaybetmissin 6 haftalik bebegini bende 1 sene önce kaybettim 6 haftalikken ölmüs ama takmiyorum 1 yildir kendimi koruyorum daha hazir degilim diye herseyi akisina birak siz bu kafayla nasil cocuk bakacaksiniz? Bu stresle insani kanser eder lütfen esine de baski yapmayin akisina birakin dogum kontrol hapi kullanmayin cok istiyorum diye düsünmeyin bu stresten psikolokikten kaynaklanan durumdan hamile kalamiyosunuz rahat olun ilk hamileligi kalabilmissin gene hamile kalma olagan yüzde %99 kafayi takmayin ayrica gebe testi süreklo almaktan vazgecin ilk hamilrligin tecrübesinde yasadigin icin belirtileri bir anda farkedersin sadece takmayin üzülmeyin baski yok hayata relax devam gene olur Allahin izniyle :)

Kimi olmasin bakamam diye fellik fellik kacar cocuktan kimi de 6 ayda pes eder kendinize gelin umutlu olun bence..bu arada ISTEYENE versin Rabbim ben de su an hazir degilim mesela zamani gelince olsun diyenlerdenim ve cok da yeni evli degilim

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Dediklerinizde çok haklısınız. Eşimin sorunu çözüldü geçici bir durumdu. Bu sabahta regl oldum baya bi rahatladım, sağlığımdan şüphe etmeye başlamıştım çünkü. Akışına bırakacağız dediğiniz gibi. Yıllarca bekleyenler var, ben 2-3 ay fazla beklemişim nolacak. Hepiniz sağlıcakla kalın. İyi ki varsın KK

Canım çocuğum olmuyor endişesine kapılmak için çok ama çok erken senin için. Benim ilk hamileliğim düşükle sonuçlanmıştı. 4 ay sonra tekrar hamile kaldım .9 yıl aradan sonra ikinci bebeği istediğimizde yine hemen olmadı 3. ayda hamile kaldım. Allah gönlüne göre verir inşallah tez zamanda anne olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…